Program za obračun događaja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun događaja

Program za obračun događaja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslednjih godina softver za praćenje događaja igra važnu ulogu u industriji zabave, gde specijalizovane organizacije radije koriste digitalnu podršku za obavljanje poslova, zakazivanje sastanaka, pripremu propisa i snimanje finansijskih transakcija. Svrha programa je operativno računovodstvo. Sve dolazne informacije obrađuje umjetna inteligencija kako bi korisnicima pružila sveobuhvatne informacije o bilo kojoj kategoriji: kupcima i narudžbama, dokumentima i izvještajima, resursima i materijalima, nazivima preduzeća.

Specijalisti Univerzalnog računovodstvenog sistema (USU.kz) moraju da rade s posebnom pažnjom u svakom programu kako bi uzeli u obzir specifičnosti industrije, neke suptilnosti i nijanse, kako bi preuzeli kontrolu nad svakim događajem, svakom uplatom, svakim bajtom u formaciji. Program vam omogućava da pratite vrijeme, koristite napredne mogućnosti. Na primjer, napravite Telegram bota koji će vam automatski slati reklamne ponude, informirati kupce o uvjetima aplikacije, podsjetiti ih da plate usluge itd.

Ne zaboravite da program detaljno funkcionira sa svakim događajem. Istovremeno, računovodstvene karakteristike se mogu samostalno definirati, unositi nove kategorije i parametri, konfigurirati opciju automatskog obavještavanja i učitavati predloške regulatornih dokumenata. Početnici ne moraju dugo da se upoznaju sa programom. Razvoj je veoma tražen s razlogom. Jednostavan je za korištenje u svakodnevnom radu i dizajniran je s minimalnim poznavanjem rada na računaru. Ključni nivoi upravljanja će postati uredniji, a akcije efikasnije.

Trenutne događaje program prati u realnom vremenu. Ako koristite automatsko računovodstvo, možete brzo odgovoriti na probleme, izvršiti prilagođavanja, pratiti napredak u radu, procijeniti učinak osoblja i povezati strukturne prihode sa troškovima. Ako je u jednom događaju uključeno više stručnjaka, fotografa, voditelja, dekoratera, program prati svakog od njih. Kao rezultat, računovodstvo postaje potpunije i kvalitetnije. Nijedan događaj neće proći nezapaženo. Korisnici drže ruke na pulsu.

Industrija zabave doživjela je značajne promjene. Mnogim kompanijama za događaje potrebni su inovativni računovodstveni mehanizmi kako bi mudro koristili resurse, blagovremeno dobili pomoć, pripremali dokumente i prikupljali izvještaje. Korisnicima će se svidjeti user-friendly sučelje programa, opsežne funkcionalne opcije koje se nude i na osnovnoj i plaćenoj osnovi, neki napredni sistemi koji se mogu dodatno povezati. Preporučujemo da počnete s demo verzijom.

Računovodstvo seminara se lako može izvesti uz pomoć savremenog softvera USU, zahvaljujući računovodstvu pohađanja.

Program računovodstva događaja ima brojne mogućnosti i fleksibilno izvještavanje, što vam omogućava da kompetentno optimizirate procese održavanja događaja i rada zaposlenih.

Program registracije događaja je elektronski zapis koji vam omogućava da vodite sveobuhvatnu evidenciju o prisustvu na raznim događajima, a zahvaljujući zajedničkoj bazi podataka postoji i jedinstvena funkcionalnost izvještavanja.

Program za organizatore događaja vam omogućava da pratite svaki događaj uz sveobuhvatan sistem izveštavanja, a sistem diferencijacije prava će vam omogućiti da ograničite pristup programskim modulima.

Program organizacije događaja vam omogućava da analizirate uspjeh svakog događaja, pojedinačno procjenjujući troškove i profit.

Sveobuhvatni program računovodstva događaja pomoći će u praćenju profitabilnosti svakog događaja i sprovođenju analize za prilagođavanje poslovanja.

Event agencije i drugi organizatori raznih događaja imat će koristi od programa organizacije događaja, koji omogućava praćenje efektivnosti svakog održanog događaja, njegovu profitabilnost i nagrađivanje posebno vrijednih zaposlenika.

Program planiranja događaja pomoći će u racionalizaciji radnih procesa i kompetentnoj raspodjeli zadataka među zaposlenicima.

Elektronski dnevnik događaja će vam omogućiti da pratite odsutne posjetitelje i izbjegavate strance.

Računovodstvo događaja sa modernim programom postat će jednostavno i praktično, zahvaljujući jednom klijentskom portfelju i svim izvedenim i planiranim događajima.

Pratite praznike agencije za događaje pomoću programa Univerzalni računovodstveni sistem koji će vam omogućiti da izračunate profitabilnost svakog održanog događaja i pratite učinak zaposlenih, kompetentno ih ohrabrujući.

Softver za upravljanje događajima Univerzalnog računovodstvenog sistema omogućava praćenje posjećenosti svakog događaja, uzimajući u obzir sve posjetitelje.

Vođenje poslovanja može biti mnogo lakše sa prelaskom računovodstva organizacije događaja u elektronski format, što će izveštaje učiniti preciznijim sa jedinstvenom bazom podataka.

Pratite događaje koristeći USU softver, koji će vam omogućiti da pratite finansijski uspjeh organizacije, kao i kontrolu besplatnih vozača.

Program je fokusiran na održavanje događaja, bavi se operativnim računovodstvom, prati rokove, priprema normativne dokumente.

Podešavanje znatno olakšava rad sa dolaznim informacijama, registraciju narudžbi, podudaranje izvođača, provjeru dostupnosti zaliha i još mnogo toga.

Informacije o trenutnim zadacima se prikazuju u realnom vremenu. Ako želite, možete odmah izvršiti podešavanja.

Nije isključena mogućnost raspodjele odgovornosti, kada je potrebno u jedan zadatak istovremeno uključiti više stručnjaka, dekoratera, fotografa i voditelja.

Program automatski prati vrijeme svakog događaja. Možete koristiti opciju obavještavanja o informacijama za primanje poruka o svim važnim procesima.

Računovodstvo će postati produktivnije tamo gdje nijedna operacija nije skrivena od umjetne inteligencije.

Korisnici će bez problema procijeniti doprinos i nivo učinka svakog zaposlenog, izračunati plate i napraviti plan posla za blisku budućnost.

Platforma priprema regulatorne obrasce unaprijed kako ne bi gubili vrijeme na rutinu. Ako određeni obrazac nije u bazi podataka, predložak se može učitati iz vanjskog izvora.

Softverska podrška širi utjecaj na različite odjele i odjele strukture.

Finansijski tokovi su pod potpunom kontrolom programa, računi i izveštaji se generišu automatski, informacije se prikazuju na vizuelan način: grafikoni, tabele, dijagrami.

Svaki događaj je detaljno razrađen kroz ugrađenog organizatora, uslove i plaćanja, objekte i resurse, uključeno osoblje itd.

Ako je potrebno, možete uzeti u obzir ne samo usluge organizacije, već i određene nazive proizvoda.

Analiza cjenovnika vam omogućava da uspostavite pozicije koje nisu tražene i finansijski opterećujuće kako biste se na vrijeme riješili nepotrebnih troškova.

Neke funkcije je lako dobiti uz naknadu. Odgovarajuća lista je predstavljena na web stranici. Preporučujemo da ga pažljivo pročitate.

Započnite s demo verzijom. Samo praktični testovi mogu dati potpunu sliku softverske podrške.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More