Softver za tehničku podršku
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za tehničku podršku

Softver za tehničku podršku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU Software System Automated Help Desk softver je kreiran posebno da pojednostavi vaš svakodnevni život što je više moguće. To je vrlo fleksibilan softver koji se savršeno prilagođava radu bilo koje kompanije. Stoga ga sa velikim zadovoljstvom koriste centri za održavanje, informacioni centri, tehnička podrška, javne i privatne organizacije. Kad god trebate komunicirati s ljudima, ova postavka je zgodna. Takođe, njegova brzina i performanse ne trpe čak ni kada ima hiljadu ili milion kupaca. Značajna prednost softvera je što se može povezati i preko interneta i preko lokalnih mreža. Omogućava sinhronizaciju aktivnosti čak i najudaljenijih poslovnica i postizanje značajnijih rezultata zahvaljujući dobro koordinisanom timskom radu. Prvi korak je stvaranje opsežne baze podataka za više korisnika koja pažljivo sastavlja evidenciju o svim operacijama institucije. Dostupni su za pregled ili uređivanje u bilo koje vrijeme. Međutim, ako trebate sakriti određene dokumente, možete konfigurirati privatnost pristupa. Fleksibilni sistem razgraničenja u softveru omogućava regulaciju količine podataka koji se šalju svakom stručnjaku. Dakle, menadžer ima potpuni pogled na radnje, a obični zaposlenici samo one aspekte koji im omogućavaju da efikasno pruže tehničku podršku. Za pristup aplikaciji svi korisnici prolaze proceduru registracije uz dopisivanje korisničkog imena i lozinke. U budućnosti, softver bilježi radnje svakog od njih i pruža vizualnu statistiku učinka osobe. Za osnovu možete uzeti objektivne informacije i pošteno voditi obračun plata i bonusa za zaposlene. Isto tako, svi klijenti i aplikacije su registrovani. Potrebno je mnogo manje vremena, a softver većinu operacija obavlja sam. Ali svakom zahtjevu možete dodijeliti status, prilagođavajući hitnost njegovog izvršenja. Pomaže da se optimalno organizuje tok posla i rešavaju problemi kada postanu relevantni. Zbog korisničkog sučelja, softver ne izaziva poteškoće čak ni najneiskusnijim korisnicima. Umjesto toga, oni su zainteresirani da nauče prednosti elektronskog računovodstva i kontrole u vlastitoj praksi. Svaki od projekata USU Software-a ima posebnu ličnost. To je zato što uzimamo u obzir potrebe određenog kupca, pažljivo proučavamo tržište modernih tehnologija i odgovarajuću oblast. Rezultat je efikasan proizvod koji istovremeno rješava više izazova. Također, uvijek možete poboljšati svoje zalihe. Stavke na zahtjev kao što su mobilne aplikacije za zaposlene i kupce, biblija modernog rukovodioca, trenutne procjene kvaliteta, integracija sa centralama ili video kamerama i još mnogo toga dostupno je po posebnoj narudžbi. Pomoću ovih funkcija možete učiniti vaš softver za podršku još raznovrsnijim. Detaljnija lista softverskih funkcija je predstavljena u apsolutno besplatnom demo modu! Nakon što se upoznate s njima, sigurno ćete poželjeti da nastavite koristiti ovu ultramodernu opremu. Učinimo poslovanje efikasnijim zajedničkim snagama!

Korištenje višenamjenskih pomagala omogućuje vam brzo postizanje željenog rezultata. Softver službe za pomoć ima mnogo različitih funkcija za pojednostavljenje aktivnosti tima na svim nivoima. Vaši zaposlenici definitivno cijene prednosti ovog proizvoda. To je jedinstvena prilika za ubrzanje obrade informacija i donošenja kritičnih odluka. Zaposleni mogu brzo razmjenjivati podatke. Statistički podaci o radu svake osobe u potpunosti isključuju uticaj subjektivnih faktora. Softver se odlikuje opsežnim skladištem podataka koje vam omogućava da prikupite svoju dokumentaciju na jednom mjestu, koliko god ona bila obimna. Istorija odnosa sa pravom osobom se pojavljuje na radnoj površini kada je to potrebno. Da biste brzo pronašli željenu datoteku, samo unesite nekoliko slova ili brojeva u poseban prozor. Kontekstualna pretraga prihvata sve parametre za početak. Prije nego što nastavite s glavnim radnjama, potrebno je jednom napraviti bilješku s objašnjenjem u memoriji aplikacije. U budućnosti, ovo će automatizirati mnoge male rutinske operacije. Zahvaljujući jednostavnom interfejsu, čak i ljudi sa niskim nivoom informacione pismenosti nauče da upravljaju softverom za podršku. Skladištenje rezervnih kopija je posebno dizajnirano da poboljša sigurnost vaših podataka. Čak i ako je dokument oštećen, lako se može vratiti u prvobitni oblik. Koristite planer zadataka da unaprijed zakažete softver. Pojedinačne i masovne poruke omogućavaju dijeljenje vijesti, izvještavanje o različitim uslugama, napretku aplikacije, promjenama pravila itd. Racionalno korišćenje resursa pod kontrolom elektronske inteligencije. Prikazuje izvještaje o širokom spektru organizacionih pitanja. Učinkovitost projekata USU Software-a ne izaziva ni najmanju sumnju. Naše usluge koriste hiljade kompanija širom svijeta. Pogodan sistem podešavanja omogućava vam da prilagodite softver za podršku svojim potrebama. Na konkurentnom tržištu, usluga tehničke pomoći je podsistem marketinške aktivnosti kompanije, pružajući skup usluga vezanih za komercijalizaciju i eksploataciju proizvoda od strane potrošača - mašina i opreme, kućnih aparata, transportnih sredstava. Usluga je sistem referentnih standarda rada, visokih duhovnih vrijednosti i etičkog ponašanja, čiji su principi u skladu s nacionalnim tradicijama zemlje i savremenim zahtjevima svjetskih standarda održavanja, te odražavaju kvalitetnu i masovnu uslugu.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More