Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo računara

Program za računovodstvo računara • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo računara
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za računare može pomoći da se izbjegnu mnogi gubici povezani, u pravilu, s činjenicom da je skupa oprema prilično krhka i može se preprodati vani. Vlasnika preduzeća i njegove računare odmah očekuju dva velika rizika, zbog čega je veoma važno da se računovodstvu kompanije obezbedi program za kontrolu računara i druge opreme (kao i svakog drugog inventara).

Program automatski prati računare, značajno smanjujući količinu posla koji vi ili vaši zaposleni morate obaviti. Ovo štedi vrijeme, trud i finansije koje bi se mogle produktivnije usmjeriti. Osim toga, automatsko računovodstvo u programu omogućava efikasnije i pouzdanije upravljanje, jer je elektronski kalkulator precizniji.

Aktivnost programa počinje kada učitate informacije koje imate u njemu. Ali ne bojte se! U automatizovanom računovodstvu to nije teško uraditi, jer ima zgodan ručni unos, pa čak i uvoz podataka, što značajno ubrzava proces unosa informacija. Nakon toga možete lako provjeriti da li je oprema navedena u papirima dostupna ili nešto nedostaje.

Redovne provjere je također mnogo lakše izvršiti uz softverski sistem USU. Pogodan je za upotrebu, lako se povezuje sa raznolikom skladišnom opremom i pomaže u brzom popisu zaliha kada samo treba da skenirate postojeće računare i uporedite rezultat sa listom. Ovo smanjuje posao i omogućava da se na njega dodijeli manji broj zaposlenih.

U bazi podataka računovodstvenog programa svakom računaru možete priložiti detaljan opis ove jedinice, navodeći njen model, stanje, odgovorno lice ili bilo koju drugu informaciju koja može biti od koristi u daljem radu. Uz ovaj pristup, mnogo je lakše izvršiti zadatak, jer možete pratiti ne samo prisustvo ili odsustvo opreme, već i njeno stanje! Ovo je posebno korisno i ima veliki utjecaj na stanje tehnologije općenito. Njime se rukuje pažljivije, znajući da tačno određujete ko je odgovoran za pad, dok lako nadoknađujete štetu ako se dogodi vašim računarima.

Računari su skupa i važna tehnika za rad, zbog čega im je potreban poseban nadzor. Naš softver to radi vrlo dobro, pružajući širok spektar alata koji će vam olakšati svakodnevni rad. Osim jednostavnog obračuna opreme u skladištima, možete pogledati i razne statistike.

Koji su računari najčešće korišteni, koliko informacija je pohranjeno na njima, šta donosi najveći prihod itd. Sve ove statističke informacije pomažu u planiranju unaprijed, provođenju raznih promocija, reklamiranju brenda i još mnogo toga. Ovo je izuzetno korisno za uspješnu promociju vašeg poslovanja.

Računarski računovodstveni program pomaže u rješavanju mnogih problema vezanih za računovodstvo vaše računarske opreme, jer automatizuje ključne procese i pojednostavljuje poslovanje ne u nekom specifičnom aspektu, već u glavnim koji su pod vašom kontrolom. Program ima mnogo alata koji pojednostavljuju računovodstvo za računare i sve druge stavke inventara. Računovodstveni program na računarima također pojednostavljuje rad zbog činjenice da vam omogućava da objedinite rad svih odjela u jedinstvenu cjelinu, koja uspješno obavlja svoje zadatke na svim nivoima. Ovaj pristup ne samo da pojednostavljuje svakodnevni rad, već vam omogućava da se samouvjereno krećete prema svom cilju. Usmjeravanje odjela na jedan zadatak povećava produktivnost i povećava šanse za postizanje rezultata u rekordnom vremenu.

Program omogućava sastavljanje dugog opisa sve raspoložive opreme u preduzeću, olakšavanje zaliha i održavanje reda.

Izbor najefikasnijeg rasporeda tastera je na vama, jer je sve lako prilagodljivo i pomaže vam da prilagodite program formatu koji vam najviše odgovara. Također možete promijeniti cjelokupni dizajn programa, čineći ga praktičnijim i vizualno ugodnijim za vas. Količina informacija učitanih u program nije ničim ograničena. Računalni program za računovodstvo lako se povezuje sa različitim uređajima koji omogućavaju skeniranje bar kodova i inventar.

Osim kompjutera, program može pratiti bilo koju drugu opremu za inventar. Proizvodnja se lako dijeli na faze, a svaku je zgodno pratiti pojedinačno, uzimajući u obzir sve raspoložive mogućnosti i odgovorne.

Program istovremeno ispunjava formulare, što uvelike pojednostavljuje dokumentaciju na svim nivoima. Uz program je lako pratiti sve dostupne narudžbe tako da nijedna od njih ne bude zaboravljena.

Program lako prati sve dostupne rute, vrijeme potrebno za njihovo dovršavanje i puno drugih informacija. Imajući sve ovo na umu, mnogo je lakše odabrati najbržu i najudobniju rutu, izbjegavajući nepotrebne troškove.

Aktivnosti svakog zaposlenog su registrovane u programu i utiču na konačnu platu ako se odlučite da je unesete u svoj obračun na osnovu rezultata rada.

Osim toga, puno informacija možete pronaći u našoj prezentaciji ispod, u posebnim video zapisima i recenzijama naših kupaca!

Veleprodajno skladište prima pošiljke robe od dobavljača i isporučuje je kupcima u malim serijama. Potrebno je voditi evidenciju ulaska i izlaska robe, dobavljača i kupaca, formirati ulazne i izlazne fakture. Takođe je potrebno voditi knjigovodstvo sve robe (npr. kompjutera) u skladištu. Za to je dizajniran USU Software program.

 


Vidi također