Računovodstvo događaja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo događaja

Računovodstvo događaja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sve više ljudi pokušava važne događaje u svom životu povjeriti profesionalcima i organizacijama specijalizovanim za to, ali od strane privrednika, posao održavanja praznika je prepun poteškoća u obradi velike količine podataka i povezanih procesa, stoga, o računovodstvo događaja mora biti sprovedeno kroz mehanizme automatizacije. Svaki vlasnik ovakvog biznisa nastoji da dobije potpuni red u poslovanju, dok je dosta narudžbi u toku, kupci su zadovoljni jedinstvenim scenarijima, kvalitet usluge je na vrhunskom nivou. Njegova baza podataka sadrži čitav niz podataka o klijentu, moguće je predvidjeti njegove želje, dok je sve planirano i uzeto u obzir u budžetu do najsitnijih detalja, nijedna finansijska transakcija se ne zaboravlja, što znači da je novac pod kontrolom. Rezultat rada ovakve event agencije bit će prosperitet bez preklapanja i praznina, a zapravo je riječ o teškoj idili za koju ćete morati puno raditi tražeći najbolje načine i alate za računovodstvo i poslovanje. Prije ili kasnije, menadžeri shvate da bez automatizacije obračuna događaja ne mogu ostvariti svoje ciljeve, jer je ovo izuzetno konkurentno okruženje i ovdje je nemoguće dugo odlučivati, morate ići u korak s vremenom. Jedinstveni razvoj kompanije USU - Univerzalni računovodstveni sistem, čiji je naziv jasan, pomoći će da se zavede red u aktivnostima agencije, moći će se prilagoditi zadacima svakog poslovanja. Program će dovesti do automatizacije rutinskih procesa, omogućit će naručivanje od početka do kraja, praćenje posjećenosti na poslovnim, korporativnim događajima. Zaposleni će moći da posvete više vremena kreativnosti i aktivnoj komunikaciji sa potencijalnim i stalnim kupcima. Ono što je bitno, povezivanje i rad sa USU aplikacijom moguć je na daljinu, čak i sa pametnih telefona i tableta prilikom kupovine mobilne verzije. Putem mobilnog softvera možete organizirati registraciju gostiju na samom događaju i pratiti posjećenost u realnom vremenu.

Programeri su znali da će korisnici različitih nivoa znanja i vještina svakodnevno koristiti platformu u svojim aktivnostima, pa su nastojali stvoriti intuitivan interfejs koji bi bio ugodan i za početnike. Sistem se sastoji od samo tri modula, unutar kojih su sadržane potrebne funkcije, što je implementirano kako bi se olakšala percepcija i prelazak na novi radni prostor. Modularnost također omogućava prilagođavanje konfiguracije potrebama i željama kupca. Softverski algoritmi će pomoći u složenom prikupljanju podataka za referentnu knjigu o kupcima, uzimajući u obzir izvore informacija i dalju obradu, dovodeći do jedinstvenog poretka. Softver takođe omogućava vođenje ispravne evidencije o učestalosti događaja u kojima je to deklarisano od strane korisnika kao važan indikator, budući da je u mogućnosti da predstavi izveštaj o rezultatima. Među funkcijama aplikacije je i ona koja će pomoći u automatizaciji transakcija, odražavajući svaku od njih u bazi podataka, tako da finansijski tokovi imaju transparentan format. Mnogo efikasnije će biti sastavljanje plana aktivnosti programa, jer će pratiti izvršenje svake stavke i na vrijeme podsjetiti odgovornu osobu. A mogućnost primanja strukturiranih izvještaja sa detaljnim analizama aktivnosti kompanije pomoći će da se identifikuju obećavajuća područja za proširenje spektra usluga. Menadžment će moći regulirati rad osoblja, pratiti njihovu brigu, što je posebno važno za velike agencije sa velikim brojem stručnjaka. Dobro uspostavljena eksterna i interna komunikacija će povećati produktivnost i efikasnost organizacije događaja. USU platforma, koja se prilagođava specifičnostima kompanije, uvelike će olakšati interakciju sa kupcima i stvoriti osnovu za izgradnju dugoročnih odnosa.

