Program za laboratorijska ispitivanja
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za laboratorijska ispitivanja

Program za laboratorijska ispitivanja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program laboratorijskih ispitivanja tima za razvoj softvera USU dizajniran je za instalaciju u laboratoriju bilo koje vrste specijalizacije - za laboratorijska ispitivanja, ispitivanje proizvedenih proizvoda, određivanje vodno-alkalne ravnoteže parnih kotlova itd. Svestranost našeg programa omogućava vam da ga koristite u bilo kojem laboratorijskom testu - specijalizacija laboratorije se uzima u obzir prilikom konfiguracije nakon instalacije na radnom računaru, u istom postupku se uzimaju u obzir i druge karakteristike laboratorija, uključujući i vaše sredstva, resurse, osoblje, raspored rada itd. Nakon takve konfiguracije, program laboratorijskog ispitivanja će se preći sa univerzalnog na individualni, koji će uspješno opisivati laboratorijska ispitivanja samo u okviru vašeg laboratorija.

Hajde da razmotrimo rad programa sa laboratorijskom studijom slučaja kako bismo saznali koje karakteristike i usluge nudi i na šta možete računati. Program laboratorijskih ispita je aplikacija dizajnirana za automatizaciju poslovnih procesa, računovodstvenih procedura i kalkulacija u laboratoriji, koja radi sa pacijentima na izvođenju kliničkih i dijagnostičkih studija u laboratorijskom okruženju, tako da od njih mogu uzimati biomaterijale za obavljanje laboratorijskih analiza. Pacijenti koji žele da imaju rezultate laboratorijskih pretraga.

Studija može biti mnogo, dakle, u programu, prvo se formira elektronski dnevni red za registraciju klijenata i planiranje rada laboratorijskih specijalista. Osim toga, zakazivanje je odgovornost programa, što je najbolja opcija, uzimajući u obzir postojeće osoblje, radno vrijeme specijalista i raspoloživu laboratorijsku opremu. Program laboratorijskog testiranja ima automatizirana lokalna sredstva za administratora i blagajnika, a obje se uloge mogu kombinirati po želji. U trenutku zakazivanja, program laboratorijskih ispitivanja će zahtijevati registraciju budućeg posjetitelja, ako se ne nalazi u jedinstvenoj bazi klijenata, gdje se klijenti vode zajedno sa dobavljačima i izvođačima - svi učesnici su podijeljeni u kategorije, stoga ne ometaju jedni druge, zapravo, baza je u obliku CRM-a, stoga je efikasan alat u radu sa svakom kategorijom, uglavnom u privlačenju novih kupaca. Osim toga, njegov format vam omogućava da priložite bilo koji dokument vašim ličnim datotekama, uključujući rendgenske snimke, rezultate ultrazvuka itd.

Čim se korisnik doda u CRM, laboratorijski medicinski softver. Testovi će, prilikom upućivanja na analizu, automatski dodati podatke o pacijentu iz CRM-a, dodijeliti bar kod za identifikaciju klijenta u laboratorijskim medicinskim uslugama. Samostalno testira i izračunava Vaš trošak, uzimajući u obzir Vaše uslove usluge, jer oni takođe mogu biti različiti za svakog kupca, jer ovaj program podržava različite oblike podsticaja, uključujući fiksne popuste, sistem bonusa i tabele ličnih cena. Program laboratorijskih ispitivanja kreira rangiranje aktivnosti korisnika na kraju svakog mjeseca i na osnovu njegovih rezultata predlaže ko može pristupiti programu lojalnosti.

Za pripremu uputnice program pruža prozor – to je poseban formular, koji se popunjava i koji omogućava automatsko generisanje traženih dokumenata – potvrde klijenata, uputnice u salu za tretmane, računovodstveni izveštaj itd.

Nakon što program laboratorijskih ispitivanja primi uplatu od kupca, odmah će automatski otpisati materijale i reagense koji će učestvovati u naznačenim laboratorijskim ispitivanjima – tačno u iznosu koji je predviđen metodologijom njegove implementacije. Prilikom posjete laboratoriji, pacijent dostavlja uputnicu, prema bar kodu koji je u njoj naznačen, kontejneri su označeni, gdje će se njegov biomaterijal staviti na analizu. Po završetku svih procedura i spremnosti rezultata, program laboratorijskih ispitivanja će poslati automatsku obavijest kupcu.

