Program za laboratoriju
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za laboratoriju

Program za laboratoriju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Laboratorijski program se koristi za regulisanje i unapređenje radnih aktivnosti koje se obavljaju u laboratorijskom centru. Informacijski program ima nekoliko tipova i karakteristika i može se primijeniti na specifične procese. Na primjer, program obračuna laboratorijskih reagensa pomaže u racionalizaciji laboratorijskog snimanja, kontrole i ciljane upotrebe reagensa u procesu istraživanja. Naime, vođenje evidencije o reagensima je važno, u provođenju procesa interakcije sa reagensima, moraju se poštovati određene sigurnosne mjere, a tokom računovodstva se prati kvalitet, rok trajanja i uslovi skladištenja reagenasa. Reagensi se evidentiraju u posebnom laboratorijskom dnevniku, koji odražava sve potrebne podatke o svakom reagensu: količinu, dobavljač, rok trajanja, prikladnost, usklađenost sa standardima kvaliteta, svrhu upotrebe, mjesto skladištenja, potrošnju, ostatak, itd.

Popunjavanje dnevnika za evidentiranje istraživačkih materijala je obavezno i dodaje određeni napor u radni tok laboratorijskog centra. Za optimizaciju ovih radnih procesa koriste se automatizovani informacioni programi za laboratorije koji su svojom funkcionalnošću u stanju da obezbede rešenje za sve neophodne zadatke, utičući na rast efikasnosti poslovanja. Organizacija računovodstva i upravljanja dokumentima u kompaniji je delikatna stvar u praksi, kao i proces kontrole, odnosno njegov nedostatak. Korištenje automatiziranih programa omogućit će vam regulaciju i poboljšanje vođenja svih radnih procesa, što će vam omogućiti brzo obavljanje računovodstvenih i laboratorijskih zadataka upravljanja, skladištenja reagensa, protoka dokumenata itd.

USU Software je laboratorijski informativni program, zahvaljujući kojem možete jednostavno i brzo optimizirati sve laboratorijske radne aktivnosti. Ovaj program se može koristiti u bilo kojem laboratorijskom centru, bez obzira na vrstu istraživačkog rada, pa čak iu medicinskim ustanovama, zbog činjenice da USU Software nije specijaliziran za aplikaciju i ima jedinstveno posebno svojstvo u funkcionalnosti - fleksibilnost. Nevjerovatna fleksibilnost USU funkcionalnosti omogućava vam da prilagodite opcione postavke prema potrebama kupca, što vam omogućava da dobijete gotovo individualan program koji će osigurati da se svi potrebni zadaci izvode s efikasnošću koju očekujete. Implementacija programskog proizvoda je brza i nema potrebe za obustavom laboratorijskih aktivnosti ili dodatnim troškovima.

Opcioni parametri softvera USU omogućavaju vam da izvodite radnje različitih vrsta i složenosti, na primjer, obavljate finansijske aktivnosti, upravljate laboratorijom, pratite istraživanja i druge radne zadatke, optimizirate tok posla, vodite statistiku o svakom reagensu ako je potrebno, održavate skladište, optimizacija logistike, kreiranje baza podataka i još mnogo toga.

USU Software je efikasan program koji radi brzo, pouzdano i efikasno za vas!

Usprkos svojoj svestranosti i jedinstvenosti, USU Software je jednostavan i razumljiv program koji je lako razumljiv i dostupan, koji neće predstavljati poteškoće zaposlenima, čak i onima koji nemaju tehničke vještine ili znanja.

Program se može koristiti i u medicinskim ustanovama koje imaju svoje laboratorije zbog jedinstvene fleksibilnosti funkcionalnosti. Optimizacija finansijskog računovodstva, blagovremeno i korektno računovodstveno poslovanje, kontrola troškova, obračuna, praćenje plaćanja, izvještavanje itd. Upravljanje laboratorijom je praćeno upotrebom različitih vrsta i metoda kontrole svakog radnog procesa. Sistemski CRM program omogućit će vam da kreirate jedinstvenu bazu podataka u kojoj možete obavljati operacije pohranjivanja, obrade i prijenosa informacija bilo koje vrijednosti, što ne utiče na brzinu rada sa programom.

Optimizacija toka dokumenata odlična je prilika da se riješite papirologije sa obradom i papirologijom. Protok dokumenata u softveru USU je automatiziran, dokumenti se mogu preuzeti u bilo kojem prikladnom elektronskom formatu. Skladištenje, magacinski poslovi za obračun i kontrolu skladištenja i sigurnosti različitih reagensa, obezbjeđivanje potrebnih uslova skladištenja, inventara, bar kodova itd.

Na osnovu podataka laboratorijskog dnevnika za reagense, inventar se može brzo izvršiti, rezultati skeniranja i izvještaji se automatski generiraju. Upotreba bar kodova će olakšati računovodstveni proces i ojačati kontrolu nad prisustvom, kretanjem i upotrebom različitih supstanci u laboratoriji.

Svakom laboratoriju je potreban stalan razvoj, za koji softver USU nudi opcije planiranja, predviđanja i budžetiranja. Više laboratorija i drugih objekata kompanije može se upravljati centralno, kombinujući sve objekte u jednom programu. Po potrebi ili promjeni toka rada, funkcionalne postavke u softveru USU mogu se promijeniti ili dopuniti. Slanje e-pošte u automatizovanom formatu omogućiće vam da brzo informišete kupce o raznim događajima, novostima, spremnosti rezultata pretrage itd. Funkcija daljinskog upravljanja dostupna je u softveru USU, koji omogućava daljinsko upravljanje povezivanjem putem interneta s bilo kojeg mjesta na svijetu. Tim stručnjaka USU Software-a nudi čitav niz usluga održavanja, od razvoja do obuke.

 


Vidi također