Crm za autopraonicu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za autopraonicu

Crm za autopraonicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Autopraonica CRM je program koji pomaže u racionalizaciji i automatizaciji rada, izgradnji posebnih odnosa sa kupcima, povećanju prihoda, kvaliteta usluga i, u konačnici, postizanju uspjeha. Upravljanje odnosima s klijentima ili CRM je posebna vrsta softvera. Bilo koji elektronski računovodstveni program ne može se smatrati potpunim CRM-om. Autopraonica ili kompleks autopraonica je uslužni posao koji ne zahtijeva duboko poslovno znanje i vješte poduzetničke vještine. Usluge autopraonica su uvijek tražene jer broj automobila rapidno raste. Ali čak i u ovim povoljnim spoljnim uslovima, neke autopraonice su preopterećene, postoje redovi, a neke su prazne. Sve je u kvaliteti usluge. Možete ga povećati na različite načine. Ali u početku, pravi pristup počinje planiranjem i kontrolom svakog procesa koji se odvija u autopraonici. Administrator i menadžer mogu sve planirati i kontrolirati. Ali prilično je teško zamisliti njihovu stalnu i neprekidnu prisutnost pored svakog operatera ili blagajnika. Na kontroli je da bude kontinuirana, da planiranje bude jasno i precizno i da postoji CRM sistem za pranje automobila. Uz pravi pristup, pranje automobila je vrlo zgodan i prijatan posao sa visokom profitabilnošću i minimalnim ulaganjem. Nema složene proizvodne procese i strogu zavisnost od dobavljača. Čak ni u širokoj reklamnoj kampanji to nije potrebno. Izrađuju ga kupci koji su zadovoljni kvalitetom, brzinom usluge, cijenama. Ako mudro pristupite održavanju autopraonice, možete brzo ne samo nadoknaditi sva uložena ulaganja, već i proširiti svoje poslovanje - otvoriti nove servisne stanice i stvoriti čitavu mrežu autopraonica pod jednim brendom.

CRM sistem vam pomaže da uradite ono glavno - da razvijete veoma razumno, jednostavno i lako za smeh upravljanje poslovanjem. To uvelike pojednostavljuje sve procese, ubrzava rad, čini procjenu kvaliteta očiglednim i pokazuje šta treba učiniti da se poboljša učinak. Da bi uspjela i napredovala, autopraonici je potrebno više nivoa kontrole – unutrašnje i eksterne. Prvi uključuje kontrolu pravilnog funkcionisanja osoblja i njihovog delovanja, drugi je kontrola kvaliteta usluge, utvrđivanje nivoa zadovoljstva korisnika. Važno je i planiranje, praćenje rashoda i prihoda, blagovremeno računovodstveno i poresko izvještavanje.

Jednostavan i funkcionalan CRM sistem autopraonica i auto kompleksa osigurao je USU softverski sistem. Softver koji je razvila u potpunosti automatizira sve procese, pojednostavljuje složene i ubrzava jednostavno. Osim toga, CRM sistem pruža jasne i korisne informacije za poslovanje, budući razvoj i planiranje.

CRM preuzima računovodstvo i kontrolu nad finansijskim tokovima – prihodima, rashodima uključujući kupovinu deterdženata, polira, komunalnih računa, poreza i troškova plata za pranje automobila. Program USU Software otvara obilje mogućnosti planiranja upravljanja. Ovo nije samo planer sa listom ciljeva, to je jasan alat orijentisan prema vremenu i prostoru koji vam omogućava da usvojite budžet, pratite njegovu implementaciju i vidite sve 'tačke rasta' i neuspjehe. CRM pruža kvalitetnu eksternu i internu kontrolu, izračunava i ocjenjuje efektivnost tima, prikazuje obim posla koji je svaki od njih obavio. Na osnovu toga moguće je kreirati fleksibilan i razumljiv sistem motivacije i bonusa. Sistem može imati zadatak da obračunava plate po utvrđenim stopama. Savršeno se nosi sa tim. Jednom od glavnih prednosti može se smatrati automatizacija toka dokumenata. Automobilski CRM sistem automatski obračunava cenu porudžbine, generiše dokumente, ugovore, uplate, priznanice, akte, izveštaje, vodi evidenciju u magacinu. Svaki zaposleni koji je ranije na ovaj ili onaj način trebao voditi evidenciju ima više slobodnog vremena za osnovne obaveze. To je ono što obično dovodi do ubrzanja rada, poboljšanja njegovog kvaliteta.

