Program za obračun autopraonice
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun autopraonice

Program za obračun autopraonice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program autopraonica je moderan i funkcionalan alat koji pomaže ne samo u kvalitetnom računovodstvu aktivnosti, već i u poboljšanju svih njegovih pokazatelja. U radu autopraonica koriste se različiti oblici računovodstva. Prije svega, potrebno vam je kontinuirano računovodstvo, potrebni su vam kupci i posjetitelji. Ovo je važno jer vam omogućava da shvatite da li kvalitet pruženih usluga ispunjava sve zahtjeve i očekivanja vozača. Po tome kako se menja promet u autopraonici, može se suditi o uspešnosti reklamne kampanje, razumnosti utvrđene politike cena.

Posebnu pažnju treba posvetiti kadrovskom računovodstvu. Ovo direktno utiče na kvalitet usluge. Autopraonica je posao koji nije povezan sa složenim tehnološkim procesom, ne protivi se potrebi traženja kvalifikovanog osoblja, ali mnogo zavisi od stepena odgovornosti svakog zaposlenog. Pravi program pranja automobila pokazuje šta je korist svakog zaposlenog, koliko posla radi u datom vremenskom periodu. Nakon toga slijedi upravljanje skladištem i knjigovodstvom nabavke. Knjigovodstveni program autopraonica pomaže u otklanjanju neugodnih situacija kada nestane potrebnog deterdženta u najvažnijem trenutku ili kada je auto-entuzijastu uskraćena usluga samo zato što skladište nema potrebnih materijala - polira ili suvog sredstva za čišćenje. Program može biti zadužen za inventar, vidljive ostatke u svakom trenutku. Za uspješnu djelatnost važni su i drugi oblici računovodstva - računovodstvo, finansije, porezi. Poduzetnike obično zanima da li postoje takve aplikacije koje bi mogle istovremeno pružiti sve vrste računovodstva na stručnom nivou. Takvo rješenje postoji i kreirano je za autopraonice od strane sistemske kompanije USU Software. Programeri su predložili program koji može voditi ove evidencije i istovremeno uzimati u obzir sve nijanse takvog poduzetničkog područja kao što je autopraonica.

Program USU Software čini upravljanje poslovanjem jednostavnim i razumljivim, automatizuje različite faze aktivnosti, prati svaku od njih. Pomaže u provedbi visokokvalitetnog planiranja, praćenju provedbe plana i budžeta. Softver za praćenje i računovodstvo autopraonica pruža sveobuhvatne informacije o kupcima, posjetama, upitima i preferencijama o procjeni aktivnosti stanice. Program vodi evidenciju obavljenog posla za cijeli tim i za svakog zaposlenog.

Sistem pruža ogromnu količinu analitičkih i statističkih informacija o kvaliteti usluga, njihovoj relevantnosti, vodi finansijsku evidenciju, čuva istoriju plaćanja, vodi skladišno knjigovodstvo i pomaže da se pri kupovini materijala odaberu samo isplative ponude dobavljača autopraonica.

Program generiše baze podataka klijenata u kojima se prikazuje kompletna istorija poseta, obim pruženih usluga. Program poboljšava kvalitet rada tima jer u potpunosti oslobađa ljude od potrebe vođenja papirnatih evidencija i izvještaja. Sistem USU Software-a automatski generiše potrebne dokumente, rasporede zadataka, opise poslova, ugovore, akte, dokumente o plaćanju, čekove i izveštaje. Osoblje u autopraonici može da provede više vremena usmjeravajući profesionalne zadatke.

Računovodstveni program je baziran na Windows operativnom sistemu. Programeri osiguravaju stalno održavanje u svim zemljama i tako možete prilagoditi softverski program na bilo kojem jeziku svijeta ako je potrebno. Grupa programera nudi demo verziju programa besplatno. Punu verziju instalira ovisni USU softver na daljinu, što štedi bitno vrijeme i programeru i korisniku. Od ostalih računovodstvenih programa, CRM sistema, razvoj softvera USU razlikuje se po odsustvu obavezne pretplate za korišćenje proizvoda.

