Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za dječji igraći centar

Crm za dječji igraći centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za dječji igraći centar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM (Customer Relationship Management) za dečiji centar za igru je najefikasniji sistem za kreiranje efikasnog protoka dokumenata. Centar za igrice za djecu s procesima koji se pokreću u CRM-u uvelike će vam pomoći da se bolje upoznate s probnom demo verzijom aplikacije, koja je besplatno dostupna na našoj web stranici. U USU Software-u, kupci će biti zadovoljni vjernom cjenovnom mogućnošću kupovine baze, prema svim pažljivo razrađenim planovima plaćanja, što će u određenoj mjeri pomoći pravnim licima sa niskom profitabilnošću. Dječiji centar za igru sa formiranjem CRM toka rada savršeno će se razvijati uz postojeću multifunkcionalnost, o kojoj će brinuti naši vrhunski stručnjaci, kreirajući aplikaciju usmjerenu na svakog klijenta. Postupno ćete i sami naučiti jednostavnu i jedinstvenu funkcionalnost, koja na prvi pogled neće zavarati svojom jasnom konfiguracijom, za samostalno gledanje.

U procesu rada moći ćete da uzmete u obzir sve nedostatke koji postoje u pogledu mogućnosti programa, pa ćete o tome moći razgovarati sa našim vodećim tehničkim stručnjacima, koji će Vas upoznati sa funkcionalnostima koje Vam nudimo. može biti potrebno za program. To je fleksibilnost USU softvera koja će vam omogućiti da promijenite i dopunite konfiguraciju programa po vašem zahtjevu, prilagođavajući je što je moguće bliže idealnoj verziji programa koja se savršeno prilagođava vašim potrebama. Možete dobiti kvartalne informacije iz baze podataka kompanije na lokaciju koju odredi menadžment, kako biste zaštitili sve važne finansijske podatke od pristupa trećih strana. Obračun plaće po komadu će se formirati automatski, za izdavanje prema izvodu stručnjacima preduzeća. Što se tiče poreskog dijela dječijeg igrališta, aktivno ćete raditi i moći ćete svoje dužničke obaveze uplatiti u državni budžet blagovremeno. Možete naručiti i mobilnu verziju aplikacije, čija instalacija neće trajati dugo i pomoći će vam da obavite sve potrebne poslove na daljinu, bez potrebe da budete fizički prisutni u kancelariji vaše kompanije.

Da biste vodili evidenciju o ostacima robe, materijala i osnovnih sredstava, potrebno je izvršiti inventurnu provjeru u dječjoj igraonici. Za kratko vrijeme ćete se baviti uploadom raznih podataka o stanju broja sredstava u USU Software program. U vrijeme složenih pitanja imat ćete priliku da se za pomoć obratite našim stručnjacima koji vas neće ostaviti u teškoj situaciji, ali će vam pomoći da profesionalno i kvalitetno riješite problem. Naći ćete prijatelja i mentora od povjerenja koji će riješiti sve probleme i pitanja u vezi sa softverom USU. Sa CRM procesom za dečiji centar moći ćete da kontrolišete priliv sredstava kompanije, a takođe ćete moći da razmotrite transfere i uplate u bilo koje vreme. Uštedjet ćete mnogo novca zahvaljujući besplatnoj mjesečnoj pretplati koju je kreirao naš odjel finansija kao bonus. Sve postojeće filijale i divizije, koje čine čitavu kompaniju, moći će da rade na softveru USU, u aktivnoj međusobnoj interakciji.

Kreatori ovog programa ga konfigurišu za svakog klijenta, uz detaljno razmatranje svake uloge i mogućnosti, kao i stepena potreba u procesu rada. Paket kupovine unutar aplikacije uključuje kratak uvod u funkcionalnost tokom dvosatnog seminara koji će vašim zaposlenima dati razumijevanje o glavnim karakteristikama ovog CRM sistema. Naši vrhunski tehnički stručnjaci će biti uključeni u instalaciju CRM sistema u vašoj kompaniji bilo na daljinu ili lično prezentovanje aplikacije vašoj kompaniji. Za kvalitetno i efikasno upravljanje dokumentima, centar za dečiju igru treba pažljivo da konsultuje program USU Software, koji će u svojoj listi referenci imati sve informacije o uslugama koje pruža. U bazi podataka dječije biblioteke igračaka imat ćete podatke o spisku djece, sa ličnim podacima svakog djeteta, adresom, telefonom i kontakt podacima roditelja. Također ćete vidjeti cjelokupnu listu usluga igre dostupnih u aplikaciji, gdje će se za svaku poziciju evidentirati naziv servisa igre, dodaci uključeni u proceduru igre, vrijeme sesije i troškovi. Zaposleni u Centru za dječje igre neće morati ručno brojati različite procese, već će se moći osloniti na postojeći format automatskog upravljanja dokumentima, zahvaljujući CRM sistemu. Sadašnji zaposlenici dječije biblioteke igračaka prije početka rada moraju proći individualnu registraciju i dobiti osobnu prijavu i lozinku za svakog korisnika programa. Ukoliko ste u toku rada neko vrijeme bili odsutni sa radnog mjesta, baza će blokirati pristup USU softverskom programu.

