Crm za marketingaše
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za marketingaše

Crm za marketingaše • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM za marketer je sistem koji podržava profesionalne procese za rad sa kupcima. CRM je skraćenica od Customer Relationship Management, što znači upravljanje odnosima s klijentima. CRM baza uz pomoć automatizacije procesa pomaže da se efikasnije kreira komunikacija sa kupcem, da se ne pogreše u radnoj aktivnosti marketinga i da se poveća prodaja u budućnosti. Sada da vidimo kako to izgleda u CRM-u. Na primjer, u bilo kojem uređivaču proračunskih tablica, recimo, opći računovodstveni programi sa svojom bazom klijenata sadrže podatke, samo klikom na ime klijenta otvara se zgodna kartica, ona sadrži cjelokupnu povijest aktivnosti sa ovim klijentom. Od trenutka telefonskog poziva do kupovine, trgovci održavaju narudžbu. Moći ćete preslušati glasovne snimke svih poziva, pitati o istoriji kupovine, napraviti dokumente prema šablonu, napisati e-mail, postaviti zadatak.

U trenutku kada vas klijent nazove, CRM vam nudi da pogledate njegovu karticu kako biste mogli započeti razgovor pozivanjem kupca po imenu. Ima mnogo sličnih i praktičnih funkcija za opsluživanje posjetitelja. Mnogi procesi postaju automatizirani za vas, slijedit ćete upute aplikacije i njene ugrađene pametne funkcije. Što se tiče posla marketera, znamo da je on osoba koja radi sa oglašavanjem i ogromnim protokom raznih ideja. Uz obradu podataka, marketing i održavanje potražnje. Stoga je ovaj CRM sistem najbolji način da pomogne u rješavanju raznih problema i zadataka, uključujući i pomoć marketinškim stručnjacima odjela u rješavanju problema. Posebno, mnoge zgodne funkcije su razvijene u radu sa kupcima, sistem automatizacije programa ubrzava radni tok i čini ga modernijim i zanimljivijim. Uz CRM, trgovci prave manje grešaka i na kraju ostvaruju veću prodaju.

Uprava također ima mnogo korisnih poena zahvaljujući aplikaciji, mnogo je lakše upravljati kompanijom. Manje vremena se troši na kontrolu, a više na osiguranje resursa za razvoj poslovanja. USU Software je jedna od aplikacija CRM sistema, tako da USU Software ima ogroman broj različitih funkcija koje su mu prenijete od CRM programera. Za marketinške stručnjake je veoma pogodan rad sa klijentima, multifunkcionalan i automatizovan, a može da generiše različite izveštaje i analize. Svaki marketer mora raditi u specijaliziranom programu s određenim funkcijama, pa mnogi biraju program USU Software, koji zbog svog modernog dizajna ima jednostavan, razumljiv i atraktivan operativni interfejs. Program ima fleksibilnu cjenovnu politiku, ne morate platiti naknadu za prijavu, nije predviđena, samo u slučaju posebnog preciziranja osnove za funkcije kompanije, morat ćete dodatno platiti tehničara.

Kupovinom USU Software-a, koji je CRM program, dobijate bazu podataka u koju možete pohraniti sve informacije i dobiti kompletnu statistiku o svakoj od njih putem izvještaja. U nastavku ćemo pogledati neke od njih. Vi ćete imati kontrolu nad svim novčanim tokovima i izvršenim uplatama. Uz svaki dokument koji kreirate, priložiti ćete sve datoteke koje trebate otpremiti. U aplikaciji možete staviti bilješke o planiranim i završenim aktivnostima sa bilo kojim klijentom. Prema sastavljenom cenovniku, vrednost porudžbine se automatski izračunava od strane sistemskog softvera. Možete analizirati koji su zahtjevi za oglašavanje veoma traženi generiranjem izvještaja. Bićete u mogućnosti da samostalno kontrolišete sve novčane tokove kompanije. Moguće je imati punu kontrolu nad timom, moći ćete kontrolisati rad svakog od postojećih naloga.

Moguće je instalirati mobilnu aplikaciju i samostalno kontrolirati sav posao koji je u toku. Integracija sa CCTV kamerama omogućava pouzdanu kontrolu, sistem praćenja u titlovima video toka i prikazuje informacije od interesa. Uspostavljena je komunikacija sa platnim terminalima, radi pogodnosti korisnika plaćanja na najbližim lokacijama i terminalima. Trebala bi biti dostupna mogućnost slanja masovnih SMS poruka i slanja pojedinačnih poruka korisnicima. Imat ćete priliku da uporedite i provjerite svoje trgovce, prema broju narudžbi, procijenjenom i stvarnom prihodu.

Poseban program pravi rezervnu kopiju svih vaših podataka u trenutku kada ih postavite i arhivira, nakon čega će vas obavijestiti o spremnosti ove procedure.

Ako trebate izbrisati sve nepotrebne informacije u bazi podataka, morat ćete o tome obavijestiti. Svi odjeli kompanije će međusobno komunicirati kao cjelina. Dostupna funkcija će barem pokazati koja roba je pri kraju i koja je potrebna za kupovinu. Prilikom generisanja izvještaja, odmah ćete vidjeti koji od vaših kupaca nisu izvršili plaćanje. Možete brzo unijeti svoje podatke da biste započeli aktivnosti, ali za to morate koristiti funkciju uvoza podataka. CRM softver ima prilično jednostavan interfejs, možete ga sami shvatiti.

Takođe, kada počnete da radite na ovom softveru, trebalo bi da dobijete svoje individualno korisničko ime i lozinku. Baza će prikazati statistiku obavljenog posla za svakog klijenta. Potrebni podaci se mogu učitati na Vašu web stranicu kako biste mogli kontrolirati status narudžbe, cijenu usluga u Vašem sistemu.

Sve podatke i informacije ćete unijeti u bazu klijenata. Različiti ugovori, dokumenti potrebni na licu mjesta će se kreirati brže. Imaćete detaljne informacije o stanju skladišta, raspoloživosti, potrošnji, kretanju i distribuciji robe. USU softver pruža sve informacije o tekućim računima i gotovini kompanije. U svrhu sigurnosti informacija, program se privremeno blokira, u slučaju da morate biti odsutni neko vrijeme.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More