Crm za kurirsku službu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za kurirsku službu

Crm za kurirsku službu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Osnova uspješnog poslovanja u pružanju usluga dostave je kompetentno održavanje CRM (Customer Relationship Management) baze podataka i upravljanje odnosom sa kupcem, jer upravo to doprinosi širenju prisustva na tržištu, povećanje nivoa lojalnosti kupaca, razvoj poslovanja i rast profita na kontinuiranoj osnovi. Stepen uspeha i visina prihoda kompanije koja pruža kurirske usluge direktno zavisi od broja privučenih i primenjenih kupaca, pa je CRM za kurirske usluge nezaobilazan alat za rešavanje najvažnijih poslovnih problema i utiče na rad kompanije. na najefikasniji mogući način ako se osnovni CRM program automatizuje i razvija prema zahtevima i karakteristikama svake dostavne službe. Kompanija Universal Accounting System nudi program upravljanja logistikom i kurirskim uslugama koji se ističe po efikasnosti, jednostavnosti korišćenja, kao i fleksibilnim konfiguracijama u zavisnosti od specifičnosti poslovanja.

CRM sistem za kurirske usluge, koji su kreirali naši programeri, svojim korisnicima nudi niz prednosti. Prije svega, dobijate ne samo bazu podataka o kontaktima i svim interesantnim informacijama o kupcima, već i modul za kompletno upravljanje razvojem odnosa s kupcima. Funkcije CRM programa, koje vam omogućavaju generiranje financijskih izvještaja o prihodima i dobiti u odnosu na pozadinu kupaca, pomoći će da se identificiraju kupci koji najviše obećavaju i odredi područja za daljnji rad. Pored toga, struktura troškova kompanije će biti sortirana: softver USU pruža statističku analizu i pokazuje konačne podatke o tome koja vrsta oglašavanja je bila najefikasnija i koja je privukla najviše kupaca. Tako možete razviti efikasnu metodologiju za promociju usluga, eliminišući nepotrebne troškove. Rad menadžera svojih klijenata biće organizovan kroz kalendar događaja, a menadžment će u svakom trenutku moći da proveri koji su od planiranih zadataka zaposleni izvršili i oceni efikasnost i doprinos svakog od njih. Usluga CRM za brzu isporuku omogućava vam da pojednostavite registraciju, obradu i izvršenje aplikacija zahvaljujući brzoj pretrazi u bazi podataka i uključivanju novih kupaca. Opseg ovog modula uključuje i kontrolu duga i plaćanje isporuke od strane kupaca. Jedna od značajnih prednosti predloženog CRM sistema je jednostavan, ali neophodan alat za slanje pošte za privlačenje kupaca: odgovorni stručnjaci kurirske kompanije mogu lako i brzo slati masovna obaveštenja o popustima i posebnim događajima, kao i pojedinačna obaveštenja o statusu isporuke (koja obezbijediće poseban pristup svakom kupcu i poboljšati kvalitet pruženih usluga) i podsjetnike za plaćanje kako bi se izbjegle situacije kašnjenja i primanja sredstava u kašnjenju. CRM za kurire podrazumeva registraciju bilo kog broja kupaca i usluga, tako da obim aktivnosti neće biti ograničen u pogledu računovodstva u sistemu.

Kurirska služba takođe treba da automatizuje proračune za pružanje usluga trenutne dostave sa tačno izračunatim podacima. Softver USU automatizuje proces obračuna tarife, uzima u obzir sve troškove za ispunjenje datog zahteva, generiše dostavnicu i automatski popunjava obrazac za prijem na osnovu unapred definisanih parametara, kao i omogućava štampanje svih drugih povezanih dokumenata. Dodatno, za efikasno upravljanje kurirskom službom, ovaj sistem nudi mogućnost sastavljanja i preuzimanja složenih finansijskih izvještaja za sveobuhvatnu analizu ulaznih prihoda, nastalih troškova, stopa rasta profita i povrata ulaganja. Program Univerzalni računovodstveni sistem za obavljanje kurirske usluge idealno je rješenje za čitav niz zadataka, u što se lako uvjerite kupovinom ovog softvera!