Automatizacija obračuna događaja podrazumijeva izgradnju komunikacijskih procesa sa izvođačima putem interneta, e-pošte, telefona i mobilnih aplikacija. Slanje masovnih poruka i obavještenja, individualno slanje pošte će uvelike pojednostaviti i ubrzati ovaj korak. Kontrola budžeta agencije može biti organizovana po redu, odjeljenju, filijali ili po cijeloj korporaciji, što omogućava praćenje troškova i izdataka, racionalno planiranje projekata. Elektronske baze podataka sadrže cijeli niz informacija, dokumentacije i historije interakcije s klijentima; neće biti teško povećati datoteku čak ni nakon mnogo godina. Prije sastanka ili poziva, menadžer će moći proučiti karticu i biti spreman ponuditi usluge, slične prethodnim projektima, prema vašim željama. Tabela narudžbi je formirana prema konfigurisanim šablonima i odražava trenutne narudžbe, njihovu fazu spremnosti, dostupnost plaćanja. Da zaposleni u pokretu ne zaborave na važnu stvar, možete lako postaviti podsjetnike u svoj lični kalendar. Za parametre posjećenosti događaja kreirana je posebna tehnička baza, gdje je lako prilagoditi one trenutke koje kupac treba odraziti. Također se možete integrirati sa čitačem bar kodova i registrirati posjetu prilikom izrade posebne propusnice kreirane za listu gostiju. Ovaj pristup obračunu posjećenosti događajima učinit će provođenje brifinga, konferencija i treninga mnogo lakšim nego ikada prije. Za interno poslovanje, program će takođe biti automatizovan, koristeći standardizovane šablone u skladu sa zahtevima poslovanja masovne zabave i događaja. Šef će moći da drži pod kontrolom svaki radni događaj agencije, povećavajući efikasnost u upravljanju dostupnim informacijama i identifikaciji obećavajućih pravaca.

Konsolidacijom informacija u bazu podataka stvara se radni prostor za produktivan rad sa klijentima i pretvaranje komunikacije u poslovnu. Prelazak na automatizaciju omogućava i smanjenje troškova za najmanje četvrtinu, a rast prihoda ovisi o korištenju svih prednosti i konfiguracije softvera. USU-ov sistem obračuna događaja će pojednostaviti interakciju sa kupcima, potrošiti manje vremena i truda na rutinske operacije, što će osloboditi resurse za pisanje scenarija, osmišljavanje kreativnih ideja, odnosno osnovnih aspekata poslovanja za organizaciju praznika. Uz pravilnu organizaciju projekta i definisanje zadataka, nijedan projekat neće se činiti teškim, čak i ako je riječ o poslovnoj konferenciji, dječjem rođendanu ili vjenčanju.

Pratite praznike agencije za događaje pomoću programa Univerzalni računovodstveni sistem koji će vam omogućiti da izračunate profitabilnost svakog održanog događaja i pratite učinak zaposlenih, kompetentno ih ohrabrujući.

Program registracije događaja je elektronski zapis koji vam omogućava da vodite sveobuhvatnu evidenciju o prisustvu na raznim događajima, a zahvaljujući zajedničkoj bazi podataka postoji i jedinstvena funkcionalnost izvještavanja.

Vođenje poslovanja može biti mnogo lakše sa prelaskom računovodstva organizacije događaja u elektronski format, što će izveštaje učiniti preciznijim sa jedinstvenom bazom podataka.

Program planiranja događaja pomoći će u racionalizaciji radnih procesa i kompetentnoj raspodjeli zadataka među zaposlenicima.

Sveobuhvatni program računovodstva događaja pomoći će u praćenju profitabilnosti svakog događaja i sprovođenju analize za prilagođavanje poslovanja.

