Crm za izložbu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za izložbu

Crm za izložbu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Exposure CRM je dobro optimizovan program kreiran od strane stručnjaka Universal Accounting System. Ova kompanija već duže vreme profesionalno razvija sopstveni softver. Raspolažemo bogatim iskustvom, najsavremenijim tehnologijama, kao i potrebnim veštinama, zahvaljujući kojima se softversko rešenje pokazuje kao veoma dobro optimizovano i sposobno za rad na bilo kom personalnom računaru, sve dok sistemske jedinice održavaju parametre normalnog rada. Naš CRM će raditi nesmetano u svim uslovima, omogućavajući vam da sa maksimalnim nivoom preciznosti lako ispunite sve obaveze koje su poverene kompaniji. Uvek ćete moći da zadovoljite potrebe svojih kupaca, zahvaljujući čemu će se njihova lojalnost i nivo poverenja značajno povećati. Zahvaljujući tome, kompanija će imati veliki novčani tok zbog cirkulacije sve većeg broja kupaca.

CRM za izlaganje klijenata projekta Univerzalni računovodstveni sistem je zaista kvalitetan softver, jedinstven u svojoj suštini. Univerzalna je i stoga ćete uz njenu pomoć u potpunosti pokriti sve potrebe koje se mogu pojaviti pred institucijom. Vrlo je zgodno, postoji ušteda novčanih sredstava, a također ćete moći raspodijeliti oslobođene rezerve pomoću našeg adaptivnog programa. On je taj koji na osnovu prikupljenih statističkih podataka utvrđuje sve grane djelatnosti u kojima je potrebno uvoditi nove tehnologije, primijeniti hitne mjere ili ubrizgati finansijska sredstva. Ovo je veoma zgodno, jer ćete moći da identifikujete slabe tačke vašeg poslovanja i da ih optimizujete. Naš CRM za sajamske kupce radi vrlo brzo i paralelno rješava mnoge zadatke, zbog činjenice da je obezbjeđena funkcionalnost za pravilnu obradu podataka.

Instalirajte probnu verziju našeg CRM programa na personalne računare da biste savladali njegov sadržaj i interfejs. Ovo je vrlo zgodno, što znači da ne biste trebali zanemariti ovu akciju. Imaćete priliku da u potpunosti ispitate složeni proizvod i odlučite da li vam zaista odgovara. CRM za kupce izlagača postat će nezamjenjiv pomoćnik za vašu kompaniju, koji će se nositi sa svim vrstama hitnih zadataka i omogućiti vam da riješite sve probleme. Radite s kompletnom bazom podataka posjetitelja i izlagača tako da vam sve informacije budu na dohvat ruke i da se mogu koristiti u pravo vrijeme. Veoma je praktičan, što znači da instalaciju našeg elektronskog proizvoda nikada ne treba zanemariti. Pratite broj upisanih klijenata i uporedite ga sa onima koji razumiju koliko efikasno radite.

Moderni CRM za izložbene klijente omogućava vam da lako obavljate bilo koji niz zadataka i da ih dobro obavljate u isto vrijeme. Odlična optimizacija je jedna od razlika svih proizvoda koje prodajemo na tržištu. Univerzalni računovodstveni sistem radi na jednoj softverskoj platformi. Služi kao univerzalna osnova, zahvaljujući kojoj su naši troškovi razvoja softvera značajno smanjeni. Osim smanjenja troškova, uspjeli smo i smanjiti konačnu cijenu za potrošače koji kupuju naš softver. Savremeni CRM za kupce izložbi može štampati lične bedževe, koje će biti opremljene šifrom. Ovaj kod prepoznaju i kamere namijenjene za ovu svrhu, koje su također direktno sinhronizirane sa CRM aplikacijom za izlagače. Ovo je vrlo zgodno, jer ne morate ručno obavljati ovu kancelarijsku operaciju.

Potpuna automatizacija procesa interakcije sa informacijama daje vam prednost u konkurentskoj konfrontaciji, a vi postajete najuspješniji biznismen koji uz veliku prednost protivnika može voditi tržište i zauzimati najatraktivnije niše. Instalirajte naš CRM za kupce izložbe i tako ćete moći da locirate učesnike koji su već prisustvovali, čak i ako je to samo po delu njihovog imena ili ubacivanjem prvih cifara telefonskog broja. Ovo je veoma zgodno i omogućava vam da podignete nivo reputacije kompanije. Ne odgađate dolazne kupce, naprotiv, obarate sve rekorde za brzu uslugu i ne pravite greške. Režim u CRM-u je takođe obezbeđen za pozivanje korisnika. Ovo je vrlo praktično, što znači da ćete moći obraditi narudžbe u najkraćem mogućem roku, bez dopuštanja grešaka. Ljudski faktor negativnog uticaja je u potpunosti eliminisan nakon puštanja našeg programa u rad.

