Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za slanje emailova

Program za slanje emailova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za slanje emailova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U savremenom svijetu tehnološki napredak ne miruje i ako je ranije svima bila novina slanje poruka putem interneta, onda je u ovom trenutku program za distribuciju e-pošte neophodan, sredstvo automatizacije proizvodnih procesa za dostavu informacija. korisnicima koji optimizuju radno vreme zaposlenih. Naša kompanija Universal Accounting System je za Vas razvila najnoviji razvojni program, program za slanje email poruka, obavljanje poslova sa klijentima, u individualnom pristupu, što je nesumnjivo važno za uspostavljanje konstruktivnih odnosa, za rast i uspjeh svakog poslovanja. Naš automatizovani program, specijalizovan ne samo za slanje e-pošte, već i zbog sjajnog naziva modula, može se koristiti u bilo kojoj oblasti delatnosti. Program je intuitivno konfiguriran za svakog korisnika od strane sustava, pružajući mogućnost samostalnog odabira potrebnog formata za rad s materijalima za produktivnu distribuciju poruka putem e-pošte. Niska cijena biltena, masovnog ili osobnog, ugodno će iznenaditi i oduševiti u isto vrijeme, pružajući priliku da doprete do sve većeg broja velikih i malih organizacija.

Program ima ugrađene šablone dokumenata za brzo formiranje dokumentacije, uzimajući u obzir automatski unos podataka i uvoz iz različitih izvora. Vi i vaši zaposleni možete razviti vlastitu bazu podataka i voditi računovodstvenu evidenciju pretplatnika, unoseći tačne podatke o kontakt brojevima i email informacijama, sortiranje po spolu, starosti, području aktivnosti i drugim faktorima od interesa, u određenim događajima koji imaju produktivan efekat pri slanju e-mail poruka. Vodeći odvojenu evidenciju za svaku aplikaciju, generišući tekstualnu poruku u skladu sa klijentom, analizirajući potražnju pretplatničke baze, kalkulišući troškove usluga i generišući dokumentaciju, možete automatizovati bez gubljenja dodatnog vremena. Prilikom slanja e-mail poruka možete pratiti status isporuke pisma. Realno pratite da li je pismo dostavljeno, pročitano ili nepročitano, u potonjem slučaju će e-mail poruka biti poslana ponovo za efektivne rezultate. U slučaju masovnog slanja, ne brinite, program neće pogriješiti ili pogriješiti, svi procesi će biti završeni tačno u vremenu navedenom u rasporedu zadataka. E-mail poruke koje se šalju svakom pretplatniku automatski će biti obojene određenom bojom kako bi zaposleni mogli vidjeti kome su informacije poslane, ko je u redu ili ko je nedostupan. Prilikom rada sa distribucijom informacijskih podataka koristi se filtriranje, konstruktivna analiza rada. Nikada nećete propustiti bilten ili sastanak sa klijentima koristeći naš automatizovani USU program, koji takođe poredi troškove rada sa bilansom stanja.

Da biste testirali program u besplatnom načinu rada, instalirajte demo verziju. Prilikom podnošenja prijave, naši stručnjaci će vas kontaktirati i pomoći vam da odaberete potrebne module i format rada.

Program za automatsku razmjenu poruka objedinjuje rad svih zaposlenih u jedinstvenu programsku bazu podataka, što povećava produktivnost organizacije.

Besplatan program za slanje SMS poruka dostupan je u probnom režimu, kupovina samog programa ne uključuje prisustvo mesečne pretplate i plaća se jednokratno.

Viber program za razmjenu poruka vam omogućava da formirate jedinstvenu korisničku bazu sa mogućnošću slanja poruka na Viber messenger.

Program za slanje pisama na brojeve telefona pokreće se iz pojedinačnog zapisa na sms serveru.

Program za e-poštu vam omogućava da priložite nekoliko datoteka i dokumenata u jedan prilog, koje program automatski generiše.

Za obavještavanje kupaca o popustima, prijavu dugovanja, slanje važnih najava ili pozivnica, svakako će vam trebati program pisma!

Slanje i obračun pisama se vrši slanjem e-pošte kupcima.

SMS softver je nezamjenjiv pomoćnik za vaše poslovanje i interakciju s klijentima!

Besplatni program za distribuciju e-pošte u probnom modu pomoći će vam da vidite karakteristike programa i upoznate se sa sučeljem.

Program pozivaoca za korisnike može zvati u ime vaše kompanije, prenoseći potrebnu poruku korisniku u glasovnom režimu.

Program masovne slanja eliminiše potrebu za formiranjem identičnih poruka za svakog kupca posebno.

