Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zabavni centar

Program za zabavni centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za zabavni centar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnogo puta, sportske i zabavne organizacije i centri posvećuju veliku pažnju problemima automatizacije i biraju softver USU za kontrolu pretplata i posjeta kompanijama. Međutim, ako vaša organizacija nudi jednokratne posjete ili usluge umjesto sistematskih sesija, trebali biste isprobati potpuno drugačiji pristup automatizaciji i računovodstvu koji je sada dostupan s našim softverom za računovodstvo za zabavu.

USU softverska konfiguracija za zabavne centre je univerzalno i sveobuhvatno rješenje za organizacije kao što su trampolin park, klizački klubovi, javno klizalište, penjanje po zidu, centri za karting, kuglane i tako dalje. Ova postavka je savršena ako želite izračunati i uzeti u obzir sve rezultate rada vašeg centra za zabavu, procijeniti prihode i rashode vaše kompanije, uzeti u obzir profitabilnost vaše kompanije, pa čak i više. Upravljanje zabavnim centrom postat će jednostavno i praktično zbog činjenice da će snimanje posjeta svakog klijenta i njegovo plaćanje trajati samo nekoliko sekundi za vaše zaposlenike.

U procesu snimanja finansijske dokumentacije zabavnog centra, nećete morati održavati detaljne podatke o bazi korisnika, ali možete kreirati profile u bazi podataka za svoje redovne posjetitelje. Sve dostupne informacije o ovim korisnicima, uključujući njihov broj telefona i e-mail adresu, bit će dodane u program računovodstva i praćenja zabavnog centra. Tada sve te podatke možete koristiti za slanje važnih informacija o popustima i raznim promocijama. U procesu upravljanja zabavnim centrom moguće je voditi i evidenciju ličnih profila kupaca, njihovih popusta, bonusa i još mnogo toga!

Softverska postavka USU za upravljanje zabavnim centrom ima jednostavan i pojednostavljen korisnički interfejs, koji korisnicima pomaže da se vrlo brzo prilagode i naviknu na procese rada programa. Obično je potrebno nekoliko sati da nauče sve detalje programa, čak i za vrlo neiskusne korisnike.

Dizajn korisničkog interfejsa sistema za automatizaciju i računovodstvo zabavnog centra lako se menja. Možete odabrati svoj dizajn iz jedne od više od pedeset unaprijed postavljenih tema koje se besplatno isporučuju s programom ili možete kreirati vlastiti dizajn! Pružamo stručne, jednostavne alate za prilagođavanje sa USU softverom, što znači da možete prilagoditi izgled i osjećaj svog programa svojim željama. Alati uključuju uvoz ikona i slika u program. Ako i dalje želite imati svoj dizajn, ali nemate vremena za kreiranje vlastitog dizajna, ili jednostavno želite da se to uradi profesionalno - samo trebate kontaktirati naše programere i opisati kakav izgled želite da program imate, a oni sigurno će Vam dati dizajn koji Vam je potreban, uzimajući u obzir sve Vaše želje i zahtjeve!

Upravljanje zabavnim centrom može istovremeno obavljati nekoliko zaposlenih, uključujući i menadžera. Naš sistem je toliko zgodan da čak i više zaposlenih može raditi na istom dokumentu istovremeno bez prekidanja jedni drugih! Kada se posao završi, sva računovodstvena dokumentacija za zabavni centar biće sačuvana u specijalizovanoj bazi podataka sa svim finansijskim informacijama preduzeća, između ostalog. Ova baza podataka se konstantno čuva automatskim kreiranjem rezervnih kopija, što znači da su šanse za gubitak podataka minimalne, posebno u poređenju sa tradicionalnim računovodstvenim metodama kao što su korišćenje programa glavne knjige ili čak olovke i papira.

Program rada u zabavnom centru može se koristiti i na lokalnoj mreži i putem internet konekcije, što je posebno zgodno ako želite daljinski kontrolirati svoje zaposlenike, a da pritom ne morate lično odlaziti u zabavni centar radi obračuna i kontrole nad kompanija.

USU softver je veoma prilagodljiv sistem pune razmjere za kontrolu centra za zabavu, tako da se možete brinuti da ćete jednog dana jednostavno proširiti svoju kompaniju do tačke u kojoj naš program postane previše neefikasan i zastario za njega, ali ne brinite, USU softver se može lako skalirati kako bi zadovoljio zahtjeve performansi čak i za velika preduzeća sa više filijala i kancelarija, bez gubitka efikasnosti na tom putu.

Program našeg zabavnog centra razvijen je korištenjem najnaprednijih tehnologija. Tokom održavanja zabavnog centra, svi uneseni podaci su sigurno pohranjeni i zaštićeni ugrađenim funkcijama sistema. U modernom programu za računovodstvo zabavnih objekata možete automatski kreirati i popunjavati različite dokumente.

Računovodstveni softver zabavnih centara nije zahtjevan za hardverske karakteristike i može raditi na svim Windows OS računarima. Jednostavnu funkcionalnost računovodstvenog sistema zabave naši tehnički stručnjaci mogu lako prilagoditi vašim potrebama. Rukovodiocima organizacija za upravljanje aktivnostima klubova zabave dostupno je nekoliko izvještaja u kojima se podaci u tabelama vizualiziraju u obliku grafikona kako bi se dodatno optimizirao zabavni centar i njegov rad. Bilo koji od izvještaja ili dokumenata može se sačuvati u formatu pogodnom za slanje poštom, štampanje i naknadnu upotrebu u procesima upravljanja. Više detalja o konfiguraciji softvera USU za zabavne centre možete dobiti kontaktiranjem našeg razvojnog tima koristeći zahtjeve koji se nalaze na našoj web stranici!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More