Program dostave kurira
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program dostave kurira

Program dostave kurira • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Razvoj novih privrednih sektora omogućava programerima informacijskih proizvoda da kreiraju nove programe za automatizaciju poslovanja. Optimizacijom troškova prodaje i distribucije postižu se novi pokazatelji učinka. Program dostave pošte Univerzalnog računovodstvenog sistema pomaže u praćenju svake poslovne transakcije tokom izvještajnog perioda.

Program kurirske dostave zahteva moderan sadržaj, jer zaposleni mora imati pristup informacionom sistemu u realnom vremenu da bi dobio informacije o porudžbini. Zahvaljujući visokim performansama i brzoj obradi podataka, tačne i potpune informacije se dobijaju u najkraćem mogućem roku. Na zahtjev menadžmenta možete generirati izvještaj za određeni datum i vidjeti nivo posla opreme i kurira.

Program kurirske dostave uglavnom služi kao tehnologija koja vam omogućava da organizujete celokupnu strukturu kompanije i rasporedite radne obaveze među odeljenjima. Zbog delegiranja funkcija, svako je odgovoran samo za svoju oblast i nema širok spektar operacija. Pomaže u održavanju dobrog sistema planiranja.

Univerzalni računovodstveni sistem je softver za računovodstvo isporuke pošte koji prati sve narudžbe i pomaže ih kategorizirati po važnosti. Procjenom saobraćajnog opterećenja utvrđuju se vozila koja nisu preuzeta i koja se mogu koristiti na drugom području ili prodati u inostranstvu radi ostvarivanja dodatnog prihoda.

Softver za kurirsku dostavu smanjuje zastoje i pomaže zaposlenima u kompaniji da se orijentiraju u jasnom smjeru svog posla. Interfejs prilagođen korisniku osigurava brzo savladavanje podešavanja, čak i za neiskusne korisnike personalnih računara. Ako je potrebno, možete koristiti ugrađeni čarobnjak koji će odgovoriti na najpopularnija pitanja.

Program za kurirske kompanije ima poseban blok sa standardnim predlošcima dokumenata za naručivanje. Svaki prevoznik, pre nego što krene na rutu, dobija kompletan komplet prateće dokumentacije, koji se mora delimično predati korisniku na odredištu. Dostava se može izvršiti raznim transportnim sredstvima. To je naznačeno pri zaključivanju ugovora.

Prilikom isporuke robe, kupac mora podesiti vrijeme dolaska, a zatim se svi obrasci vraćaju kurirskoj kompaniji radi unošenja u program. Bez obzira na opterećenost odjela nalozima, sve operacije moraju biti hronološkim redom i sadržavati potrebne indikatore. Na kraju izvještajnog perioda, puni izvještaj o rezultatima upravljanja dostavlja se menadžmentu radi budućeg donošenja odluka. Identificirana je potreba za kuririma ili prijevozom.

Univerzalni računovodstveni sistem je spreman da pomogne svakoj organizaciji koja nastoji povećati održivost svojih aktivnosti i poboljšati kvalitet poslovanja. Može raditi u transportnim, poštanskim, inženjerskim i drugim kompanijama. Uvođenje novih tehnologija je garancija stabilnosti u industriji.

Kurirski program će vam omogućiti da optimizirate rute dostave i uštedite vrijeme putovanja, čime ćete povećati profit.

Automatizacija kurirske službe, čak i za male kompanije, može generirati znatan profit, optimizirajući procese dostave i smanjujući troškove.

Kod operativnog računovodstva narudžbi i generalnog računovodstva u dostavljačkoj kompaniji pomoći će vam program dostave.

Potpunu gnjavažu i bezbrižno računovodstvo kurirske službe će obezbijediti softver kompanije USU sa velikom funkcionalnošću i mnogim dodatnim funkcijama.

Kompetentno izvedena automatizacija dostave omogućava vam da optimizirate rad kurira, štedeći resurse i novac.

Ako kompanija zahtijeva računovodstvo za usluge dostave, najbolje rješenje može biti softver USU, koji ima naprednu funkcionalnost i sveobuhvatno izvještavanje.

Program dostave robe omogućava brzo praćenje izvršenja narudžbi kako u kurirskoj službi tako i u međugradskoj logistici.

Obračun isporuke pomoću USU programa omogućit će vam brzo praćenje ispunjenja narudžbi i optimalno kreiranje rute pošte.

Softver za kurirske službe omogućava vam da lako rješavate širok spektar zadataka i obrađujete mnogo informacija o narudžbi.

Program isporuke vam omogućava da pratite ispunjenje narudžbi, kao i da pratite opšte finansijske pokazatelje cele kompanije.

Pratite isporuku robe pomoću profesionalnog USU rješenja, koje ima opsežnu funkcionalnost i izvještaje.

Automatizacija poslovnih procesa.

Upotreba u velikim i malim preduzećima, bez obzira na oblast delatnosti.

Brza obrada podataka.

Kontinuirano praćenje.

Praćenje komercijalnih transakcija u realnom vremenu.

Pravovremeno ažuriranje.

Promjene računovodstvenih politika na kraju izvještajne godine.

Izrada poreskih i računovodstvenih izvještaja.

Pristup bazi podataka pomoću posebnih korisničkih imena i lozinki.

Interakcija odeljenja.

Neograničeno kreiranje nomenklature, depozita, imenika i odjela.

Standardni šabloni obrazaca za obrasce ugovora, knjige i časopise.

Kompletna baza dobavljača i kupaca.

Izjave o pomirenju.

Izvod iz banke i uputnice.

Informatizacija.

Konsolidacija.

Izrada poštanskih dokumenata.

Priprema platnog spiska.

Okviri.

Inventar.

Vodite knjigu prihoda i rashoda.

Distribucija SMS-a i slanje e-mailova na email adrese kupaca.

Integracija sa sajtom.

Elegantan i moderan interfejs.

Postavljanje lako za učenje.

Prijenos podataka iz drugih programa.

Utvrđivanje obima posla kurira i vozila.

Analiza finansijskog stanja i finansijske pozicije.

Plaćanje putem platnih sistema i terminala.

Izlaz podataka na veliki ekran.

Procjena kvaliteta usluge.

Poređenje podataka tokom vremena.

Sortiranje, pretraživanje, odabir i grupisanje oznaka.

Distribucija vozila prema vlasniku, vrsti, snazi i drugim karakteristikama.

Integrirani elektronski asistent.

Raspodjela funkcija između menadžera, tehnologa, kurira, prodavača i ostalih zaposlenika.

Specijalni klasifikatori, izgledi i priručnici.

Kreiranje sigurnosne kopije.

Oporavak računa.

Razni izvještaji.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More