Program za pranje automobila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za pranje automobila

Program za pranje automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program autopraonica je jedinstvena prilika da poslujete prateći savremene zahteve, unapredite kvalitet usluga, planirate aktivnosti i pratite svaki njegov korak. Otvaranje autopraonice nije teško, mnogo je teže održavati i razvijati ovaj posao. Kako broj automobila svake godine raste, rad na umivaonicima se samo povećava. Mnogi, inspirirani ovom činjenicom, zaboravljaju na potrebu kontrole kvalitete pruženih usluga, a ubrzo recenzije o usluzi postaju negativne, a kupci odlaze u potragu za novom praonicom automobila. Upravljanje autopraonicom nije teško. Proces ne koristi složene tehnološke korake, nema stroge ovisnosti o dobavljačima, uvijek su dostupni deterdženti i sredstva za poliranje i kemijsko čišćenje. Nema potrebe za sprovođenjem usavršavanja osoblja i praćenjem njihove obuke. Troškovi pranja automobila su niski - najam, porezi, plata. Ova prividna jednostavnost često dovodi u zabludu preduzetnike. Čini im se da se kontrola i računovodstvo mogu obaviti ručno - na notebooku, laptopu, računaru. Kao rezultat toga, ne vide pravo stanje stvari, ne mogu pratiti trendove na tržištu sličnih usluga, ne obavljaju kompetentan posao s bazom korisnika.

Program autopraonice pruža sveobuhvatnu automatiziranu kontrolu i računovodstvo na kontinuiranoj osnovi. Ne podcjenjujte mogućnosti koje nudi automatizacija. Programu se može povjeriti praćenje rada kupaca i zaposlenika, evidentiranje novčanih tokova na računima, uz njegovu pomoć možete kompetentno izvršiti optimizaciju, poboljšati kvalitetu pruženih usluga. Ovaj funkcionalni alat je ponudila kompanija USU softverski sistem. Razvio program pranja automobila koji čini vođenje poslovanja jednostavnim i ugodnim. Recenzije programa autopraonica su samo pozitivne, a oni koji su već iskoristili njegove mogućnosti tvrde da je stvarnost premašila i njihova najluđa očekivanja. Sistem USU Software automatizuje planiranje, kontrolu, internu kontrolu, izveštavanje i radni tok. Održava profesionalnu finansijsku kontrolu, pružajući informacije o svim prihodima, rashodima, uključujući i troškove samog autoservisa. Uz njegovu pomoć nije teško sastaviti budžet i pratiti njegovo izvršenje, uočiti prednosti i slabosti poslovanja i na vrijeme preduzeti potrebne mjere za poboljšanje kvaliteta usluga. Program kreira baze podataka kupaca, koje su, prema recenzijama, vrlo zgodne u marketinškom radu - statistika o svakom posjetitelju sa njihovim zahtjevima, potrebama i narudžbama je uvijek vidljiva. Programu možete prepustiti najteže stvari, na primjer, održavanje papirnih izvještaja, obračun troškova narudžbi, štampanje ugovora i dokumenata za plaćanje. Zaposleni, koji više ne moraju da se bave papirologijom, imaju više slobodnog vremena da prate posetioce i ispune svoje profesionalne obaveze. Svaki drugi pregled programa ukazuje da je kvalitet usluga u ovom pogledu povećan već u prvim sedmicama nakon početka korištenja programa autopraonice.

Program USU Software-a održava specijalizirano skladišno računovodstvo i logistiku, pomaže vam da odaberete najbolje dobavljače i čini kupovinu potrošnog materijala isplativijom. Osoblje također nije ostavljeno bez nadzora. Program vodi evidenciju radnih sati, smjena, prikazuje stvarno odrađene sate, prikazuje podatke o radu svakog zaposlenog. Pomaže da se vidi lična efektivnost zaposlenih, da se najbolje donose odluke o bonusu. Program automatski obračunava plate po komadu. Program može raditi sa ogromnim količinama informacija, dijeli ih na zgodne kategorije i module, lako i brzo možete dobiti statistiku, izvještaje i analitičke informacije. Program radi na Windows operativnom sistemu. Programeri pružaju podršku za sve zemlje, te stoga možete konfigurirati program na bilo kojem jeziku svijeta ako je potrebno.

