Crm za dostavu robe
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za dostavu robe

Crm za dostavu robe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sistemi automatizacije su sveprisutni, pa tako i u oblasti logistike, gde kompanije treba da imaju pri ruci adaptivno upravljanje, proceduru za dokumentovanje i međusobna obračuna, nove analitičke izveštaje o tekućim procesima, alate za praćenje kadrovskih aktivnosti. CRM za isporuku robe je kompleksan projekat koji ima za cilj efikasniji rad logističke službe. Putem CRM-a također možete razgovarati s potrošačima, slati informativne i reklamne SMS-ove, provoditi marketinško istraživanje i birati.

U Univerzalnom računovodstvenom sistemu (USU.kz) obično se više pažnje poklanja praktičnoj primeni IT proizvoda, kada korisnik može koristiti CRM modul za uslugu dostave, izveštavati menadžment i preuzimati izvršavanje procesa i dužih operacija. . Aplikacija se ne smatra teškom. CRM funkcionalnost se može savladati u samo nekoliko dana aktivnog rada, naučiti upravljati isporukom, pripremati dokumente, objediniti proizvode, izračunati potrebe svakog leta i nacrtati ekonomski isplative rute.

Nije tajna da značaj CRM-a za moderni okvir isporuke nadilazi SMS oglašavanje. Servis će moći da koristi niz analitičkih sredstava za identifikaciju segmenata kupaca, analizu liste usluga i procenu učinka zaposlenih sa punim radnim vremenom. Proizvodi se mogu praktično katalogizirati, a CRM algoritmi se mogu mijenjati tako da odgovaraju vašim potrebama. Moguće je definirati novi dokument kao predložak, kako kasnije ne bi ometali tim prilikom popunjavanja primarnih podataka. Proces je automatizovan.

CRM sistem će vam omogućiti da održavate veliku bazu podataka kupaca i prevoznika, pravite izmene, procenjujete rezultate interakcije i vreme rada, definišete zadatke za servisno osoblje u realnom vremenu. Korisnicima neće biti teško da savladaju upravljanje bazom podataka. Takođe nije teško odlagati robu, unositi informacije putem specijalizovanih uređaja, postavljati fotografije i slike i pratiti kretanje robe. Isporuka je jasno naznačena u elektronskoj evidenciji i digitalnim listama.

Nije isključena opcija daljinskog upravljanja servisom. Ako dostavljač preferira da jasno razgraniči prava pristupa korisnika, postoji administrativni modul. Možete zakazati transfere plata zaposlenima. CRM podsistem je potencijalno sposoban uspostaviti komunikaciju između odjela, objediniti napore zaposlenika, prikupiti informacije o svim filijalama, stručnjacima i proizvodima u samo nekoliko sekundi. Glavni cilj projekta je smanjenje troškova i optimizacija.

Teško je napustiti CRM trendove, kada je automatizirano upravljanje svake godine sve traženije, isporuka proizvoda i robe se odvija pod kontrolom digitalne podrške, radnih mjesta, alokacije resursa itd. red. Dozvoljena je proizvodna varijanta originalnog programskog koncepta, koja se podjednako odnosi na dizajn i funkcionalnu opremu. Više o dodatnim opcijama, integracijama, povezanim uređajima i platformama možete pročitati na našoj web stranici.

Kurirski program će vam omogućiti da optimizirate rute dostave i uštedite vrijeme putovanja, čime ćete povećati profit.

Potpunu gnjavažu i bezbrižno računovodstvo kurirske službe će obezbijediti softver kompanije USU sa velikom funkcionalnošću i mnogim dodatnim funkcijama.

Softver za kurirske službe omogućava vam da lako rješavate širok spektar zadataka i obrađujete mnogo informacija o narudžbi.

Program isporuke vam omogućava da pratite ispunjenje narudžbi, kao i da pratite opšte finansijske pokazatelje cele kompanije.

Program dostave robe omogućava brzo praćenje izvršenja narudžbi kako u kurirskoj službi tako i u međugradskoj logistici.

Pratite isporuku robe pomoću profesionalnog USU rješenja, koje ima opsežnu funkcionalnost i izvještaje.

Automatizacija kurirske službe, čak i za male kompanije, može generirati znatan profit, optimizirajući procese dostave i smanjujući troškove.

Kompetentno izvedena automatizacija dostave omogućava vam da optimizirate rad kurira, štedeći resurse i novac.

Ako kompanija zahtijeva računovodstvo za usluge dostave, najbolje rješenje može biti softver USU, koji ima naprednu funkcionalnost i sveobuhvatno izvještavanje.

Obračun isporuke pomoću USU programa omogućit će vam brzo praćenje ispunjenja narudžbi i optimalno kreiranje rute pošte.

Kod operativnog računovodstva narudžbi i generalnog računovodstva u dostavljačkoj kompaniji pomoći će vam program dostave.

CRM softverska podrška ima za cilj da pojednostavi odnos sa potrošačem, preuzme poziciju slanja SMS-oglašavanja, održava korisničku bazu i pripremi dokumentaciju.

Isporuka je jasno navedena u digitalnim imenicima i zapisima. Procesi se regulišu u realnom vremenu. Glavni cilj IT proizvoda je smanjenje troškova.

Nije isključena mogućnost korištenja opreme treće strane za unos podataka o robi.

Korisnik početnik koji nema iskustva i vještine za posjedovanje računara također će moći savladati upravljanje uslugama. Glavne opcije su implementirane na vrlo jednostavan i udoban način.

Putem CRM-a možete se baviti ne samo distribucijom SMS-a, već i analitičkom procjenom kako biste utvrdili zapošljavanje osoblja, potražnju za određenom uslugom.

Podaci o isporuci se dinamički ažuriraju, što će dodati objektivnu sliku poslovanja.

Korisnici će moći zatražiti sažetak informacija o proizvodima, narudžbama ili kupcima. Sistem će uporediti informacije i odrediti lidera za svaku od navedenih kategorija.

Kao rezultat toga, rad službe će biti pojednostavljen kada se resursi troše štedljivo, svaki zaposlenik kompanije savršeno razumije svoje zadatke, postoji jasna strategija razvoja.

Ako postoji web resurs, opcija integracije za praćenje narudžbi i online registracija nije isključena.

CRM modul vam omogućava da poboljšate kvalitet praćenja marketinga, napravite selekciju, definišete segmente i preciznije komunicirate sa ciljnom publikom.

Ako stope isporuke padnu ili ne ispune planirana očekivanja, softverska inteligencija će požuriti da vas o tome upozori. Možete sami prilagoditi obavještenja.

Program ima potencijal da reguliše rad privremenih skladišta, prati prijem i otpremu robe.

Putem odgovarajućeg čarobnjaka, servis će steći potpunu finansijsku kontrolu, pri čemu se nijedna transakcija neće sakriti od digitalne podrške.

Vrijedi razmisliti o razvoju originalnog koncepta aplikacije na način da se sačuvaju elementi korporativnog stila u dizajnu ili da se uključe dodatne opcije.

Poželjno je početi koristiti demo verziju, a zatim zatražiti kupovinu licence.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More