Viber Mail Merge Software omogućava slanje pošte na prikladnom jeziku ako trebate komunicirati sa stranim klijentima.

Besplatni program za slanje na e-poštu šalje poruke na bilo koju adresu e-pošte koju odaberete da pošaljete iz programa.

Računarski program za slanje SMS-a analizira status svake poslane poruke, određujući da li je isporučena ili ne.

Program e-mail biltena dostupan je za slanje korisnicima širom svijeta.

Besplatni dialer dostupan je kao demo verzija dvije sedmice.

Program možete preuzeti za podnošenje u obliku demo verzije za testiranje funkcionalnosti sa web stranice Univerzalnog računovodstvenog sistema.

Program za slanje SMS poruka generiše šablone na osnovu kojih možete slati poruke.

Program za slanje SMS-a pomoći će vam da pošaljete poruku određenoj osobi ili da pošaljete masovnu poštu većem broju primalaca.

Internet SMS program vam omogućava da analizirate isporuku poruka.

Program odlaznih poziva programeri naše kompanije mogu promijeniti prema individualnim željama korisnika.

Kod masovnog slanja SMS-a, program za slanje SMS-a unaprijed izračunava ukupne troškove slanja poruka i upoređuje ih sa stanjem na računu.

Program za podnošenje oglasa pomoći će vašim klijentima da budu u toku sa najnovijim vijestima!

Program za slanje e-pošte omogućava da se informativni materijal učini dostupnim određenom pretplatniku ili na pojedinačnoj osnovi, nakon prethodnog odabira grupe kupaca.

Slanje e-pošte više korisnika ne oduzima puno vremena, dovoljno je koristiti filtriranje potrebnih pretplatnika i primijeniti uzorke tekstualnih obrazaca u radu prema unaprijed planiranom slanju.

Slanje korespondencije se može obaviti putem SMS-a, e-maila, Viber resursa.

Saradnici mogu slati e-poštu cijelom svijetu putem online veze, prema dostupnom cjeniku.

Automatski unos podataka u tabele, dnevnike, dokumente, omogućava vam da minimizirate potrošnju radnog vremena, koje se može usmjeriti na različite operacije, efektivno utičući na rast poslovanja i povećanje profita.

Prilikom slanja e-pošte moguće je kontrolisati i upravljati statusom poslanih materijala, voditi evidenciju pročitanih i obrađenih linkova, pratiti efikasnost.

Formiranje zajedničke baze pretplatnika doprinosi efikasnosti slanja pošte, uzimajući u obzir podjelu kupaca po statusu, starosnoj grupi, interesima i drugim aspektima, efektivno utječući na distribuciju informacija pretplatnicima.

Korištenje programa, instalacija i savladavanje ne oduzimaju puno vremena.

Kada se korisnici pretplate na automatsko slanje e-mail poruka od strane programa, podaci se redovno dostavljaju.

Moguće je instalirati probnu verziju programa za analizu kvaliteta upravljanja i efikasnosti razvoja, koristeći napredna podešavanja sami.

Postoji višekorisnički način rada koji omogućava pristup programu svim članovima organizacije.

Svaki zaposleni dobija lično korisničko ime i lozinku.

Backup je pouzdana zaštita toka posla.

Svi zaposleni imaju pristup zajedničkoj bazi podataka, podliježu ličnim pravima korištenja na osnovu radnog mjesta.

Način planiranja pruža mogućnost korištenja definiranih ciljeva za određene događaje.

Intuitivno prilagodljiv program koji se automatski prilagođava svakom zaposleniku, izračunavajući parametre, alate i module potrebne za produktivne aktivnosti.

Program čita delegirana prava, pružajući vam automatski dobijeno zaključavanje kad god niste na radnom mjestu.

Pri interakciji sa sigurnosnim kamerama vrši se stalni video nadzor.

Interakcija s uređajima i aplikacijama olakšava rad.

Automatsko izvođenje svih proizvodnih procesa.

Kontrola kvaliteta i efikasnosti rada specijalista, isplata mjesečnih isplata zaposlenima prema njihovoj radnoj aktivnosti.

Širok raspon mogućih radnji i alata omogućava vam da sami prilagodite program.

Postoji nekoliko modula i tema za radnu površinu.

Možete kreirati svoj lični dizajn.

U našem programu moguće je razvrstavanje materijala i kontekstualna pretraga.

Višekanalni način rada vam omogućava da konsolidirate grane i grane.

Tokom rada može se koristiti više stranih jezika.

Dovršeni ili zadaci na čekanju u planeru su označeni različitim bojama.

Ako imate bilo kakvih pitanja, tu je elektronski asistent.

Dodatne aplikacije, cjenik, moduli dostupni su za pregled na našoj web stranici.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More