Softver za ulaganje
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za ulaganje

Softver za ulaganje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Investicioni softver može biti sredstvo za njegovu optimizaciju i ostvarivanje maksimalnog prihoda uz minimalno ulaganje. Ali, naravno, za to moraju biti ispunjeni brojni uslovi: morate koristiti samo visokokvalitetan softver; mora biti prilagođen za direktan rad sa ulaganjem određene vrste i veličine; softver mora biti konfigurisan da radi direktno u vašoj kompaniji. Svi ovi i mnogi drugi uslovi uzeti su u obzir prilikom izrade programa računovodstva i upravljanja investicijama od strane stručnjaka iz Univerzalnog računovodstvenog sistema.

Investicioni softver USU-a je automatizovani računovodstveni i upravljački kompleks koji obavlja širok spektar funkcija, od planiranja depozita do uzimanja profita i njegove distribucije.

Kao dio automatizacije planiranja, USU-ov softver analizira interno i vanjsko okruženje vaše organizacije prema ključnim kriterijima ulaganja. Na osnovu ove analize i zaključka iz iste, program formira opcije za ulaganje. Odabravši, zajedno sa programom, jednu od opcija, možete automatski izraditi budući plan rada na primjeni finansijskih sredstava.

Nakon pripreme plana, softver USU će preuzeti njegovu realizaciju. Provođenje svih investicionih aktivnosti, obračun depozita, procjena njihovog kvaliteta, rizik, povraćaj također će se vršiti automatski.

Ako investirate u nekoliko zasebnih projekata istovremeno, naš softver će planirati i implementirati kontrolu, upravljanje i računovodstvo svake pojedinačne investicije. Ali i generalni plan rada sa svim novčanim ulozima i ulaganjima u depozite biće sačinjen u celini.

Općenito, naravno, ne vrijedi reći da je automatizacija jedini način za poboljšanje investicijskih aktivnosti. Ovo je samo jedna od mogućih opcija. Optimizacijom rada sa skladištima možete otvoriti poseban odjel unutar vaše kompanije koji će se baviti strateškim planiranjem unutar ove industrije. A to će se pozitivno odraziti na uspjeh investicionih aktivnosti.

Također možete koristiti usluge vanjskih stručnjaka koji će za vas organizirati rad s finansijskim aplikacijama. I ova metoda optimizacije ima svoje prednosti i nedostatke.

USU, koji je razvio svoj investicioni softver, nudi samo jednu od opcija za poboljšanje performansi ulaganja. Na vama je da li ćete izabrati ovu metodu ili koristiti druge. Ako se ipak zaustavite na automatizaciji kao obliku optimizacije, toplo preporučujemo da proučite prednosti rada s USS-om. Da biste to učinili, možete pogledati demo verzije naših proizvoda, pročitati značajke programa u nastavku, pročitati recenzije kupaca USU-a ili nas kontaktirati za savjet o proizvodima. Sigurni smo da, ako ste dovoljno svjesni našeg softvera, nećete tražiti druge aplikacije za korištenje!

USU-ov softver analizira svaku investiciju za niz parametara.

Automatizacija će poboljšati strategiju ulaganja vaše kompanije.

Softver USU automatizira procese planiranja investicija.

Većina procesa u oblasti implementacije investicione politike takođe se može automatizovati.

Analiza i optimizacija investicionih aktivnosti će se također provoditi korištenjem softverskog proizvoda računovodstvenog tipa USU.

Sva vaša ulaganja će biti sistematizovana i analizirana za sve slabosti i nedostatke koje je potrebno ispraviti ili otkloniti.

Softver će moći upravljati različitim vrstama investicija.

Općenito, sve računovodstvene procedure vezane za vaše novčane depozite bit će automatizirane.

Pojedinačni postupci u oblasti upravljanja investicijama su kompjuterizovani.

Automatizacija će vam omogućiti da kontrolišete potrebu za modernizacijom vaše investicione politike.

Obračun i kontrola svake investicije će se vršiti konstantno.

Analiza internog i eksternog okruženja vaše organizacije automatizovana je prema važnim kriterijumima ulaganja.

Softver USU će formirati opcije ulaganja i izabrati najprikladniju.

Obračun investicija, procjena njihovog kvaliteta, rizika i nadoknadivosti bit će automatizirani.

Softver će ponuditi opcije za buduća ulaganja.

Naš softver će planirati i implementirati kontrolu, upravljanje i računovodstvo za svaku pojedinačnu investiciju.

Sa našim softverom poboljšat će se funkcija nadzora u predmetnoj djelatnosti.

Optimizacija će utjecati na funkciju predviđanja i dizajna.

Moguće je raditi sa našim softverom čak i ako nemate puno iskustva u radu sa programima za upravljanje računarima, zahvaljujući intuitivnom interfejsu sa mnogim upitima.

 


Vidi također