Računovodstvo procesa nabavke
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo procesa nabavke

Računovodstvo procesa nabavke • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako ukratko opišemo proceduru nabavke robe i materijala kompanijama, onda je to skup niza operacija koje su direktno povezane sa održavanjem performansi svakog odeljenja, pa se proces snabdevanja, odnosno proces snabdevanja, mora održavati. uz striktno poštovanje svih propisa. Niz ekonomskih događaja, uključujući kupovinu sirovina, robe i raznih oblika resursa od dobavljača, a svi oni mogu obezbijediti potrebne korake za proizvodnju ili marketing. Naravno, ovo u sažetku možda ne izgleda kao težak posao, ali ako se udubite u nijanse pisanja naloga, odobravanja, utvrđivanja potreba, implementacije isporuke, obračuna zaliha, postaje jasno koliko informacija i predmeta treba nositi redovno izlazi. nastaviće se. Nije dovoljno samo organizirati računovodstvo za proces visokokvalitetnog izvora, nabavku sirovina i efikasan rad sa dobavljačima, već ako primjenjujete zastarjele metode. Sada u pomoć poduzetnicima stižu informacione tehnologije koje im omogućavaju da mnogo brže rješavaju fiksne zadatke vezane za proces nabave. U kratkoj verziji ovakvih platformi samo neke operacije se mogu automatizirati, preporučujemo da skrenete pažnju na funkcionalnije programe, jer će samo u kompleksu biti moguće utjecati na opskrbu kompanije. Kao valjan prijedlog, želimo da vas obavijestimo o našem razvoju - USU Software.

Softverska konfiguracija se bavi procesom nabavke zaliha uz pomoć naprednih funkcionalnosti, koje će postati nezamjenjivi alati za zaposlenike. Svestranost platforme omogućava da se cijeli proces snabdijevanja materijalnim resursima provede od početka do kraja, od identifikacije potreba svakog odjela do obračuna skladištenja u skladištu. Kako bi prelazak na novi način poslovanja bio prečac, naši stručnjaci su se potrudili da radnu površinu korisnika učine jednostavnim i udobnim. Savladavanje osnova i razumijevanje svrhe funkcija zahtijeva nekoliko dana rada, posebno je predviđen kratak kurs obuke. Doslovno odmah nakon instaliranja softvera i popunjavanja digitalnih direktorija, zaposleni bi trebali biti u mogućnosti da počnu raditi s aplikacijama. Računovodstveni sistem vam omogućava da prelazite između radnih kartica jednim pritiskom na tipku, što znači da se nekoliko zadataka obavlja u isto vrijeme. Za svaki proces možete provjeriti izvršitelja, jer zaposleni rade pod posebnim korisničkim imenom i lozinkom. Menadžer revizije će biti u mogućnosti da daljinski nadgleda svakog podređenog, procjenjuje produktivnost i nagrađuje u skladu s tim. Interno računovodstvo procesa isporuke brzo se prikazuje u konačnom izvještaju koji se generira na određenoj frekvenciji.

Softverska platforma će pomoći, uzimajući u obzir zalihe za najvažnije aspekte, što vam omogućava da uvijek imate najrelevantnije podatke pri ruci, da shvatite trenutnu situaciju u vezi sa dostupnošću zaliha u skladištu. Sistematski pristup svakom koraku procesa isporuke pomoći će privući više kupaca, investitora i povećati lojalnost partnera. Što se tiče potrošača roba i usluga, na to bi trebalo uticati povećanje brzine realizacije ugovora i blagovremenosti prenosa materijalnih sredstava prilikom prodaje. Kao rezultat, dobićete dobro osmišljen logistički sistem, koji se pokazuje kao velika pomoć u računovodstvu i privlačenju novih kupaca. Većina procesa vezanih za provjeru dostupnosti artikala na lageru odvijat će se bez ljudske intervencije, zaposlenima se daju gotove tabele u kojima su prikazane sve informacije, artikli koje treba uskoro kupiti su istaknuti bojom. Popunjavanjem različitih akata obrazaca, fakture se javljaju automatski, čime se osoblje oslobađa glavnog dijela rutinskih obaveza. Ako se ranije obračun procesa nabavke obavljao ručno, sada će to postati briga softverske konfiguracije USU i razvojnog tima. Kroz aplikaciju će računovodstvu biti lakše predvidjeti profit preduzeća, što znači da će pravilno alocirati resurse, napraviti izbor u korist profitabilnih ponuda ponude. Kompletna analiza aktivnosti kompanije pomoći će vlasnicima preduzeća da donesu pametne odluke koje će doprinijeti rastu i razvoju. Ne samo da će postati lakše nositi se sa procesom nabavke, već i sa računovodstvenim depozitom i rezervacijom materijala, te formirati idealnu sigurnu količinu zaliha. U tu svrhu korisnicima će biti na raspolaganju alati za praćenje procesa koji prethode pripremi narudžbenice i naknadnom transportu robe do skladišta.

