Program za tehničku podršku
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za tehničku podršku

Program za tehničku podršku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Nedavno je profilni program tehničke podrške postao prilično raširen, zbog visokog kvaliteta dizajna, širokog funkcionalnog raspona, performansi i produktivnosti. Niti jedan aspekt upravljanja nije van kontrole. Nije lako efikasno upravljati uslugom za korisnike. Korisnici moraju istovremeno raditi na više tehničkih zadataka istovremeno, prebacivati se između njih, pripremati tehničku dokumentaciju i tehničke izvještaje, održavati kontakt s kupcima i osobljem. Program pruža ove funkcije.

U oblasti tehničke podrške, Softverski sistem USU (usu.kz) je stekao određenu reputaciju. Pokrenuti su relevantni program i aplikacije, razvoj je u toku, svaka usluga se detaljno proučava, njene dnevne potrebe i budući strateški ciljevi. Program ne samo da zatvara praznine u organizaciji i tehničkom menadžmentu, što se lako može uraditi kroz ljudski faktor, već suštinski menja mehanizme strukture. Svaka radnja podliježe potpunoj kontroli, funkcijama, aplikacijama, dokumentima, finansijskim izvještajima, analitikama itd.

Softverska podrška je usmjerena na operativno računovodstvo. Program obrađuje pristigle informacije, prihvata i registruje narudžbe, automatski bira stručnjake za obavljanje određenih poslova, ispunjavanje rokova i osigurava kvalitet rada. Ako tehnička služba ima problema, korisnici prvi saznaju. Lako je biti proaktivan i koristiti funkcionalnost programa za kupovinu materijalnih artikala na vrijeme, sastavljanje idealnog timskog stola i direktan kontakt s kupcima. Postoje mnoge zablude povezane sa servisnom podrškom. Dnevno opterećenje uslužnog osoblja je toliko opipljivo da ponekad podsjeća na organizirani haos, gubi se tehnička dokumentacija, krše se rokovi isporuke narudžbi, a ne postoji adekvatna komunikacija sa članovima tima. Program je dizajniran da ispravi ove nedostatke. Veoma je važno da služba podrške radi sa ažurnim informacijama. Radni tokovi se prikazuju na mreži. Drugim riječima, program pomaže u formiranju objektivne slike o poslovanju, identifikaciji prednosti i slabosti, organskom razvoju i poboljšanju usluge. Svaka podržana usluga je jedinstvena. Posebna prednost programa je njegova prilagodljivost kada su postavke određene za specifične realnosti, trenutne i dugoročne ciljeve kompanije. Ovo može biti najbolje rješenje za uzimanje u obzir svih suptilnosti i karakteristika infrastrukture organizacije. Nije suvišan trenutak prilika da se provede probni rad, jednostavno se upoznate s programskim rješenjem, proučite funkcionalni spektar i bavite se ugrađenim modulima i alatima. Neke opcije su dostupne samo uz plaćanje.

Program prati procese rada službe podrške, prati tekuće i planirane zahtjeve, automatski sastavlja izvještaje i regulatorne dokumente. Informacije o narudžbi se obrađuju u roku od nekoliko sekundi. Korisnici ne moraju gubiti vrijeme prilikom registracije novog zahtjeva. Uz pomoć planera mnogo je lakše pratiti rad strukture, organski prilagoditi nivo opterećenja i zaposlenosti. Ako su za određene zadatke možda potrebni dodatni resursi, platforma vas brzo obavještava o tome. Program ne nameće nikakve uslove u pogledu poznavanja računara. Nema potrebe za prekvalifikacijom pomoćnog osoblja ili radikalnom promjenom organizacionih i upravljačkih principa. Uz pomoć programa lako je otkriti probleme u početnoj fazi, što određuje brzinu reakcije na određene nedostatke, moguće ih je brzo ispraviti. Stavke izvještaja su zatvorene od strane softvera čarobnjaka. Analize se pripremaju automatski. Korisnicima nije teško razmjenjivati važne informacije, kako grafičke tako i tekstualne. metrika Help Desk-a se dinamički ažurira. Podaci se prikazuju vizuelno radi pravovremenog prilagođavanja, provjere planova i rasporeda, te jasnog regulisanja rokova. Raspon programskih ciljeva uključuje dugoročne ciljeve organizacije. Umjetna inteligencija prati performanse strukture u cjelini i, posebno, rezultate servisnog rada svakog stručnjaka tehničke podrške. Modul za obavještavanje je uključen u osnovnu konfiguraciju. Ne postoji lakši način za rukovanje više narudžbi u isto vrijeme. Program je veoma tražen među savremenim IT kompanijama, računarskim i servisnim centrima, državnim agencijama specijalizovanim za javne usluge. Nemojte zanemariti mogućnost integracije projekta sa naprednim servisima i platformama, koje često povećavaju produktivnost strukture, čine rad lakšim i ugodnijim. Nisu svi alati uključeni kao standard. Zasebno, predlažemo da ispitate dodatke i funkcionalne module koji se nude na plaćenoj osnovi. Preporučujemo da isprobate demo verziju proizvoda. Distribuira se potpuno besplatno. Poboljšanje usluge podrške može omogućiti industrijskoj ili komercijalnoj kompaniji da poveća, ponekad u velikoj mjeri, atraktivnost proizvoda koje nudi tržištu. Nedovoljan nivo usluge, bez obzira da li dolazi od proizvođača ili nekog drugog, olakšava prodor novih konkurenata, pri ocjenjivanju proizvoda koji uzimaju u obzir ne samo cijene i izgled robe, već i kvalitet i obim robe. uslugu nakon prodaje.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More