USU softver pomaže u stvaranju jedinstvene i neponovljive slike zahvaljujući posebnom sistemu rada sa kupcima. CRM sistem pohranjuje informacije o svakom kupcu, uključujući njegove preferencije, želje, a administrator uvijek zna koju kafu vlasnik automobila preferira dok čeka da narudžbina bude gotova, koji lak za plastiku mu se najviše sviđa. Program prikazuje najčešće i najlojalnije kupce, a autopraonice su u mogućnosti da za njih kreiraju jedinstven sistem lojalnosti uz popuste ili dodatne usluge na poklon.

CRM softvera USU radi baziran na Windows operativnom sistemu. Programeri podržavaju sve zemlje i stoga možete prilagoditi softver na bilo kojem jeziku svijeta. Demo verzija je dostupna besplatno na web stranici programera. Za dvije sedmice možete ga iskoristiti i stvoriti vlastito mišljenje o prednostima CRM-a. Punu verziju instaliraju zaposlenici USU Software-a na daljinu - stručnjak se povezuje na računar putem interneta, demonstrira sve mogućnosti i instalira ga. Ne postoji pretplata za korištenje Transport Wash CRM-a. CRM generiše pogodne i funkcionalne baze podataka - kupaca, dobavljača i zaposlenih. Možete priložiti dodatne informacije za svaku osobu prema historiji, željama i zahtjevima. Ovo vam pomaže da bolje razumete ciljnu publiku i kvalitetno ispunite njene zahteve. CRM sistem vodi stalnu evidenciju svih procesa. Prikazuje broj posjetitelja i pranja po satu, danu, sedmici ili bilo kojem drugom periodu. Izvještaj se može generirati prema bilo kojem važnom kriteriju - po datumu, marki automobila, po određenom operateru, po skupu usluga u čeku, itd. Uz pomoć CRM sistema možete organizirati i provoditi masovne pošiljke putem SMS-a ili e-maila. Na ovaj način možete pozvati kupce da učestvuju u promociji ili ih obavijestiti o promjenama cijena. Slanje lične korespondencije može biti zgodno ako je potrebno obavijestiti kupca o dostupnosti njegove narudžbe ili u slučaju pojedinačne ponude u okviru programa lojalnosti.

Program pokazuje koje su vrste usluga koje se pružaju u autopraonicama najtraženije. Ovo pomaže u izgradnji pravog marketinga i promoviranju područja uspjeha.

CRM program automatski obračunava plate za zaposlene koji rade po sistemu plaćanja po komadu. Za svakog operatera, blagajnika ili administratora možete dobiti sveobuhvatne podatke o količini obavljenog posla u bilo kojem periodu.

USU Software vodi računovodstvene evidencije, upoređuje prihode i rashode, čuva istoriju svih plaćanja.

Sistem nudi visoku kvalitetu kontrole zaliha. Zaposleni vide u realnom vremenu ostatke potrebnog radnog materijala. Kada se ova ili ona pozicija završi, program predlaže kupovinu i predstavlja najpovoljnije ponude dobavljača. CRM USU Software-a okuplja zaposlene u jednom informacionom prostoru, što ubrzava tempo rada i prenos informacija. Ako postoji nekoliko pranja u mreži, program ih sve kombinuje. Program se integriše sa CCTV kamerama. Ovo pomaže da se poveća kontrola nad radom blagajnika, stanica i skladišta. Moguća je integracija sa telefonijom i web sajtom, kao i sa platnim terminalima, što otvara više mogućnosti za komunikaciju sa korisnicima. Menadžer i administrator mogu prilagoditi učestalost prijema izvještaja. Sami izvještaji, statistički i analitički podaci prikazani su u obliku tabela, grafikona, dijagrama sa uporednim podacima iz prethodnog perioda. CRM ima praktičan ugrađeni planer koji pomaže šefovima da planiraju i kontrolišu realizaciju planova, a zaposlenima – da efikasnije upravljaju svojim vremenom. Program ima brz početak, intuitivno sučelje i lijep dizajn. Čak i oni sa niskom tehničkom obukom mogu se lako nositi s tim. Posebno razvijenu mobilnu aplikaciju mogu instalirati zaposleni i stalni korisnici. Program radi s bilo kojom količinom podataka i podržava preuzimanje datoteka bilo kojeg formata bez ograničenja. Osim toga, CRM se može upotpuniti i 'Biblijom modernog lidera', u kojoj će svi pronaći mnogo korisnih savjeta o poslovnom upravljanju.

 


Vidi također