Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program inventara

Program inventara • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program inventara
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moderan program inventara odličan je pomoćnik za poslovanje. Vi samo trebate odabrati najprikladniju opciju koja odgovara vašim potrebama. Program za inventarizaciju softverskog sistema USU je upravo pravi izbor za svaku organizaciju. Mogu ga koristiti apoteke, prodavnice, skladišta, trgovačka i logistička preduzeća, medicinske ustanove i mnoge druge. Sveobuhvatni program inventara stvara jedinstvenu bazu podataka koja okuplja čak i udaljene grane. U njemu rade svi zaposleni u kompaniji istovremeno, nakon prethodne registracije. Program tehničkog inventara ne gubi performanse kako korisnici rastu. Svaki od njih dobija lični login i lozinku, što garantuje sigurnost u budućnosti. Istovremeno, korisnici ne postavljaju pitanje: kako izvršiti inventuru u programu. Najjednostavniji interfejs ne izaziva poteškoće čak ni početnicima koji su jedva započeli svoje profesionalne tehničke aktivnosti. Glavni meni se sastoji od samo tri odeljka: priručnika, modula i izveštaja. Prije nego što nastavite s glavnim koracima, morate jednom popuniti referentne knjige. Ovdje ćete pronaći adrese poslovnica kompanije, podatke o zaposlenima i kupcima, listu usluga i proizvoda u ponudi, kao i njihove cijene i još mnogo toga. Na osnovu ovih imenika program inventure robe i materijala, ili, kako ga još nazivaju, program zaliha jedinstvenog državnog automatizovanog informacionog sistema, generiše veliki broj dokumenata, faktura, računa itd. Takođe, nije potrebno sve podatke unositi ručno, dovoljno je da povežete uvoz iz odgovarajućeg izvora. Kako aplikacija omogućava rad u bilo kojem grafičkom ili tekstualnom formatu, na ovom polju nema problema. Tehničke karakteristike programa omogućavaju vam da ga koristite za rješavanje mnogih problema. Glavni posao obavljate u odjeljku Moduli. Ovdje se bilježe novi zadaci koje treba obaviti, ugovori, monetarne transakcije i još mnogo toga. Zatim se sve ove informacije obrađuju i na osnovu njih se generišu izvještaji pohranjeni u ovoj sekciji. Program ne zahtijeva prisustvo osobe radi izvještavanja. Proračune i praćenje vrši samostalno i bez grešaka i netačnosti. Transparentna i objektivna analiza može biti osnova za raspodjelu budžeta, delegiranje ovlaštenja, raspodjelu plata i kupovinu novih sredstava. Budući da je tehnički dio inventara robe i materijala predviđen programom, lako se integriše sa raznovrsnom magacinskom i trgovinskom opremom - skenerima, terminalima, mašinama. Baza podataka može čuvati ne samo evidenciju robe i kupaca, već i njihove fotografije, pa čak i kopije dokumenata. Veoma je zgodno za vas i vaše kupce. Obezbeđen je fleksibilan sistem komunikacije sa potrošačkim tržištem. Ovako možete slati grupne ili pojedinačne poruke. Istovremeno je dozvoljeno korištenje četiri kanala odjednom: SMS poruke, e-mailovi na poštu, trenutne poruke i glasovna obavještenja. Preuzmite demo verziju našeg softvera za tehnički inventar da biste vidjeli sve njegove prednosti u praksi.

Opsežna baza podataka okuplja udaljene filijale i odjele. Pogodan način za povezivanje putem interneta ili lokalne mreže. Prvi je pogodan za one koji su udaljeni od sjedišta, a drugi - za rad u istoj zgradi.

Lako je kreirati jedinstvenu bazu podataka unutar aplikacije Inventar i materijali koja pažljivo prikuplja i najmanje datoteke. Jedinstveni državni automatizovani informacioni sistem podrazumeva obaveznu registraciju za svakog korisnika. Prijava zaštićena lozinkom može učiniti aktivnost korisnika sigurnom. Tehnička inventura robe i materijala oduzima mnogo manje vremena i truda nego ranije. Rezervna memorija neprekidno kopira glavnu bazu. Glavna stvar je unaprijed konfigurirati raspored spremanja. Planer zadataka je optimalno konfiguriran, uz pomoć kojeg unaprijed pratite raspored radnji programa USU Software.

Dokumentacija ustanove je prikupljena na jednom mjestu, gdje je vrlo lako pregledati i dopuniti. Tehnički i finansijski izvještaji o robi i materijalu se generišu automatski, bez vašeg učešća. Istovremeno, vjerovatnoća grešaka je svedena na gotovo nulu. Potpuna funkcionalnost s jedinstvenim prilagođenim karakteristikama. To daje još veći poticaj razvoju. Telegram bot većinu odnosa s klijentima obavlja automatski. Program zaliha je idealno nadopunjen mobilnom aplikacijom za zaposlenike i kupce. Automatizovani informacioni program objedinjenog stanja olakšava rad sa tekstualnim i grafičkim formatima datoteka. Automatizacija radnji koje se ponavljaju štedi više resursa od bilo koje druge operacije. Besplatna demo verzija jedinstvenog državnog automatizovanog informacionog sistema za upoznavanje sa prednostima programa. Detaljna uputstva vodećih stručnjaka i naknadna podrška projektu. Individualni karakter svake instalacije jedinstvenog državnog automatizovanog informacionog sistema osigurava njenu efikasnost i mobilnost. Širok raspon programa koji izvršavaju opcije hitnih zadataka. Zbog toga što je potrebno voditi evidenciju o svim inventarnim artiklima, prema softveru USU razvijen je program inventara.

 


Vidi također