Program za reklamnu agenciju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za reklamnu agenciju

Program za reklamnu agenciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslovni lideri u oblasti oglašavanja, međutim, kao iu svakom drugom polju, moraju shvatiti da se poslovni uspjeh može postići samo kada svi elementi rade u istom smjeru kao jedan mehanizam, u tome pomaže program reklamne agencije. Upotreba novih tehnologija pomaže reklamnim aktivnostima da uspostave efikasnu interakciju između odjela i zaposlenih. Razvoj sistema oglašavanja prisiljava stručnjake da svakodnevno obrađuju ogromnu količinu podataka, rješavaju mnoge probleme i nijanse rada, tako da ostaje sve manje vremena za smislene zadatke. Shodno tome, kompetentni menadžeri u marketinškim agencijama pokušavaju pronaći nove alate koji mogu preuzeti dio odgovornosti, pomoći u izradi planova i praćenju njihove implementacije, a kompjuterski program postaje najbolje rješenje. Automatizacija internih procesa omogućava običnim zaposlenicima i menadžerima da posvete više vremena značajnim zadacima, prenoseći rutinske zadatke na elektronske algoritme, osiguravajući ne samo brzinu, već i tačnost. Naravno, sistemi ne mogu raditi samostalno, ali je dovoljno da se počne sa montažom i gotovim alatom koji može uspostaviti opšti poredak kompanije.

Učinak reklamne agencije direktno je povezan sa razvojem strategija, organizacijom i implementacijom usluga koje naručuju klijenti, uključujući i proizvodnju proizvoda za privlačenje novih potrošača kolegama. Obično marketinške kampanje imaju širok fokus, koji uključuje rješavanje velikog broja problema u interakciji s dobavljačima, partnerima i kupcima. Ispada da zaposleni u agenciji moraju svakodnevno održavati nekoliko baza podataka, odvojenih i nestrukturiranih. Nedostatak jedinstvenog mehanizma, rascjepkanost statistike otežava rad oglašivača, kontrolu procesa u pružanju usluga, praćenje plaćanja i planiranje kroz pažljivu analizu. Upravo u vezi s tim okolnostima složena automatizacija i implementacija programa postaje važna odluka za organizacije koje planiraju razvoj i uspjeh na tržištu oglašavanja. Softverski sistem USU primjer je jednostavne, ali multifunkcionalne platforme sposobne da organizuje rad bilo koje kompanije, uključujući i reklamnu agenciju. Program je graditelj modula koji vam omogućava da odaberete potrebne alate, ništa suvišno neće ometati produktivan rad. Kako bi period savladavanja nove platforme bio lak i udoban, naši stručnjaci su se potrudili da interfejs osmisle do najsitnijih detalja, čineći ga dostupnim čak i korisnicima koji ranije nisu imali ovo iskustvo. Program pomaže u održavanju visokokvalitetnog zapisa o dolaznim narudžbama, pohrani historiju interakcije s izvođačima, održava bazu podataka kupaca i materijala.

Tim vrhunskih stručnjaka naše kompanije USU Software pokušao je stvoriti jedinstven proizvod koji bi mogao optimizirati aktivnosti i osmisliti cjelokupnu strukturu. Ako se pojavila pomisao da je radni proizvod dostupan samo organizacijama s velikim budžetom, onda se usuđujemo osigurati da čak i mala agencija može priuštiti program jednostavnim odabirom malog, ali sjajnog skupa opcija. Za savladavanje aplikacije potreban vam je kratak kurs obuke i samo nekoliko dana aktivnog rada, pogotovo što korisnici sami prilagođavaju izgled i redoslijed kartica. Osim toga, u programu USU Software možete efikasno izvršiti neke složene proračune, identificirati obećavajuću strategiju razvoja, procijeniti produktivnost zaposlenika. Odmah na početku, nakon instaliranja i konfigurisanja programa, formira se lista kupaca, svaka pozicija sadrži najviše informacija, pored podataka za kontakt. Osim toga, možete priložiti skenirane kopije dokumenata i slika, što olakšava i ubrzava buduća pretraživanja. Da biste dodatno ubrzali početak automatizacije, možete koristiti funkciju uvoza i prenijeti postojeće podatke u elektronske baze podataka za nekoliko minuta, uz održavanje interne strukture. U programu reklamne agencije USU Software moguće je formirati različite izvještaje, koji se pokazuju kao značajna pomoć menadžmentu. Tako, na primjer, izvještaj o korisniku odražava cijeli niz statističkih informacija, uključujući vrijednosti narudžbi, projekte iznajmljivanja i još mnogo toga. Modul 'Izvještaji' je opremljen potrebnim setom filtera, dobijeni rezultati su grupirani i sortirani. Konstrukcija izvještaja određena je određenim terminima i indikatorima upoređivanim tokom vremena.