Program mehanički generiše i ažurira baze podataka kupaca i dobavljača. Korisničke baze odlikuju se visokom funkcionalnošću - sadrže ne samo kontakt informacije, već i cjelokupnu povijest interakcije, što može biti korisno za kompetentno marketinško planiranje i izgradnju jedinstvenog sistema komunikacije s redovnim kupcima. Baza dobavljača sadrži sve ponude i prikazuje najisplativije od njih, ako je potrebno, za kupovinu. Program podržava mogućnost pohranjivanja i preuzimanja datoteka u bilo kojem formatu. Svaki zapis može se dopuniti foto, video i audio datotekama potrebnim za preciznije računovodstvo i istraživanje. Sistem radi sa informacijama iz bilo kojeg volumena. Ona dijeli tok informacija na jednostavne module, grupe i kategorije. Za svaku je moguće računovodstvo i izvještavanje. Pretraga ne traje dugo. Može se izvršiti kako po marki vozila, imenu kupca, vremenu i datumu, tako i po svakom zaposlenom, za svaku pruženu uslugu. Program organizira i provodi masovnu ili ličnu distribuciju informacija putem SMS-a ili e-maila. Općom preporukom možete pozvati vozače da učestvuju u promociji ili ih obavijestiti o promjenama cijena usluga pranja automobila. Personal je koristan ako trebate obavijestiti pojedinog kupca o brzini njegovog automobila, pojedinačnoj ponudi ili popustu.

Program pokazuje koje vrste usluga su najtraženije među vašim posjetiteljima. Ovo pomaže da ponude budu interesantnije i profitabilnije za kupce. Uz pomoć programa možete u realnom vremenu vidjeti stvarno opterećenje autopraonice i tima. Na kraju svakog perioda obuhvaćenog izvještajem, program prikazuje individualni učinak svakog zaposlenog i obračunava njegovu platu.

Program USU Software nudi profesionalno finansijsko računovodstvo, prikazuje prihode i rashode, ukazuje na troškove pranja automobila, uključujući i nepredviđene. Program se u potpunosti može povjeriti održavanju skladišta. Automatski poništava materijale prilikom pružanja usluga, na vrijeme vas obavještava da se potrebni materijali bliži kraju. Moguća je integracija programa sa CCTV kamerama, što omogućava pouzdaniju kontrolu kasa i skladišta. Ako autopraonica ima nekoliko stanica udaljenih jedna od druge, program USU Software ih spaja u jedan informacioni prostor. Ovo pojednostavljuje rad interakcije osoblja, pomažući da se osigura bolje računovodstvo za svaku stanicu. Programeri su predvidjeli prisustvo praktičnog i funkcionalnog planera orijentiranog u vremenu i prostoru. Pomaže vam u budžetiranju, planiranju i praćenju u svakoj fazi izvršenja. Za zaposlene je planer koristan za racionalnije korišćenje vremena i povećanje lične efikasnosti. Program se može integrirati s web-stranicom i telefonijom. Ovo otvara nove mogućnosti u izgradnji sistema odnosa s kupcima. Menadžer može voditi evidenciju u realnom vremenu i konfigurirati proizvoljne izvještaje. Blagovremeno dobija statističke i analitičke podatke u obliku grafikona, tabela, dijagrama.

Program čuva poslovne tajne. Sigurnost je olakšana diferenciranim pristupima. Svaki zaposleni može ući u sistem sa ličnom prijavom, koja daje pristup samo određenim modulima informacija pod naslovom i ovlaštenjem. Zajmodavci ne mogu vidjeti bazu klijenata, a operateri autopraonica nemaju pristup finansijskim i administrativnim informacijama. Za redovne korisnike autopraonice i osoblje možete instalirati posebno razvijenu mobilnu aplikaciju. Program je jednostavan za korištenje. Ne morate unajmiti posebnog predradnika da biste radili s njim. Hardver ima jednostavan dizajn, jednostavan dizajn i prelijepo sučelje. Osim toga, softver se može realizovati uz 'Bibliju modernog lidera', u kojoj će svi otkriti mnogo korisnih savjeta o poslovanju, inspekciji i računovodstvu.

 


Vidi također