Program za nabavku
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za nabavku

Program za nabavku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Nijedna kompanija se ne može smatrati samodovoljnom, bilo proizvodno ili komercijalno, jer u jednoj ili drugoj mjeri zavisi od dostupnosti sirovina, materijalnih resursa, stoga je pitanje garancije svakog procesa, ugradnje i održavanja zaliha od najveće važnosti. , dobro osmišljen program punjenja goriva omogućava postizanje definisanih ciljeva. Rad odjela za snabdijevanje hranom kompanije igra ključnu ulogu, a finansijski rezultati aktivnosti zavise od toga kako je mehanizam izgrađen. Stoga menadžment smatra upravljanje skladištem glavnom karikom u cjelokupnom lancu, što može značajno smanjiti cijenu gotovih proizvoda. Važno je stvoriti mehanizam nabavke koji može zadovoljiti potražnju kupaca bez zamrzavanja obrtnih sredstava u skladištima zbog viška zaliha. No, kako pokazuje iskustvo mnogih kompanija, u ovoj oblasti djelovanja postoje mnogi problemi koje je teško riješiti zbog rasta dnevnog obima podataka i procesa, budući da savremeni tržišni odnosi zahtijevaju korištenje modernih tehnologija, kao što su programi za nabavku objekata. Često menadžment misli da je prehrambeni dio organizacije u savršenom redu, sve dok se ne radi o reviziji nabavke, gdje se otkrivaju neobračunate rezerve materijalnih resursa, već u stvari neto profit koji se gubi na kompaniji. Kompetentan biznismen, kako bi izbjegao zamrzavanje sredstava, prelazak na smanjenje troškova primjenjivih metoda, radije ide u korak s vremenom, koristi moderne platforme za automatizaciju poslovnih procesa.

Sada tržište informacionih tehnologija ima veliki izbor programa koji pomažu u poboljšanju procesa povezanih s opskrbom bilo kakvih objekata resursima tehničke, materijalne prirode, samo trebate razumjeti koji su parametri važni za vašu kompaniju i napraviti pravi izbor . Predlažemo da ne gubite dragocjeni resurs - vrijeme, već da odmah skrenete pažnju na univerzalni program opskrbe hranom, koji je razvio tim za razvoj softvera USU, razumijevajući potrebe poslovnih ljudi. USU Software je višekorisnička platforma sa naprednom funkcionalnošću, fleksibilnim interfejsom, koji će moći da izađe u susret zahtevima bilo koje kompanije, reši probleme snabdevanja prehrambenim proizvodima za bilo koji objekat, prilagođavajući se specifičnostima delatnosti. Za razliku od drugih aplikacija koje treba savladavati mjesecima, proći dugu obuku, posjedovati određena znanja, naša konfiguracija je toliko jednostavna da čak i početnik može početi aktivno raditi za nekoliko dana. Tako, program nabavke materijalnih resursa USU Software-a pomaže zaposlenima da prikupljaju zahtjeve od odjela, šalju zahtjeve dobavljačima, primaju i plaćaju račune, kontrolišu proces logistike i distribuiraju prehrambene proizvode u internim objektima. Izbor najisplativijeg dobavljača i rok isporuke vršit će se i korištenjem algoritama iz programa programa, olakšavajući rad korisnika i proces odobravanja narudžbi. Sam proces selekcije se vrši po različitim kriterijumima, na bazi elektronske baze podataka, kontrolisanju stanja zaliha u skladištima, praćenju raspoloživosti rezervi. Ovaj sistem pomaže u obračunu dugovanja kupaca, blagovremenom obaveštavanju o prijemu sredstava na račune kompanije.

Menadžment alata za planiranje nabavke mora biti u mogućnosti da daljinski prati izvršenje narudžbi, rad stručnjaka koji je zadužen za ovaj zadatak i pravovremeno reagira na promjenjive okolnosti. Nakon što ste postavili efikasan sistem upravljanja zahtjevima za kupovinu, više ne možete brinuti o procesima praćenja logistike, istovara i skladištenja, ove tačke se mogu lako provjeriti bez napuštanja ureda, prikazujući izvještaje. U skladištu, program će u njega postaviti željenu narudžbu, prikazujući trenutna stanja na ekranu, praveći prognozu deficita ili viška ponude. Funkcionalnost konfiguracije omogućava da se izvrši detaljna analiza informacija o dobavljačima, njihovim ponudama, cenama, uslovima, u poređenju sa postojećim planovima snabdevanja, budžetom, što omogućava pravi izbor u korist profitabilne saradnje. Uprava kompanije mora imati na raspolaganju sveobuhvatne podatke za dalje upravljanje internim zalihama resursa i drugim radnim koracima u svim proizvodnim i maloprodajnim objektima. Uprkos tome što program nabavke kompanije ima veliki analitički potencijal, on ostaje jednostavan na dnevnoj bazi, bez izazivanja poteškoća zaposlenima, sa malo iskustva u interakciji sa takvim alatima. Osim toga, za ugodniji rad, svaki korisnik bi trebao moći prilagoditi svoj lični prostor prema svojim preferencijama, odabrati pozadinu i prilagoditi redoslijed internih radnih listova. Svaki objekat, odjel ili zaposlenik ima jasnu shemu za obavljanje zadataka uz interakciju s drugima koristeći modul za internu komunikaciju. Aplikacija pomaže ne samo skladištu i službi podrške, već i drugim odjelima kompanije, kao što su računovodstvo, logistika, proizvodni blokovi, sigurnost, implementacija automatizacije dokumentacije i interne kalkulacije. Naš razvoj se pokazuje kao korisna akvizicija za ciljeve svakog poslovanja, bez obzira na tok djelatnosti, kad god je potrebno uspostaviti upravljanje materijalnim i proizvodnim zalihama. Možete biti sigurni da resursi kompanije moraju biti pod stalnom kontrolom platforme, niti jedna sitnica ne nestaje iz vidnog polja menadžmenta.