Program USU Software, specijaliziran za automatizaciju reklamnih agencija, brzo je promijenjen i dopunjen kako bi zadovoljio vaše potrebe, uzimajući u obzir specifičnosti djelatnosti. Automatizacija troškova je prilagodljiva putem algoritama programa i pomaže vam da precizno odredite cijenu narudžbe. To znači da menadžeri više ne moraju kupcima objašnjavati formulu cijene i vršiti ručne kalkulacije. Osim toga, program je sposoban prebaciti cijeli tok dokumenta u automatski način rada, koristeći dostupne šablone i ove primjere. Nakon prijema narudžbe i registracije u sistemskoj bazi, datoteka se popunjava svim potrebnim obrascima, samo odaberite željeni fajl, provjerite popunjene redove i pošaljite ga na štampanje. Aplikacija prati sve faze reklamne kampanje, dok uvijek možete provjeriti ko je odgovoran, vidjeti rokove i obavijestiti kupce o toku narudžbe. Prihodi i rashodi fonda su takođe pod kontrolom USU Software platforme, podaci o troškovima i dobiti postaju transparentni. Informacije o tokovima novca mogu se prikazati u obliku tabele, grafikona ili grafikona, pomažući vam da donosite informirane upravljačke odluke.

Zaposleni i menadžment imaju na raspolaganju jedinstven i produktivan alat za skladištenje i obradu podataka, evaluaciju odabranih strategija, rast pretplatničke baze. Kao dodatnu opciju, možete se integrirati sa web-stranicom vaše organizacije, tako da nove online aplikacije odmah obrađuju sistem. Ovo nije potpuna lista mogućnosti našeg razvoja, video pregled i prezentacija vas jasnije upoznaju sa našim razvojem. Također možete testirati program u uvjetima proizvodnje prije kupovine licenci preuzimanjem demo verzije.

Program ima čitav skup funkcija neophodnih za organizaciju rada marketinške kompanije na različitim nivoima upravljanja. Profitabilnost i efikasnost reklamne agencije povećavaju se zahvaljujući operativnoj analizi i prikupljanju potrebnih informacija, smanjujući rizike povezane sa greškama u upravljanju i računovodstvu. Automatizacija proračuna pomaže u smanjenju procenta nepredvidive potrošnje, usmjeravajući je ka uspješnijoj implementaciji strategije. Uz dodatnu narudžbu možete se integrirati s web-stranicom reklamne agencije, što ubrzava obradu prijava zaprimljenih putem interneta.

Softverski program USU minimizira izgubljeno radno vrijeme jer više ne morate ponovo unositi informacije i više puta provjeravati informacije iz različitih sistema. Kreiranjem jedinstvene informacione platforme korisnici dobijaju razvoj dodatnih mogućnosti kompanije. Program se konfiguriše pojedinačno, što omogućava uzimanje u obzir različitih karakteristika i nijansi u radu sa drugim stranama. Pojednostavljivanje i ubrzavanje interakcije sa kupcima ima pozitivan uticaj na rast profita i broj narudžbi. Svi nalozi praćeni u trenutnom načinu izvršenja, bilo da su u fazi registracije, plaćanja ili spremni itd. Program analizira nove narudžbe, obračunava trošak na osnovu cjenovnika dostupnih u bazi podataka. Postavljanje programa značajno štedi radno vrijeme zaposlenima na ispunjavanju regulatornih dokumenata. Koncizan dizajn interfejsa, bez nepotrebnih funkcija, ne ometa energične aktivnosti, ubrzavajući ukupne performanse. Različiti izvještaji pomažu da se procijene bilo koji pokazatelji, upoređujući ih međusobno, prikazujući dinamiku. Program je potpuno nezahtjevan prema opremi, na računima kompanije su sasvim dovoljni. Automatizujemo preduzeća širom sveta, kreiramo međunarodnu verziju softvera, prevodimo jezik menija. Korisnicima se daju odvojene logine i lozinke za login nalog, unutar kojih su vidljive samo informacije čiji pristup zavisi od pozicije koju zauzima.

Kada kupite licencu za razvoj našeg programa, imate dva sata tehničke podrške ili obuke na izbor. Link na probnu verziju programa reklamne agencije može se pronaći na stranici i zatražiti softverski tim USU.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More