Ako uzmete u obzir operacije navedene ovdje, koje izvodi program, onda treba dodati i integraciju sistema sa elektronskom opremom, koja omogućava korištenje bar koda i registraciju plaćanja - ovo je skener bar kodova, štampači za štampanje raznih testnih dokumenata , poreski registar, terminal za bezgotovinsko plaćanje, elektronske vage i još mnogo toga. Ako govorimo o unosu podataka, onda treba napomenuti da svaka baza podataka ima svoj prozor, na primjer, za registraciju u CRM postoji prozor za kupca, u nomenklaturi postoji prozor proizvoda, a prozor za narudžbu za obuku smjer . Rad u programu laboratorijskih ispitivanja strukturiran je procesima, distribucija podataka i troškova do relevantnih baza podataka i izvornih lokacija je automatska - osoblje nema pristup opštim laboratorijskim dnevnicima, sam program u njih postavlja informacije, birajući informacije iz lični elektronski obrasci na kojima zaposleni rade kako bi zabilježili svoje aktivnosti i gdje dodaju svoja radna očitanja dok rade.

Program dijeli korisnička prava kako bi zaštitio povjerljivost vlasničkih informacija i svima pružio tačno onoliko koliko je potrebno za njegovo funkcioniranje.

Za razdvajanje prava koriste se lične prijave i lozinke koje ih štite, a koje su namijenjene formiranju posebnog informacijskog prostora za korisnika. U ovom zasebnom informacionom prostoru, korisniku su obezbeđeni pojedinačni elektronski obrasci za vođenje evidencije o svojim aktivnostima i unošenje operativnih očitanja na njima. Samo vlasnik i njegovo rukovodstvo imaju pristup ovim radnim knjigama, koji moraju redovno provjeravati sadržaj kako bi provjerili pravi status procesa. Kako unosite podatke u evidenciju, oni se automatski označavaju loginovima, tako da uvijek možete znati ko je tačno bio u vezi s određenim laboratorijskim studijama.

Ovaj program nudi funkciju revizije za pomoć u upravljanju, izvještava o svim promjenama koje su se dogodile u korisničkim dnevnikima od posljednje inspekcije. Naš program nudi niz funkcija koje ubrzavaju rutinu svakodnevnog rada, oslobađajući osoblje i izvršavajući ga samostalno prema zadatku, rasporedu. Formiranje cjelokupnog tekućeg toka posla je odgovornost programa - priprema sve dokumente tačno u određeno vrijeme za svaki od njih, prema rasporedu. Svi dokumenti imaju obavezne podatke i zvaničan format, u skladu su sa pravilima popunjavanja i drugim zahtjevima koje im nameću nadzorni organi.

Ispunjavanje rokova je zadatak još jedne funkcije - planera zadataka, koji je odgovoran za pokretanje automatski izvršenih zadataka prema rasporedu. Među ovim poslovima, ne samo formiranje svih vrsta izvještaja, uključujući računovodstvene, već i redovno sigurnosno kopiranje servisnih informacija kako bi se osigurala sigurnost. Program takođe nudi funkciju uvoza za automatski prenos podataka iz eksternih elektronskih dokumenata u sistem sa njihovom trenutnom distribucijom na sajtove.

Postoji funkcija obrnutog izvoza za izlaz internih dokumenata sa konverzijom u bilo koji eksterni format i očuvanjem njegovog originalnog izgleda i originalnog formata svih digitalnih vrednosti. Iz baze podataka može se formirati bilo koja pozicija korišćenjem asortimana industrijskih zaliha i drugih dobara, baze primarnih knjigovodstvenih dokumenata za fakture, baze naloga za analizu. Na kraju svake finansijske godine, organizacija dobija skup internih izveštaja sa analizom aktivnosti za sve poslove, procenom osoblja i kupaca, sa dinamikom novčanih tokova.

 


Vidi također