Program za komisionara
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za komisionara

Program za komisionara • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program provizijskog agenta omogućava sistematsko i optimizovano trgovanje provizijom. Provizijsko trgovanje ima određene karakteristike koje karakteriše poseban odnos između komitenta i komisionara. Sve obaveze koje obje strane moraju ispuniti jedna prema drugoj propisane su ugovorom o komisiji. Komisionim ugovorom se takođe reguliše komisiona prodaja robe kupca, uspostavljajući neka pravila. Pravila postoje ne samo u implementaciji već iu vođenju evidencije. Prema pravilima i održavanju računovodstvene procedure, mnoge karakteristike uzrokuju poteškoće, na primjer, prikazivanje prodate robe na računima, priznavanje određenih sredstava kao prihoda ili rashoda, plaćanje provizije, izvještaj komisionara. Neophodan program za optimizaciju rada na komisionom trgovanju mora u potpunosti uzeti u obzir ne samo potrebe kompanije, već i specifičnosti vrste djelatnosti. Program računovodstvenog komisionara treba da ima sve što je potrebno za vođenje blagovremenog računovodstva, generisanje izveštaja i obavljanje funkcija potrebnog obračuna. Iznad svega, ne zaboravite na kontrolni sistem. Kontrola od strane komisionara počinje od prijema robe u skladište do potpune dostave izvještaja pošiljaocu i prijema njegove naknade. Međutim, ponekad se provizija može uzeti u obzir i na drugi način, dozvoljavajući komisioneru komisioneru da promijeni trošak prodaje robe. Razlika između stvarne vrijednosti robe i prodajne vrijednosti može se obračunati kao provizija, prema nahođenju i dogovoru stranaka. Upotreba informacionih tehnologija, posebno automatizovanih programa, postala je neophodna u modernim vremenima. Upotreba ovakvog programa može značajno promijeniti tok rada, unaprijediti i olakšati radne procese, što naknadno dovodi do povećanja efikasnosti i profitabilnosti organizacije.

Odabir programa postaje težak za mnoge kompanije u mnogim industrijama. To je zbog brzog razvoja tržišta informacionih tehnologija i velikog izbora različitih proizvoda. Softver za automatizaciju razlikuje se ne samo po standardnim kriterijima, već i po vrsti automatizacije. Najefikasnija vrsta automatizacije može se smatrati kompleksnom metodom koja utiče na sve postojeće tokove rada. S obzirom da provizija nije posebna vrsta ili polje djelatnosti, u većini slučajeva program je kreiran za trgovanje i pruža neophodnu metodu provizije za poslove posla. Međutim, efikasnost ovakvih sistema ne može uvek opravdati ulaganje, pa bi bilo preporučljivo izabrati univerzalniju opciju koja ne samo da zadovoljava potrebe kompanije, već i uzima u obzir posebnosti finansijske i ekonomske aktivnosti preduzeća. provizija. agent.

Softverski sistem USU je automatizovani program koji omogućava potpunu optimizaciju radnih procesa u delatnosti bilo koje kompanije. Razvoj USU softvera se odvija uzimajući u obzir identifikaciju parametara kao što su potrebe i zahtjevi kupaca. Na zahtjev, funkcionalnost programa se može promijeniti ili dopuniti. Ovaj pristup osigurava široku primjenu programa, uključujući i ovlaštene trgovačke kompanije. Proces implementacije softvera USU odvija se u kratkom roku, ne zahtijeva dodatne troškove i ne utiče na tok rada.

Princip programa je da obezbedi automatizovani format rada sa potpunom optimizacijom. Tako komisionar ima pristup implementaciji procesa kao što su održavanje računovodstvenih i upravljačkih aktivnosti, generisanje izvještaja različite prirode (izvještaj komisionara emitentu, izvještaj zakonodavnih tijela, interni izvještaji, računovodstveni izvještaji itd. ), obavljanje kalkulacija i kalkulacija, izrada baze podataka sa informacijama raznih vrsta (roba, dobavljači i sl.), vođenje evidencije, upravljanje skladištem, praćenje ispunjenja svih obaveza po ugovoru o komisiji, inventura, bilten o spremnom kupcu bazira, vrši plaćanja, vodi račune itd.

USU softverski sistem je efikasan i pouzdan razvoj i uspešna budućnost vašeg poslovnog programa!

USU Software ima jednostavan i razumljiv meni, svako može proučiti i koristiti program. Računovodstvo komisionara podrazumeva prikazivanje podataka i vođenje računa, kontrolu blagovremenosti računovodstvenih transakcija, plaćanje, generisanje izveštaja. Sistematizacija informacija podrazumeva kreiranje baze podataka za svaki pojedinačni kriterijum (roba, dobavljač, kupci itd.). Rad se može nadgledati na daljinu kako bi se osiguralo da liderstvo ostane efikasno. Ograničite pristup zaposlenicima podacima ili funkcijama u zavisnosti od pozicije na kojoj se nalazi svaki zasebno. Automatski tok dokumenata u programu poboljšava efikasnost u formiranju i obradi dokumenata, štedeći vrijeme, smanjujući troškove rada i vremena. Izvođenje inventara zajedno sa softverom USU podrazumeva poređenje stvarnog stanja u sistemu i dostupnosti robe u skladištu, u slučaju odstupanja moguće je brzo identifikovati nedostatke usled akcija evidentiranih u programu. Uz pomoć USU softvera, ovlašteni agent može lako i brzo izdati povrat robe u samo dva klika. Mogućnost integracije sistema sa komercijalnom opremom ako je potrebno. Izrada izvještaja bilo koje vrste i složenosti. Kontrola kretanja robe prati sve od prijema do skladištenja i realizacije. U sistemu je dostupno planiranje i predviđanje, što vam omogućava da analizirate, razvijate planove, raspoređujete budžet itd. Upravljanje skladištem podrazumijeva strogu kontrolu i računovodstvo. Finansijska analiza i revizija se rade automatski i više ne zahtijevaju puno vremena od agenta ili vanjskih izvršitelja. Upotreba USU Software-a ima blagotvoran učinak na ukupne performanse, produktivnost i profitabilnost jer postoji visokokvalitetna i efikasna usluga tima USU Software-a.

 


Vidi također