Program za računovodstvo kućnih finansija
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kućnih finansija

Program za računovodstvo kućnih finansija • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za kućne finansije je veoma koristan u svakodnevnom životu, jer računovodstvo kućnih finansija pomaže da se izračuna iznos novca koji je potreban za mesec dana i pokazuje gde se troše i odakle dolaze finansije za kuću. Ali u svemu tome postoji minus, a sastoji se u činjenici da ima katastrofalno malo računovodstvenih programa za kućne financije, nisu detaljno razrađeni ili mogu zahtijevati mjesečnu pretplatu za korištenje, a ovo je, naravno, dodatak trošak. Zatim bih želio napraviti mali sažetak računovodstvenih programa ličnih finansija, u kojima ćete pronaći idealnu opciju za vas i vaš dom, kao i smanjiti vrijeme provedeno u potrazi za idealnim sadržajem.

Upoznajte Univerzalni računovodstveni sistem - program za kontrolu kućnih finansija koji ispunjava sve zahtjeve korisnika za kontrolu kućnih finansija, evidentiranje prihoda i rashoda, te prikaz izvještaja finansijske statistike troškova i prihoda vašeg doma. Računovodstveni program USU za kućne finansije je vrlo jednostavan za korištenje i interakcija s programom vam neće biti teška jer program automatizira procese računovodstva finansija u kući i troškova za razliku od drugih računovodstvenih programa za kućne financije. Funkcionalnost programa je opsežna, ali istovremeno jednostavna, možete koristiti program za obračun osobnih troškova USU bukvalno nakon nekoliko minuta korištenja, odnosno potrošnja vremena je minimalna. Pored toga, naš sistem funkcioniše kao program za računovodstvo ličnih finansija za android, što je takođe važno, jer skoro svaka osoba ima telefon na Android operativnom sistemu.

Još jednu od pozitivnih kvaliteta našeg programa za računovodstvo finansija i troškova domaćinstva USU želim da navedem kao: brzinu, kvalitet rada, bez nedostataka, opsežnu funkcionalnost, štampanje svih programskih dokumenata, računovodstvo prihoda, rashoda, izveštaja za bilo koje period koji želite da pregledate, baza korisnika, rad sa aplikacijama trećih strana i još mnogo toga. Besplatni kućni finansijski računovodstveni softver ne nudi toliko mogućnosti u jednom softveru!

Računovodstvo ličnih sredstava vam omogućava da kontrolišete sredstva svakog člana porodice sa sopstvenim korisničkim imenom i lozinkom.

Program za porodični budžet pomaže u postavljanju pravih prioriteta prilikom trošenja novca, a također vam omogućava da rasporedite svoje vrijeme zahvaljujući automatizaciji gotovinskog računovodstva.

Kontrola kućnih troškova je jednostavna i laka.

Ispravno upravljajte svojim kućnim troškovima gledanjem vizuelnih statističkih izvještaja.

Zabilježite sve porodične troškove i prihode.

Performanse USU sistema neće vas natjerati da dugo čekate na izvještaje.

Programu USU može se priložiti neograničen broj dokumenata.

Sva dokumentacija se može odštampati iz programa USU, sa Vašim podacima i logom, ako želite.

Rad sa aplikacijama trećih strana.

Uvoz i izvoz u Word, Excel štedi vrijeme tako što ne mora ponovo unositi podatke.

Registracija neograničenog broja korisnika.

Zaštita zapisa lozinkom.

Istovremeni pristup više korisnika.

Daljinski pristup softveru USU.

Više od pedeset programskih stilova.

Besplatni USU računovodstveni program za kućne financije, koji se distribuira kao ograničena demo verzija, možete preuzeti sa linka ispod.

Još veći broj funkcija u punoj verziji računovodstvenog programa za osobne finansije, USU, koju možete besplatno preuzeti tek nakon kupovine, a također, možete saznati više o programu i njegovim funkcijama kontaktiranjem dolje navedenih brojeva. . I vjerujte mi, vaš trošak će se višestruko isplatiti!