Ako kompanija zahtijeva računovodstvo za usluge dostave, najbolje rješenje može biti softver USU, koji ima naprednu funkcionalnost i sveobuhvatno izvještavanje.

Potpunu gnjavažu i bezbrižno računovodstvo kurirske službe će obezbijediti softver kompanije USU sa velikom funkcionalnošću i mnogim dodatnim funkcijama.

Kod operativnog računovodstva narudžbi i generalnog računovodstva u dostavljačkoj kompaniji pomoći će vam program dostave.

Program dostave robe omogućava brzo praćenje izvršenja narudžbi kako u kurirskoj službi tako i u međugradskoj logistici.

Kurirski program će vam omogućiti da optimizirate rute dostave i uštedite vrijeme putovanja, čime ćete povećati profit.

Program isporuke vam omogućava da pratite ispunjenje narudžbi, kao i da pratite opšte finansijske pokazatelje cele kompanije.

Pratite isporuku robe pomoću profesionalnog USU rješenja, koje ima opsežnu funkcionalnost i izvještaje.

Obračun isporuke pomoću USU programa omogućit će vam brzo praćenje ispunjenja narudžbi i optimalno kreiranje rute pošte.

Kompetentno izvedena automatizacija dostave omogućava vam da optimizirate rad kurira, štedeći resurse i novac.

Softver za kurirske službe omogućava vam da lako rješavate širok spektar zadataka i obrađujete mnogo informacija o narudžbi.

Automatizacija kurirske službe, čak i za male kompanije, može generirati znatan profit, optimizirajući procese dostave i smanjujući troškove.

U registraciji svake prijave zaposleni u kompaniji navode očekivani rok isporuke, omjer hitnosti, pošiljaoca i primaoca, dok se predmet same narudžbe može odrediti ručno.

Ako je potrebno, u CRM sistemu možete označiti datum stvarne isporuke i otpreme - to će pomoći da se procijeni tačnost i kvalitet pruženih usluga.

Fiksiranje dugova i isplata primljenih u svakoj aplikaciji pomaže da se reguliše tok sredstava i normalizuje raspored plaćanja.

Vizualizacija finansijskih izveštaja kroz tabele i grafikone omogućava vizuelnu analizu profita i profitabilnosti preduzeća.

Automatski CRM program vam omogućava da pojednostavite sistem računovodstva klijenata, svoje kontakte i konfigurišete distribuciju upozorenja.

Svaka narudžba će biti isporučena na vrijeme uz kontrolu implementacije programa u realnom vremenu.

Za procjenu rada zaposlenih u kurirskim službama, kao iu svrhu kontrole, menadžment će moći pronaći informacije o svim narudžbama koje dostavlja svaki prevoznik.

Sveobuhvatna analiza svih oblasti poslovanja kompanije pomaže da se utvrdi koji su faktori i kako uticali na kurirsku službu.

Jasna logika i struktura sistema, kao i opsežne mogućnosti automatizacije, povećavaju brzinu rada i minimiziraju rizik od grešaka u proračunima i popunjavanju podataka i dokumenata.

Rad u CRM bazi podataka za operatere je zgodan zbog podjele kataloga usluga i korisnika usluga u kategorije.

Brz uvoz i izvoz podataka u MS Word i MS Excel datoteke.

CRM program je efikasan za upotrebu i sa stanovišta poslovnog predviđanja za ulaganja u najperspektivnije oblike razvoja.

Softver Univerzalnog računovodstvenog sistema je jedinstveni informacioni i radni resurs za sve poslovne korisnike.

Messengeri će poboljšati svoj učinak uz poticaje i poticaje razvijene kroz preglede učinka.

Menadžment kompanije će imati pristup CRM alatu jednako važnom i efikasnom kao što je prodajni lijevak, koji omogućava praćenje dinamike pokazatelja broja ponuda i narudžbi koje je usluga zaista izdala.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More