Nijedna aplikacija danas se ne može porediti sa jedinstvenom funkcionalnošću baze USU, čije mogućnosti nemaju ograničenja. U koloni postavki imat ćete mogućnost da samostalno promijenite konfiguraciju postojeće aplikacije, označavajući potrebne funkcije koje se mogu provjeriti i omogućiti, kao i poništene kao nepotrebne što se tiče područja djelovanja. Baza podataka USU, razvijena po svojim mogućnostima, ne može se porediti sa tabelarnim uređivačima i jednostavnim programima koji nemaju potrebnu funkcionalnost za obavljanje najsloženijih radnih procesa. Sistem video nadzora će proći kroz aplikaciju i na taj način identifikovati identitet ljudi na ulazu u firmu, a biće zgodno i praćenje radnog vremena na postojećim blagajnama. U toku CRM aktivnosti za dječiji centar za igru, imat ćete potrebne informacije o nadležnima i unaprijed izvještaje, koje će kontrolirati odjel za finansije.

CRM za biblioteku igračaka za djecu će dobiti potrebne proračune i analize za provođenje analitičkih procesa razvoja poslovanja. Njegova baza podataka će uvelike pomoći menadžmentu kompanije u mogućnosti da dobije informacije o svim porezima, koji će, prema datumima njihovog prijenosa, biti proslijeđeni u državni budžet. Razvijeni eksterni stil aplikacije, zahvaljujući našim dizajnerima, dobio je mnogo pozitivnih povratnih informacija od kupaca, čime je pomogao širenju softvera na tržištu prodaje i distribucije. Ako odete na našu web stranicu, vidjet ćete poruke zahvale od naših korisnika koji su oduševljeni programom u obliku korisničkih recenzija. Uz nabavku USU softvera za vašu kompaniju, moći ćete na adekvatan i efikasan način održavati CRM za centar za dječje igre, formirajući svu potrebnu papirologiju sa direktnim izlazom na papir.

U programu ćete, u toku vaše radne aktivnosti, sastaviti svoju bazu izvođača sa bankovnim podacima. Postojeće obaveze i finansijska potraživanja će se pojaviti sa konačnim stanjem u izvještajima usaglašavanja. U ugovorima ćete imati automatski generiranu potrebnu dokumentaciju sa dodatnim prilozima. Bezgotovinska sredstva će se pojaviti na stolu uprave u obliku izvoda i blagajne na kraju dana. U programu ćete imati CRM za dječiju igraonicu, sa odštampanom potrebnom dokumentacijom.

Proizvodnjom za zaposlene u kompaniji, imaćete mesečni obračun po komadu, uz doplatu. Baza će proizvoditi podatke o stanju robe, materijala i osnovnih sredstava, formirajući tabelu materijala za proces inventure. Za brzi početak procesa rada potrebno je prenijeti postojeće stanje na novu CRM bazu putem importa. Nakon učitavanja unesenih podataka na posebno sigurno mjesto u CRM softveru, iz sigurnosnih razloga, postupak arhiviranja se može smatrati uspješnim. Poruke iz drugog plana, u obliku mailing liste, biće slane korisnicima kontinuirano uz obavještenje o CRM procesu dječjeg igrališta.

Sistem automatskog biranja će raditi u ime vaše kompanije i obavještavati kupce o CRM aktivnostima kompleksa za igre. Pristigle pojedinačne informacije o login-u i lozinki pomoći će Vam da na vrijeme počnete raditi u softveru.

Vaš ekran će biti blokiran, u slučaju raskida kratkoročnog ugovora u programu, morat ćete ponovo unijeti lozinku. Poseban CRM sistem za prepoznavanje lica, na ulazu u prostorije, identifikovaće pravno lice sa trenutnim obaveštenjem menadžmenta. Poseban priručnik koji je dostupan razvijen je za širok krug menadžera i zaposlenih, s ciljem povećanja radnog učinka.

Izračunajte bonitet svojih redovnih kupaca, uspjet ćete sa formiranjem potrebnog izvještaja u CRM bazi podataka. Naš napredni CRM sistem može da generiše mnoge primarne dokumente, složene izveštaje, potrebne kalkulacije, razne analize i procene.

Pomoću ovog CRM sistema moći ćete da odredite plate svojim zaposlenima na osnovu njihovog radnog učinka.

Bićete u mogućnosti da generišete fiskalne i statističke izveštaje u CRM softveru, šaljući ih na zakonodavnu veb stranicu. Također je moguće izvršiti uplatu sredstava na posebnim terminalima u gradu koji se nalaze na povoljnoj lokaciji. Dostupna demo verzija kontrolne aplikacije pomoći će vam da proučite funkcionalnost pune verzije prije nego što je kupite. Mobilna aplikacija će vam pomoći da obavljate i kontrolirate posao na daljinu. Zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom korisničkom interfejsu, nikada nećete biti zbunjeni.

napredno računovodstveno rješenje za dječje igraonice!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More