Crm za oglasnu agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za oglasnu agenciju

Crm za oglasnu agenciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM je skraćenica od Customer Relationship Management, a CRM za reklamnu agenciju igra veoma važnu ulogu u svakoj kompaniji. Sistem mora biti pravilno konfiguriran da poveća konverziju prodaje. CRM je sastavni dio svakog poslovanja. Reklamna agencija priprema vlastitu dokumentaciju. Oni provode naprednu analizu o razdvajanju potrošača na tržištu. Neophodno je organizirati pojednostavljen poslovni proces. U CRM-u, glavni aspekt je plan formiranja internih procesa. Reklamna agencija nudi usluge u nekoliko oblasti. Radi sa fizičkim i pravnim licima.

USU softver je osnova za ispravnu organizaciju kompanije. Zahvaljujući ugrađenim šablonima i grafikama, zaposleni u kompaniji obavljaju različite operacije prema uputstvima. Interni dokumenti se izrađuju u skladu sa konstitutivnim dokumentima. Oni ukazuju na glavne ciljeve i ciljeve kompanije. CRM sistem je prošireni poslovni okvir. Svaka kompanija pokušava da ga oblikuje na način da poveća količinu obrađenih informacija.

Reklamna agencija pruža usluge kreiranja i postavljanja oglasa. Stručnjaci kreiraju rasporede za klijente prema primljenim podacima. Imaju posebnu obuku i vještine koje garantuju dobar rezultat. Odobrenje oglasa se odvija u nekoliko koraka. Glavni dio je definicija pojma. Često će reklamne agencije imati šablone koje koriste za naručivanje. Ako je klijent dostavio gotove izglede, trebali biste početi s definiranjem lokacija. To mogu biti fizičke ili virtualne lokacije. Na primjer, novine, baneri, znakovi, tražilice i web stranice. Za sve vrste usluga se popunjava ugovor. Sadrži potrebne sekcije.

CRM garantuje sistematizaciju aktivnosti. Vrijedi stalno pratiti ažuriranja informacijskog prostora. Nove tehnologije su sposobne optimizirati i usmjeriti rezervacije u kreiranje novih proizvoda. Asortiman se mijenja prema potrebama građana. Reklamne agencije uvijek imaju puno klijenata, jer se oglas stalno mijenja. Vrijedno je uzeti u obzir promjene na tržištu na vrijeme. Prilagodba u CRM-u pomaže u brzom rješavanju zadataka. Istovremeno, zaposleni u kompaniji mogu dobiti i dodatnu obuku kako bi povećali svoje kvalifikacije. Potreba za rastom i razvojem je na prvom mjestu.

USU softver je konfiguracija koja se koristi u građevinarstvu, proizvodnji, metalurgiji, informatici i drugim poslovima. Osim toga, uveden u kozmetičke salone, frizerske salone, zalagaonice, kemijske čistionice, reklamne agencije i obrazovne institucije. Zahvaljujući svojoj svestranosti, olakšava upravljanje internim radom organizacije. Zaposleni mogu dobiti savjet od tehničkog odjela ili koristiti ugrađeni čarobnjak. Planiranje se vrši i kratkoročno i dugoročno. Svi podaci se kopiraju na server i sinhronizuju između grana.

CRM za reklamnu agenciju djeluje kao sakupljač informacija i njihova distribucija. Na općoj listi možete brzo pronaći potrebne funkcije koje su potrebne u datom trenutku. CRM se bavi analitičkom djelatnošću. Zbog toga daje potpunu sliku trenutnog statusa svake jedinice i lokacije. Tako menadžment vidi koliko je resursa potrebno za održavanje plana.

Brzina prenosa podataka. Neograničen broj skladišta, prodavnica i kancelarija. Koristi se u vrtićima, turističkim agencijama, frizerskim salonima i centrima za obuku djece. Napredne korisničke postavke. Izbor metoda raspodjele prihoda i rashoda. Knjiga kupovine i prodaje. CRM postavke. Potraživanja i obaveze. Kontrola proizvodnje. Koriste ga računovođe, menadžeri, tehnolozi i prodavci. Novčana disciplina. Identifikacija proizvoda kojima je istekao rok trajanja. Osnivanje reklamne kompanije. Hronologija događaja. Poznavanje prenosivosti. Integrirani izgledi ugovora. Komentari. Moderan i elegantan desktop dizajn. Priključak za video nadzor. Dodatni uređaji. Učitavanje fotografija. Učitavanje bankovnog izvoda. Poreske provjere. CRM analitika. Kadrovska politika. Delegiranje ovlasti. Usklađenost sa zakonskim standardima. Slanje SMS-a. Šalji e-poštu. Formiranje transportnih puteva. Popravka i pregled.

Zadaci za lidere. Prijenos podataka na server. Usklađenost tehnologije. Plaćanje putem platnih terminala. Priprema platnog spiska. Utvrđivanje finansijskog stanja. Ažuriranje dokumenata.

Poznavanje prenosivosti. Zadatak za službeno putovanje. Izbor računovodstvenih politika. CRM sistem za bilo koju oblast. Proračun konkurentnosti. Segmentacija tržišta. Analiza trendova privrednog subjekta. Podjela programa na blokove. Autorizacija korisnika putem prijave i lozinke. Razdvajanje procesa na faze. Analiza upotrebe imovine i obaveza. Inventar i revizija. Gotovinsko i bezgotovinsko plaćanje. Elektronska kartica. Izrada podešavanja od strane administratora. Ove i više funkcija pomoći će vašem poslovanju u najboljem redu! Ako želite besplatno isprobati demo verziju programa, link za preuzimanje možete pronaći na našoj službenoj web stranici! Funkcionalnost i konfiguraciju programa moguće je prilagoditi i odabirom opcija kupovine na našoj web stranici, ako znate da neke funkcije neće biti korisne za vašu kompaniju, možete jednostavno odbiti da ih uključite u paket koji kupujete, što znači da ne morate da plaćate za funkcije koje vam nisu potrebne!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More