Event agencije i drugi organizatori raznih događaja imat će koristi od programa organizacije događaja, koji omogućava praćenje efektivnosti svakog održanog događaja, njegovu profitabilnost i nagrađivanje posebno vrijednih zaposlenika.

Softver za upravljanje događajima Univerzalnog računovodstvenog sistema omogućava praćenje posjećenosti svakog događaja, uzimajući u obzir sve posjetitelje.

Pratite događaje koristeći USU softver, koji će vam omogućiti da pratite finansijski uspjeh organizacije, kao i kontrolu besplatnih vozača.

Računovodstvo seminara se lako može izvesti uz pomoć savremenog softvera USU, zahvaljujući računovodstvu pohađanja.

Program računovodstva događaja ima brojne mogućnosti i fleksibilno izvještavanje, što vam omogućava da kompetentno optimizirate procese održavanja događaja i rada zaposlenih.

Računovodstvo događaja sa modernim programom postat će jednostavno i praktično, zahvaljujući jednom klijentskom portfelju i svim izvedenim i planiranim događajima.

Program za organizatore događaja vam omogućava da pratite svaki događaj uz sveobuhvatan sistem izveštavanja, a sistem diferencijacije prava će vam omogućiti da ograničite pristup programskim modulima.

Elektronski dnevnik događaja će vam omogućiti da pratite odsutne posjetitelje i izbjegavate strance.

Program organizacije događaja vam omogućava da analizirate uspjeh svakog događaja, pojedinačno procjenjujući troškove i profit.

Zahvaljujući održavanju elektronske baze podataka o ugovornim stranama, menadžeri će nakon ponovljenih kontakata moći brzo da prouče istoriju saradnje.

Automatizacija će pomoći u smanjenju grešaka u radu zaposlenih, koje su često rezultat ljudskog faktora, rasejanosti i nepažnje.

Softverski algoritmi će pomoći da se organizuje ugodna interakcija sa uključenim osobljem, kao što su dekorateri, glumci, muzičari itd.

Ova funkcija će pomoći odjelu marketinga da prati efektivnost promocija, uz analizu svakog kanala i definiciju profitabilnog kanala.

Program USU će stvoriti jedinstven mehanizam u djelovanju tima stručnjaka koji će svoje napore usmjeriti ka postizanju zajedničkih ciljeva.

Individualni pristup automatizaciji i razvoju softvera omogućit će vam postizanje očekivanih rezultata na vrijeme.

Mehanizmi interne komunikacije pomoći će stručnjacima različitih profila i odjela da uspostave interakciju, razmjenu dokumentacije.

Kada postoji više podjela kompanije po događajima, stvara se zajednički informacioni prostor koji pomaže šefu u upravljanju njegovim poslovanjem.

Planer konfigurisan na platformi neće dozvoliti izostavljanje važnih događaja, sastanaka, poziva, prikazivanje preliminarnih podsetnika na ekranima korisnika.

Formiranje i obračun procjena za prijave vršit će se automatski i po potrebi unošenje izmjena, dogovaranje novih tačaka neće uzrokovati poteškoće.

Stručnjaci za organizaciju odmora cijenit će brzinu i praktičnost rada sa klijentima, te mogućnost prenošenja pripreme dokumentacije u računovodstveni sistem.

Softver podržava sistem lojalnosti, sa akumulacijom popusta i bonusa na narudžbine određenog iznosa ili u zavisnosti od broja održanih događaja.

Pitanje prijave dolazaka gostiju i dužine boravka na događaju rješava se izdavanjem propusnica sa bar kodom i njihovim očitavanjem na ulazu i izlazu.

Finansijski i analitički izvještaji se pripremaju prema odabranim parametrima i prikazuju na ekranu u obliku tabele, grafikona ili dijagrama, koji će pomoći da se jasnije procijeni stanje u organizaciji.

Kvalitetu računovodstva i upravljanja možete ocijeniti i prije kupovine licenci preuzimanjem besplatne demo verzije softvera koju možete pronaći na stranici.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More