Za optimizaciju finansijskih procesa, kontrolu i pojednostavljenje izvještavanja trebat će vam program za razotkrivanje kompanije USU.

Da bi se poboljšala kontrola i olakšalo računovodstvo, softver za sajam može biti od pomoći.

Vodite evidenciju o emisiji koristeći specijalizovani softver koji vam omogućava da proširite funkcionalnost izvještavanja i kontrolu nad događajem.

Sistem USU omogućava praćenje učešća svakog posjetitelja na sajmu putem upita za ulaznice.

Automatizacija izložbe vam omogućava da izvještavanje učinite preciznijim i jednostavnijim, optimizirate prodaju karata, a također preuzmete dio rutinskog knjigovodstva.

Moderan i složen CRM sistem za izlaganje kupaca iz projekta Univerzalni računovodstveni sistem postat će za Vas nezamjenjiv elektronski asistent, koji će rješavati sve zadatke 24 sata dnevno.

U ovu aplikaciju smo integrisali elektronski planer preko kojeg se provode najsloženije radnje, što je ranije opterećivalo zaposlene i nije im dozvoljavalo da se više posvete profesionalnom razvoju i kreativnim aktivnostima.

Moderni CRM za izložbene klijente Univerzalnog računovodstvenog sistema omogućava vam da radite sa bilo kojim brojem fotografija koje se mogu priložiti na račune vaših klijenata.

Šareni logotipi za tekuće događaje takođe se mogu prikačiti na individualne račune vaših klijenata, što je vrlo zgodno.

Savremeni CRM za klijente izlagača štampaće bedž direktno iz programa sa logom izložbe, uz fotografije i dodatne informacije.

Rad u CRM modu je važna karakteristika ovog proizvoda. Zahvaljujući tome, usluge kupcima se obavljaju na najvišem nivou kvaliteta i imaju visok stepen poverenja prema kompaniji.

Vaša reputacija će se poboljšati, što znači da će se povećati i broj potrošača koji žele da komuniciraju sa kompanijom.

Odštampajte bedževe, uključujući bar kodove i jedinstvene brojeve koji su odštampani na njima, tako da svaki potrošač koji se prijavi može bez problema proći proceduru autorizacije.

Savremeni CRM za kupce i izložbe opremljen je uslužnim programom za štampanje koji vam omogućava štampanje gotovo bilo koje vrste papirnog dokumenta uz efikasnu pretkonfiguraciju.

Za vas smo sastavili čitav niz izvještaja, čija je svrha procijeniti posjećenost događaja koji se proizvodi, a vi možete razumjeti kakva je posjećenost za određeni period, ili u kontekstu datog događaja, što je također bitan.

Moderan CRM za klijente sajmova omogućava vam efikasnu interakciju s posjetiteljima, a da pritom zadržite visok nivo znanja.

Potrošači koji stupe u kontakt moći će se informirati o aktuelnom događaju na njegovoj web stranici, pa čak i napraviti trenutni snimak, što je vrlo praktično.

Kupcima se može dati dužna važnost, a izložba se može savršeno organizirati uz pomoć našeg CRM-a.

CRM za privlačenje kupaca sa sajma pružit će vam mogućnost da u potpunosti pokrijete potrebe vašeg poslovanja, bez čega jednostavno nema potrebe trošiti dodatna finansijska sredstva na kupovinu komunalnih usluga.

Takođe nećete morati da trošite finansijska sredstva da biste angažovali mnogo kancelarijskih poslova. Na kraju krajeva, naš softver vam omogućava da radite sa logistikom, distribuirate resurse u skladišta i obavljate bilo koju drugu birokratiju koja je potrebna kompaniji.

Moderni CRM za sajamske kupce je univerzalni jedinstveni proizvod, koji, osim toga, distribuiramo relativno jeftino.

Na izložbi će kupci biti zadovoljni, što je bitno.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More