Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za zabavni centar

Crm za zabavni centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za zabavni centar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM (što je skraćenica od Customer Relationship Management) sistem za računovodstvo zabavnih centara jedna je od mnogih dostupnih konfiguracija softvera USU koji je dizajniran za centre za zabavu čija je specijalizacija pružanje usluga za bilo koju vrstu obuke u različitim formatima i u bilo kojem obimu. . Zabavni centar, čiji CRM za zabavu pruža zabavu u okviru opšteg CRM-a zabave, neometano vodi evidenciju o svojim korisnicima - uzimajući u obzir njihovu starosnu grupu, fizičko stanje (ako je objekat posvećen sportskoj zabavi), uspostavlja kontrolu nad njegovu učestalost, performanse, sigurnost, blagovremeno plaćanje zabavnom centru i tako dalje.

CRM za praćenje zabavnog centra omogućava automatizaciju računovodstvenih i kontrolnih procedura za ove vrste kompanija, čime se smanjuju troškovi rada osoblja za obavljanje administrativnih i ekonomskih aktivnosti, računovodstva – finansijskih aktivnosti, i zaposlenih – procesa učenja, budući da sada posao izrade izvještaja zahtijeva minimalan utrošak vremena, a evaluacija obuke se vrši automatski - na osnovu evidencije koju zaposleni unosi u svoj elektronski dnevnik tokom nastave. Računovodstvo zabavnog centra u automatizaciji USU CRM-a slično je računovodstvu centra za zabavu za obuku, uglavnom nema razlike - individualne karakteristike zabavne institucije će se uzeti u obzir prilikom postavljanja CRM-a, odnosno elektronski obrasci će takođe biti drugačiji, prema vašim specifikacijama.

CRM evidencija korisnika centra za zabavu sadrži lične podatke o klijentima i kontaktima njihovih roditelja (ako su klijenti mlađi od 18 godina), uključujući informacije o potrebama korisnika, preferencijama i prijemčivosti za novi materijal, upornosti, nekim zdravstvenim stanjima, ako ih ima, kao što je ovo informacije mogu biti veoma važne u učenju, jer zahtijevaju kontrolu nad obukom i odgovarajuće komentare, izvještaje u toku njenog izvođenja. CRM za zabavne centre jedan je od najboljih formata za snimanje i pohranjivanje ovih informacija, omogućava vam da brzo generišete kompletan profil za kupce, uzimajući u obzir njihove želje i zahtjeve, ako su, naravno, takve informacije prisutne u podacima baze podataka iz CRM-a. Da biste vi bili tu, CRM obezbeđuje posebne formulare za registraciju deteta sa obaveznim poljima, preostala zapažanja korisnika se snimaju tokom obuke - njegov format vam omogućava da dodate nove naznake i zapažanja, bez gubljenja vremena osoblja, jer su pripremljena za to. Ubrzajte proceduru unosa informacija.

Računovodstveni CRM zabavnog centra, koji se može besplatno preuzeti u demo verziji softvera USU na našoj zvaničnoj web stranici, generiše nekoliko baza podataka za praćenje zabavnih procesa - za svaku vrstu zabave postoji posebna baza podataka, u kojoj se evidentira i šta se kontroliše. Kontrola plaćanja je organizovana na bazi pretplate, pa se posete beleže ovde - kada se broj plaćenih sesija približi kraju, CRM signalizira zaposlenima tako što će ovaj potpis obojiti crvenom bojom. Nomenklatura organizuje kontrolu nad robom koju dnevni boravak želi da implementira u okviru svog CRM-a za obuku, a ona se evidentira - kada se bilo koja roba završi, automatizovano računovodstvo skladišta takođe označava odgovorne za nabavku, automatski šalje prijava dobavljaču sa naznakom potrebne količine artikla. U bazi faktura se vodi dokumentarna evidencija kretanja robe, u bazi zaposlenih je organizovana kontrola aktivnosti radnika i registruju se usluge koje oni pružaju, baza podataka prodaje kontroliše prodaju proizvoda za zabavu, omogućavajući saznati ko je tačno i koja roba preneta i/ili prodata.