Funkcionalnost platforme također preuzima inventar, korak koji zahtijeva puno vremena i truda, ali tu se informacije o dokumentima i stvarnim bilansima često ne poklapaju. Sva interna dokumentacija usklađena je sa standardima kompanije i zakonskim propisima, šabloni i uzorci imaju jedinstven i odobren izgled. Saradnik samo treba da odabere traženu formu, a softver popunjava glavni deo redova, na osnovu informacija dostupnih u bazi, biće potrebno samo proveriti tačnost unetih podataka i dodati gde postoje praznine . Program čini inventar transparentnim i vrlo jednostavnim, čak i početnik može pogledati izvještaj. Iako mnogi ljudi mogu raditi na programu, pristup informacijama je ograničen pravima pristupa koja utvrđuje računovodstveni tim. Ovaj pristup vam omogućava da osigurate sigurnost podataka, da isključite neovlašteni pristup. Nadalje, zahvaljujući opciji revizije, svaka radnja korisnika se snima od strane programa, u svakom trenutku možete provjeriti ko je izvršio ovaj ili onaj korak, što samo po sebi pomaže u obračunu procesa punjenja goriva. Nekoliko funkcija, dostupnost u razumijevanju strukture sučelja omogućava da se na jednostavan i brz način izvrši obračun procesa nabavke materijala, smanjujući vrijeme, ljudske resurse. Oporavak od uvođenja automatiziranog kompleksa postiže se nakon nekoliko mjeseci aktivnog rada. Ne ostavljajte za kasnije ono što sada može učiniti vaš posao uspješnijim, jer konkurencija ne spava!

Program računovodstva procesa nabavke, ukratko, pomoći će zaposlenima u rješavanju bilo kakvih problema vezanih za nabavku materijalnih sredstava svakog odjeljenja.

U svakom trenutku možete dobiti informacije o narudžbi robe i materijala, njihovom trenutnom statusu, da li je račun plaćen, da li je roba primljena u magacinu itd.

Jedan softver USU mogao bi da objedini sve filijale, odjele i skladišta, stvarajući jedinstven prostor za razmjenu podataka i dokumenata.

Dobavljačima će biti potrebno nekoliko minuta da se registruju za proces nabavke, navodeći potrebne podatke i određujući odgovorne. U bazu podataka može se registrovati neograničen broj nomenklaturnih jedinica, a svaka pozicija će sadržati najviše informacija, dokumentacije i po potrebi fotografija. Zbog opcije uvoza, prijenos postojećih baza podataka iz izvora trećih strana trajat će minimalno vrijeme uz održavanje interne strukture. Elektronske baze podataka kupaca, partnera, dobavljača izgrađene su po opštoj proceduri, što zaposlenima pojednostavljuje traženje potrebnih informacija.

Automatizacija toka posla uključuje pripremu i popunjavanje različitih obrazaca za fakture, prijave i druge važne uzorke. Računovodstvo mora biti u mogućnosti da daljinski prati fazu pripreme projekta, radnje zaposlenih i efektivnost zadataka koji se realizuju. Ugrađeni organizator pomaže korisnicima da naprave lični raspored, označe važne stvari, sastanke i pozive, a sistem će vas zauzvrat na vrijeme podsjetiti na svaku stavku. Softverski algoritmi pomažu u odabiru najpovoljnije ponude dobavljača, uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Aplikacija može brzo uporediti planirane vrijednosti stanja zaliha sa stvarnim podacima dobijenim tokom inventure.

Složenost računovodstvenih izvještaja podržava računovodstvo u analizi postojećeg stanja u odjelu nabave zaliha materijala.

Jednostavan i jasan interfejs od prvih minuta upoznavanja omogućava timu da što brže počne sa aktivnim radom platforme. Za kompanije u drugim zemljama nudimo međunarodni format našeg programa, uz odgovarajući računovodstveni prevod menija i internih formulara na željeni jezik. Moguće je ručno blokirati radni list za vrijeme odsustva sa računara ili konfigurirati ovu opciju u automatskom načinu rada, nakon određenog vremenskog perioda.

 


Vidi također