Program porodičnog budžeta
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program porodičnog budžeta

Program porodičnog budžeta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizovani program porodičnog budžeta omogućava potpunu kontrolu i racionalnu raspodelu ličnih finansija. Poseban program za obračun porodičnog budžeta ima sve potrebne funkcionalnosti za obavljanje ovog zadatka, kao i mnoge korisne dodatne mogućnosti. Program porodičnog budžeta možete preuzeti na našoj web stranici, a naši stručnjaci će vam pružiti kvalifikovanu pomoć u instalaciji i korištenju sistema.

Program održava porodični budžet u obliku obrasca, poput elektronskog novčanika, koji se aktivira za svakog člana porodice. Hrabro ističemo da kreiramo najbolje porodične budžetske programe jer, uprkos svojoj prividnoj jednostavnosti, svoje zadatke obavljaju sa visokim nivoom profesionalizma. Sistem radi sa složenim alatima kao što su statistika i analiza, koristeći ne samo proračune već i vizuelne materijale u ideji dijagrama i grafikona. Računovodstveni program porodičnog budžeta može ga držati u bilo kojoj valuti koja vam odgovara uz raspodjelu sredstava po izvorima prihoda ili članovima porodice. Također raspoređuje prihode i rashode za različite stavke. Koristeći statistiku, možete vidjeti gdje ide većina novca i odakle dolazi većina novca.

Profesionalni program za izračun porodičnog budžeta dobro će doći u svakom domu, u njemu možete jasno vidjeti koliko i gdje ste potrošili. Najbolji program za porodični budžet omogućit će vam planiranje svih novčanih transakcija i praćenje izvršenja ovog plana, što još jednom dokazuje njegovu svestranost. Na kraju krajeva, računovodstveni sistem će sve ove složene operacije obavljati lako i prirodno. Takođe možete besplatno preuzeti program planiranja porodičnog budžeta u demo verziji, kako biste se prije kupovine upoznali sa svim karakteristikama sistema.

Program sistematski kontroliše porodični budžet, pokrivajući sve stavke i sredstva, gotovinska i bezgotovinska. Biće lako upravljati svojim finansijama. Naš program porodičnog budžeta pomoći će vam da procijenite relevantnost vaših troškova i pronađete načine da ih smanjite, trošeći svoja sredstva na nešto što je moguće važnije. Program kontrole porodičnog budžeta može vam pomoći da uštedite novac ili pronađete načine da profitabilno uložite u nešto.

Program uštede porodičnog budžeta u svom arsenalu ima alat kao što je statistika, koji će uz pomoć grafikona, dijagrama i procjena jasno pokazati kuda ide vaš novac. Jednostavno je glupo ne kontrolisati sopstveno finansijsko stanje u savremenom svetu, pogotovo ako imate program za pravljenje porodičnog budžeta. Rad sa našim sistemom je zgodan i udoban, dok ćete dobiti ogromne pogodnosti za svoj novčanik.

Program računovodstva porodičnog budžeta možete preuzeti odmah, jer za rad u njemu ne morate imati posebna znanja ili vještine. Softver za kontrolu porodičnog budžeta može se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Ne morate se navikavati na sistem; umjesto toga, on će se naviknuti na tebe. Poseban program za raspodjelu porodičnog budžeta postepeno uči kako ga racionalno koristiti i uštedjeti.

Uspjeh i prosperitet u svakoj kući u velikoj mjeri ovisi o materijalnom blagostanju, koje pomaže da se obezbijedi kompjuterski program porodičnog budžeta. Čak i ako nikada ranije niste razmišljali o kućnom računovodstvu, softver za porodični budžet će vam pomoći da se brzo snađete u ovoj temi. Bez napora ćete dobiti jedinstveni alat za upravljanje i optimizaciju korištenja vaših resursa.

Program za porodični budžet pomaže u postavljanju pravih prioriteta prilikom trošenja novca, a također vam omogućava da rasporedite svoje vrijeme zahvaljujući automatizaciji gotovinskog računovodstva.

Računovodstvo ličnih sredstava vam omogućava da kontrolišete sredstva svakog člana porodice sa sopstvenim korisničkim imenom i lozinkom.

Softver generiše redovnu statistiku prihoda i rashoda podijeljenu u različite kategorije i stavke.

Profesionalni program porodičnog budžeta kreira novčanik u programu za svakog člana porodice u koji se evidentira sav novac.

Naš profesionalni program, unatoč brojnim korisnim i složenim funkcijama, vrlo je jednostavan i lak za korištenje.

Za porodični budžet, program vam daje potpunu kontrolu nad resursima.

Kontrola se vrši ne samo nad zarađenom i utrošenom imovinom, već i nad pozajmljenim sredstvima.

Program porodičnog budžeta redovno prati koliko je novca ušteđeno.

Automatski sistem ima praktičnu i brzu pretragu baze podataka.

Program porodičnog budžeta možete preuzeti na našoj web stranici u demo verziji.

Vaši nenovčani računi također se mogu unijeti u bazu podataka.

Program porodičnog budžeta u svom arsenalu ima knjigu kontakata.

Računovodstveni sistem lako komunicira sa drugim elektronskim formatima za skladištenje informacija.

Program ne samo da održava porodični budžet, već i planira.

Mobilna aplikacija za ovaj softver je dostupna.

Program porodičnog budžeta generiše detaljne mjesečne izvještaje o korištenju sredstava.

Univerzalni sistem podešavanja čini program fleksibilnim i prilagodljivim.

Dostupna je funkcija slanja e-pošte i sms-a.

Korištenjem posebnog programa obračuna porodičnog budžeta poboljšava se kvalitet i standard života.

Rad u sistemu uvelike olakšava funkcija automatskih podsjetnika i obavještenja.

Program porodičnog budžeta možete preuzeti na web stranici naše kompanije uz prethodnu konsultaciju sa stručnjacima.

Automatizacija omogućava raspodjelu sredstava na najefikasniji i najefikasniji način.