Program nabavke objekata će preuzeti cjelokupni tok dokumenata kompanije, popunjavajući svaki obrazac sa logom i detaljima. Obrasci dokumenata, šabloni i uzorci biće pohranjeni u referentnoj bazi softvera USU, u skladu sa internim pravilima aktivnosti koje se provode. Konfigurisanjem programa programa dobavljači moraju biti u stanju da kompetentno planiraju snabdevanje resursima, imajući na raspolaganju pouzdane informacije o potrebama svakog odeljenja kompanije, uzimajući u obzir potrošnju i viškove zaliha u skladištu. Zaposlenici moraju biti u mogućnosti da brzo prate svaki korak izvršenja naloga, uvijek svjesni lokacije tereta u tom trenutku. Za praktičnost pretraživanja dokumenata, materijalnih artikala, podataka o kupcima, predviđen je kontekstni meni u kojem se sve informacije mogu pronaći pomoću različitih simbola. Osim toga, možete integrirati program nabavke sa opremom za čitanje, kao što je skener, bar kod, terminal za prikupljanje podataka, dodatno ubrzavajući prijenos podataka o materijalu u elektronsku bazu podataka. Program automatski distribuira prehrambene proizvode u interne kategorije, što pomaže u organizaciji opskrbe hranom. Sistem ima mnogo dodatnih funkcija i mogućnosti sa kojima se možete upoznati gledanjem videa, prezentacije ili eksperimentalno preuzimanjem demo verzije. Program opskrbe hranom USU Software-a toliko je svestran da će voditi evidenciju od početka kupovine resursa, pumpajući prodaju zaliha. Korak ka uvođenju konfiguracije u kompaniju bit će odlučujući faktor u povećanju konkurentnosti i razvoju novih pravaca.

Koristeći naš program kao glavni alat za automatizaciju poslovnih procesa, moći ćete da ostvarite svoje ciljeve u najkraćem mogućem roku. Program podržava rad svih objekata kompanije, odjeljenja i skladišta, stvarajući idealne uslove za razmjenu informacija i dokumenata. Korisnici moraju biti u mogućnosti da lako i brzo pripreme narudžbenicu za zalihe, gdje su naznačene tehničke karakteristike svakog resursa i imenovana odgovorna osoba. Funkcionalnost kompanijskog programa za punjenje goriva je neograničena količinom pohranjenih podataka, jer referentne baze podataka sadrže što je više moguće informacija, omogućavajući jednostavnu pretragu zadanih parametara.

Ako ste već imali liste prehrambenih artikala u tabelama, neće biti teško prenijeti ih u aplikaciju koristeći opciju uvoza. Lista kupaca sadrži ne samo standardne kontakt informacije, već i skenirane kopije dokumenata, faktura, ugovora, sa prikazom istorije saradnje. Dokumentacija o nabavci, fakture, prateći akti se generišu automatski, smanjujući opterećenje za osoblje kompanije. Kontrola naloga se odvija u trenutnom vremenskom režimu, tako da u svakom trenutku možete proveriti fazu izvršenja, izvršiti podešavanja. Možete isprobati USU softver čak i prije kupovine licenci koristeći besplatnu probnu verziju. Ugrađeni planer pomaže da se izgradi radni dan za svakog zaposlenika, a menadžment zauzvrat dobija alat za analizu kvaliteta rada tima. Program omogućava potpuno gotovinsko računovodstvo za sve objekte, materijalne resurse, analizira dostupne ponude dobavljača.

Automatizacija zaliha ne samo da rasterećuje osoblje, štedi vrijeme, već i pruža tačne informacije o trenutnim zalihama hrane. Potrebni proračuni za naručivanje i dopunu skladišta se izvode automatski, na osnovu konfigurisanih formula. Upravljačkom timu obezbeđen je širok spektar izveštaja menadžmenta koji će pomoći da se efikasno i brzo analiziraju aktivnosti kompanije iz različitih uglova. Zahvaljujući ugrađenom sistemu planiranja, biće moguće odrediti učestalost pravljenja rezervne kopije, prijema izveštaja i drugih operacija koje treba izvršiti u određenom vremenskom periodu. Program nabavke zaliha ima dobro osmišljen i istovremeno jednostavan interfejs kojim svaki korisnik može da kontroliše. Šta god da je poslovni objekat potreban za pokretanje automatizacije, USU Software mora biti u mogućnosti da ponudi idealnu verziju, skup opcija koje u potpunosti zadovoljavaju potrebe svake kompanije!

 


Vidi također