Program za privremeno skladište
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za privremeno skladište

Program za privremeno skladište • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program skladištenja privremenog skladišta univerzalni je pomoćnik u radu skladišta privremenog skladištenja, optimizirajući sve poslovne procese i pozitivno utječući na razvoj proizvodnih područja, uključujući i skladišno računovodstvo i računovodstvo. Program robe u privremenom skladištu omogućava kompletno knjiženje i evidentiranje zaliha ili opreme za deponovanje, što garantuje zadovoljstvo kupaca i njihovu spremnost da ponovo koriste uslugu skladišta. Zahvaljujući velikom broju funkcija koje pružaju programeri softvera, moguće je pojednostaviti većinu zadataka sa kojima se suočavaju članovi tima.

Automatski program od strane programera Univerzalnog računovodstvenog sistema spreman je da preuzme ispunjavanje ciljeva i uštedi vrijeme i trud radnika skladišta. Softver za postavljanje iz USU savršeno se nosi sa svim zadacima, pomažući poduzetniku da donese ispravne i najefikasnije odluke za ostvarivanje profita. Zahvaljujući jednostavnom interfejsu, softver mogu koristiti apsolutno svi radnici, kojima će menadžment otvoriti pristup za uređivanje podataka.

Program registracije privremenog skladišta omogućit će vam održavanje baze kupaca, analizirajući svakog od njih i moći ćete kontaktirati kupca u nekoliko sekundi. Softver USU registruje narudžbu, klasifikuje robu u kategorije pogodnosti za rad i takođe pomaže preduzetniku da prati učinak zaposlenih u svim fazama delatnosti. Zahvaljujući funkciji održavanja portfelja kupaca, preduzetnik će moći da proveri koji od kupaca donosi najveću dobit kompaniji, nudeći im posebne lične cenovnike ili sistem popusta.

Uz pomoć programa privremenog depozita, preduzetnik će moći da proceni finansijske kapacitete kompanije, pravilno raspoređujući sredstva u svim oblastima proizvodnje. Velika prednost i razlika softvera USU u odnosu na druge sisteme podrške je činjenica da Univerzalni računovodstveni sistem nije samo pomoćnik u oblasti računovodstva, već i konsultant u oblasti skladišnog računovodstva. Zahvaljujući automatizovanom softveru za privremeno skladište, preduzetnik će moći da kontroliše apsolutno sve poslovne procese koji se odvijaju u preduzeću.

U programu privremenog skladišta možete raditi i na daljinu i lokalno dok ste u sjedištu. Svi računari na koje je program povezan rade kao jedan, odnosno svaki zaposleni vidi promjene koje je napravio kolega. Supervizor takođe može kontrolisati uređivanje podataka. On može otvoriti pristup informacijama samo onim zaposlenicima kojima u potpunosti vjeruje da uređuju informacije o proizvodima i kupcima.

Softver USU nije samo efikasan program za registraciju privremenih skladišta, već i omogućava preduzetniku da reši probleme vezane za finansijsko kretanje, kao što su troškovi i prihodi organizacije. Analiza računovodstvenih kretanja pomoći će rukovodiocu skladišta privremenog skladištenja da odabere pravu strategiju razvoja koja će privući nove kupce u skladište koji žele položiti robu na skladište. USU-ov softver je univerzalan, što omogućava svim vrstama skladišnih kompanija da koriste program.

Veliki plus softvera je mogućnost samostalnog upoznavanja s funkcionalnošću softvera preuzimanjem probne verzije sa službene web stranice programera.

Softver vam omogućava rješavanje problema povezanih sa svim područjima proizvodnje iz privremenih skladišta.

Svaki zaposlenik može početi raditi sa programom, učitavajući osnovne informacije za obradu i registraciju robe.

USU-ov softver registruje klijente, formirajući bazu klijenata koja omogućava pregled svih klijenata u radnom prozoru.

Za brzu komunikaciju s kupcima, program registracije robe pruža funkciju masovne slanja putem pošte, pomoću koje zaposlenik kompanije može poslati predložak poruke nekoliko kupaca privremenog skladišta odjednom.

Softver je pogodan za velike i male organizacije koje se bave skladištenjem robe.

Poduzetnik se po potrebi može odlučiti za povezivanje dodatnih vrsta skladišne i računovodstvene opreme na aplikaciju.

Softverom se može upravljati u sjedištu, podružnici ili kod kuće.

Zaposleni koji su upoznati sa analizom zaposlenih na raspolaganju privremenom direktoru skladišta biće fokusirani na rezultate i postizanje ciljeva koji utiču na profit.

Predivan dizajn USU-ovog softvera sa mogućnošću uređivanja ima pozitivan efekat na želju zaposlenih za radom.

U softveru možete pratiti robu, opremu, inventar i tako dalje.

Upravljačko računovodstvo i registracija efektivne opreme nezaobilazni su pomoćnici i konsultanti u formiranju imidža kompanije.

Program radi na svim jezicima svijeta, što je i pogodna funkcija za biznismena koji želi proširiti svoju kompaniju na rad sa stranim partnerima.

U rasponu mogućnosti softvera za optimizaciju skladištenja robe, moguć je rad sa štampačem, skenerom, vagom, terminalom, kasom i drugim vrstama magacinske i komercijalne opreme.

Koristeći program za registraciju zaliha, zaposlenik može istovremeno obavljati nekoliko operacija.

Logo kompanije se može učitati u softversku aplikaciju, koja će automatski biti postavljena u TSW dokumentaciju.

Uz pomoć skenera koji je povezan sa programom prilikom njegove instalacije, moguće je locirati proizvode po barkodu.