Program za kontrolu sigurnosti
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu sigurnosti

Program za kontrolu sigurnosti • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program bezbednosnog nadzora u savremenim uslovima je uobičajeno i široko korišćeno sredstvo za upravljanje radom službe obezbeđenja. Ovaj program koriste i specijalizirane sigurnosne agencije koje štite različite objekte kupaca i komercijalne i državne kompanije koje radije stvaraju vlastite sigurnosne jedinice. Naravno, sistemi ovog tipa mogu se međusobno jako razlikovati po strukturi, mogućnostima razvoja i poboljšanja, skupu funkcija, broju ograničenja itd. Naravno, ako uzmemo u obzir gotova rješenja. Neke kompanije sa odgovarajućim finansijskim mogućnostima naručuju ekskluzivne projekte koji uzimaju u obzir najrazličitije nijanse i detalje aktivnosti. Shodno tome, cijena gotovog programa s različitim funkcionalnostima može vrlo ozbiljno varirati (da ne spominjemo individualno razvijeni program). Odabir programa mora biti napravljen s najvećom pažnjom i pedantnošću. Potrebno je osigurati automatizaciju svih ključnih sigurnosnih poslovnih procesa, mogućnost ugradnje raznih tehničkih uređaja, obradu i skladištenje velikih količina informacija (uključujući audio i video fajlove) itd. , pri odabiru softvera treba imati na umu razvojne planove kompanije barem za skoriju budućnost (kako ne biste morali kupovati proširenu verziju za dvije godine zbog rasta obima aktivnosti ili aktivne diverzifikacije)

Softverski sistem USU nudi svoju verziju sveobuhvatnog kompjuterskog programa za upravljanje računovodstvenim i sigurnosnim aktivnostima. Program za kontrolu sigurnosti softvera USU razvijen je na profesionalnom nivou i zadovoljava najviše zahtjeve potencijalnih kupaca. Svi procesi rada i računovodstvene procedure su automatizovani u programu, nema ograničenja u broju zaštićenih objekata, obezbeđena je integracija različitih tehničkih uređaja. Interfejs je jednostavan i lak za učenje čak i za početnike. Modularna struktura programa omogućava vam da odaberete koji će se podsistemi prvi aktivirati. Elektronski kontrolni punkt obezbeđuje striktno poštovanje režima pristupa koji je uspostavljen u preduzeću, kontrolu radnog vremena zaposlenih (skener ličnih propusnica beleži vreme dolaska i odlaska, kasni dolazak, obradu itd.), registraciju posetilaca po datumu, vremenu, svrha posjete, dužina boravka na teritoriji, prijemni službenik ili odjeljenje itd. Na osnovu ovih podataka mogu se generisati zbirni izvještaji za kompaniju u cjelini i pojedinim zaposlenima, obračunati plate po komadu i materijalne stimulacije i analitičke procjene dinamike posjeta itd.

Integracija sa najnovijim tehnologijama i širokim spektrom tehničkih uređaja (senzori, alarmi, oznake blizine, elektronske brave, CCTV kamere, detektori metala, itd.) koji se koriste u sigurnosti, omogućava vam da maksimizirate sigurnosne mjere i garantujete potpunu kontrolu bez potrebe za proširenje osoblja. Automatski generisani izvještaji o upravljanju kontrolama pružaju mogućnost analize i procjene učinka sa različitih stajališta, kontrolu i upravljanje finansijskim tokovima, donošenje kompetentnih poslovnih odluka u cilju povećanja profitabilnosti i jačanja pozicije kompanije na tržištu.

Program za kontrolu sigurnosti USU Software namijenjen je za korištenje od strane specijalizovanih sigurnosnih agencija, kao i komercijalnih i državnih kompanija koje imaju vlastite sigurnosne službe. Podešavanje parametara upravljačkih podsistema vrši se za svakog konkretnog klijenta, uzimajući u obzir posebnosti njegovog rada. Sistem je razvijen na najsavremenijem nivou u potpunosti u skladu sa standardima programiranja. Procesi rada i računovodstvene procedure u okviru programa su u velikoj meri automatizovani, što omogućava primetno povećanje nivoa bezbednosti kompanije, s jedne strane, i smanjenje operativnih troškova, s druge strane.

USU softver omogućava efikasnu kontrolu i obračun procesa zaštite neograničenog broja objekata istovremeno. Alarmi senzora pokreta, senzori vlage i temperature, požarni i protuprovalni alarmi, video nadzorne kamere, metal detektorske ploče i druga oprema šalju se na centralnu centralu dežurne smjene. Ugrađena mapa (za svaki objekt pod kontrolom) omogućava vam da brzo povežete signal s terenom i pošaljete najbližu patrolnu grupu na lokaciju. Elektronski kontrolni punkt pruža pouzdanu zaštitu teritorije i strogu kontrolu pristupa. Zahvaljujući barkod čitaču lične propusnice, bilježe se vrijeme ulaska i izlaska zaposlenika sa lokacije, kašnjenje dolaska, obrada itd. Po potrebi se može pripremiti zbirni izvještaj za sve zaposlene u kompaniji ili uzorak izvještaja za svakog zaposlenog. U registru posjetitelja upisuju se datum, vrijeme, svrha posjete, podaci o pasošu gosta, prijemne jedinice itd. Jednokratne i trajne propusnice sa priloženom fotografijom gosta štampaju se na kontrolnom punktu. Analiza dinamike posjeta može se izvršiti na osnovu akumulirane statistike po potrebi. Skup automatski generisanih izvještaja obezbjeđuje menadžmentu kompanije ažurne i pouzdane podatke o svakom objektu zaštite posebno, omogućava analizu rezultata rada i donošenje informiranih upravljačkih odluka.

Po dodatnoj narudžbi program aktivira mobilne korisnike i zaposlenike poslovnih aplikacija, integriše se u sistem terminala za plaćanje, automatsku centralu, aplikaciju „Biblija savremenog lidera“ itd.

 


Vidi također