CRM za zabavni centar pohranjuje rezultate učenja svakog korisnika u njegov profil, prilažući mu razne dokumente koji dokazuju njihova postignuća, akademski uspjeh, nagrade i kazne - svi pokazatelji kvaliteta temelje se na rezultatima obuke koji se nalaze ovdje. CRM kontrola proizvodnje zabavnog centra predviđa niz mjera koje imaju za cilj osiguranje zdravog vanjskog i unutrašnjeg okruženja u zabavnom centru. Međutim, priprema redovnih izvještaja o kontroli proizvodnje je odgovornost CRM-a.

Automatsko računovodstvo korisnika zabavnih centara pruža mogućnost regulacije obuke od početka, jer izvještaji sa analizom kvalitativnih i kvantitativnih pokazatelja, generisani po pojedinačnim narudžbama i na kraju izvještajnog perioda, omogućavaju pravovremenu procjenu stanja. način u zabavnom procesu i izvršite potrebna prilagođavanja. Na primjer, izvještaj o edukatorima pokazuje ko ima najviše pretplaćenih na zabavu, ko ima najmanje skokova, čiji je raspored najstresniji i ko donosi najveći profit. Priliv novih kupaca i zadržavanje postojećih ovise o fakultetu, takav izvještaj vam omogućava da objektivno procijenite efikasnost svakog zaposlenika u stvaranju profita, podržavajući najbolje i napuštajući beskrupulozne.

CRM samostalno generiše raspored časova u formatu prozora - prezentacija se izvodi u učionici, za svaku učionicu je raspored naznačen po danu, sedmici i vremenu.

Ako u grupi postoji kupac koji mora platiti kurs ili vratiti udžbenike iznesene za period obuke, red za grupu u rasporedu će postati crven. Nakon izvršenja usluge, na rasporedu se pojavljuje oznaka da je usluga obavljena, na osnovu čega se usluga sa plaćene usluge preuzima sa cijele grupe u pretplatama.

Podaci o usluzi se šalju u bazu podataka zaposlenih i evidentiraju u evidenciji zaposlenog, a na osnovu prikupljenih podataka biće nagrađen. CRM automatski vrši sve kalkulacije - obračun plata osoblja po zadatku, obračun troškova časova, indirektno poresko računovodstvo kursa obuke. Automatski proračuni pružaju postavku troškova koja se izvodi pri prvom pokretanju CRM-a, što vam omogućava da svakoj operaciji dodijelite izraz vrijednosti. Ovaj proračun je moguć zbog prisustva ugrađene normativne i referentne baze za industriju zabave, koja sadrži norme i standarde za procese zabave.

Svaki zaposlenik koji je dobio prijem u CRM ima individualni login, sigurnosnu lozinku za istu, oni određuju količinu servisnih informacija kojima raspolaže na svom poslu. Svaki korisnik ima svoj radni prostor i lične radne dokumente u koje dodaje primarne i aktuelne podatke dobijene u obavljanju svojih funkcija. Lični radni dokument podrazumijeva ličnu odgovornost za tačnost podataka sadržanih u njemu, podaci su označeni korisničkom prijavom prilikom unosa.

Menadžment redovno prati usklađenost informacija iz radnog oblika sa trenutnim stanjem radnog procesa, koristeći funkciju revizije kako bi se ubrzao postupak usaglašavanja. Odgovornost funkcije revizije je da istakne područja sa informacijama agregiranim i revidiranim od posljednje provjere, pokazujući kada su podaci dodani u CRM. Korisnici rade istovremeno bez sukoba u pohranjivanju informacija jer višekorisnički interfejs rješava problem čak i radeći na istom dokumentu. CRM automatski priprema kompletan paket aktuelne dokumentacije, slobodno radeći sa dostupnim podacima, što pomaže u efikasnijem upravljanju i računovodstvu.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More