Na web stranici programera možete besplatno preuzeti demo verziju programa. Nakon toga, za dvije sedmice moguće je ocijeniti njegovu funkcionalnost i prednosti. Prema recenzijama, ovaj period je dovoljan da se donese razumna odluka o kupovini pune verzije. Program se instalira daljinski, daljinski od strane zaposlenika USU Software-a. Njegovo korištenje ne podrazumijeva plaćanje obavezne kotizacije.

Prije instalacije možete pročitati recenzije. Prema njihovim riječima, program se dobro pokazao kako u malim proizvođačima automobila, tako iu velikim lancima autopraonica, auto-samoposluživanja, kemijskih čistionica, logističkih kompanija i autoservisa.

Program automatski generiše i sistematski ažurira bazu podataka korisnika. Sadrži kontakt informacije i historiju interakcije, zahtjeva, narudžbi. Moguće je prilagoditi sistem evaluacije i tada će svaki kupac moći da ostavi svoje povratne informacije, koje program takođe uzima u obzir. Ovako detaljna baza korisnika omogućava efikasniju izgradnju odnosa sa kupcima, praveći profitabilne i zanimljive ponude na osnovu informacija o preferiranim uslugama. Na osnovu baze podataka, program može slati informacije putem SMS-a ili e-pošte. Masovno slanje je korisno za obavještavanje o promocijama i ponudama, lično - za poruke o dostupnosti automobila, o ponudi za ostavljanje povratnih informacija. Program automatski bilježi sve posjetitelje i kupce. Nije teško odrediti koliko je automobila prošlo kroz autopraonicu u toku dana, sedmice, mjeseca ili drugog perioda. Možete sortirati podatke prema marki, datumu, vremenu ili čak ocjenama vlasnika automobila. Sistem pokazuje koje su usluge stanice najviše tražene, a koje nisu. Program prikazuje stvarno opterećenje tima, daje informacije o svakom zaposleniku - broj smjena, izvršene narudžbe.

USU softver omogućava kvalifikovano računovodstvo svih rashoda i prihoda, čuvajući statistiku plaćanja. Ove informacije su korisne za revizora, menadžera, računovodstvo. Skladište autopraonice pod pouzdanom kontrolom. Program pokazuje raspoloživost i zaostatak materijala, odmah upozorava da je potrebnog 'potrošnog' materijala ponestalo, nudi kupovinu i prikazuje uporedne podatke o cijenama dobavljača. Program se integriše sa video nadzorom. Ovo vam omogućava da pojednostavite kontrolu kasa i skladišta.

USU Software okuplja u jedinstveni informacioni prostor sve zaposlene u autopraonicama, kao i različite stanice iste kompanije, bez obzira na njihovu geografsku lokaciju. Zaposleni mogu brzo da razmjenjuju informacije, a šef prati stanje u kompaniji, vidi tok kupaca i uzima u obzir njihove povratne informacije. Program se integriše sa web sajtom i telefonijom, što omogućava izgradnju jedinstvenog programa za ličnu komunikaciju sa kupcima. Integracija sa platnim terminalima omogućava plaćanje usluga i na ovaj način. Program za pranje automobila ima funkcionalno ugrađen programator. Uz njegovu pomoć, menadžer uspijeva planirati rad i budžet, a svaki zaposlenik racionalnije koristi vrijeme, ne zaboravljajući ni na što. Učestalost izvještavanja može biti po nahođenju rukovodstva. Pristup programu je personaliziran. Svaki zaposleni ga prima za svoju kompetenciju i ovlaštenje. Finansijski izvještaji nisu dostupni operateru autopraonice, a podaci o klijentima se ne otkrivaju zajmodavcima. Prema recenzijama, upravo ovaj pristup pomaže u čuvanju poslovnih tajni. Redovni kupci i zaposleni mogu dobiti posebnu mobilnu aplikaciju koja olakšava prijavu, ostavljanje komentara i prijavu na autopraonicu. Program je vrlo jednostavan, ima brz početak i intuitivan interfejs.

 


Vidi također