Program za advokata
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za advokata

Program za advokata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo za advokate je neophodno kao i svaka druga vrsta poslovanja. Prvo, advokati mogu voditi finansijsku evidenciju kako bi znali prihodnu i rashodnu stranu svojih aktivnosti. Osim toga, program za advokate može voditi evidenciju o obavljenom poslu po svakoj primljenoj prijavi. Program Advokati može klasifikovati prijave prema fazi izvršenja. Za to se koriste statusi. Advocate sistem daje svakom korisniku mogućnost da vidi koji su zahtjevi preliminarni, koji su u toku, a koji su već zatvoreni. Na računu advokata može se označiti i planirani rad za bilo koji datum svake narudžbe, kako se ništa ne bi zaboravilo.

Istovremeno, programi za advokata običnom zaposleniku mogu prikazati samo njegov rad, a rukovodilac organizacije može kontrolisati rad svih zaposlenih. Advokati mogu prepustiti kontrolu bilo kom drugom odgovornom zaposleniku. Advokati mogu obavljati upravljanje u paketu dokumenata. Bar nalog može priložiti same datoteke bazi podataka ili jednostavno pružiti veze do datoteka koje se nalaze na serveru organizacije. Advokatski računovodstvo, sa našim specijalizovanim programom, može sakupiti iznos primljen od klijenata, konsolidovan svaki dan. Advokatski program će dovesti stvari u red u vašoj organizaciji i značajno povećati produktivnost i, kao rezultat, prihod!

Ako već imate spisak izvođača sa kojima ste radili u prošlosti, advokatski program vam omogućava da uvezete informacije, što će vam omogućiti da bez odlaganja nastavite svoj posao.

Računovodstvo pravnog savjeta će učiniti transparentnim vođenje posla sa datim klijentom, historija interakcije se čuva u bazi podataka od početka žalbe i zaključenja ugovora, detaljno odražavajući naredne korake.

Računovodstvo sudskih odluka olakšava obavljanje svakodnevnih poslova zaposlenih u advokatskoj kancelariji!

Pravno računovodstvo uz pomoć automatizovanog programa neophodno je svakoj pravnoj organizaciji, advokatu ili notaru i pravnim društvima.

Advokatski program vam omogućava da izvršite složenu kontrolu i fino podesite upravljanje pravnim i advokatskim uslugama koje se pružaju klijentima.

Računovodstvo za advokate može se konfigurisati pojedinačno za svakog korisnika, uzimajući u obzir njegove potrebe i želje, samo kontaktirajte programere naše kompanije.

Prijavom za računovodstvenog advokata možete podići status svoje organizacije i podići svoje poslovanje na potpuno novi nivo!

Pravni softver omogućava da više korisnika radi istovremeno, što osigurava brzu obradu informacija.

Automatski sistem za advokate je takođe odličan način da lider analizira vođenje poslovanja kroz mogućnosti izveštavanja i planiranja.

Program koji vodi računovodstvo u pravnim savjetima omogućava izgradnju individualnog portfelja klijenata za organizaciju uz očuvanje adresa i kontakt podataka.

Računovodstvo pravnih dokumenata formira ugovore sa klijentima sa mogućnošću da ih po potrebi izvuče iz računovodstvenog i štampanog sistema.

Snimanje sudskih predmeta će postati mnogo lakše i praktičnije sa sistemom upravljanja pravnim organizacijom.

Advokatski račun vam omogućava da uvijek budete u kontaktu sa svojim klijentima, jer iz programa možete slati važna obavještenja o formiranim predmetima.

Advocate accounting je dostupan u preliminarnoj demo verziji na našoj web stranici, na osnovu koje se možete upoznati s funkcionalnostima programa i vidjeti njegove karakteristike.

Računovodstvo u advokatskoj kancelariji počinje organizovanjem jedne baze klijenata.

Advokatska kontrola može obuhvatiti sadašnje i potencijalne klijente.

Polaganje računa za usluge advokata vrši se u okviru pojedinačnih naloga.

Upravljanje imidžom kompanije biće jednostavno i dostupno kada instalirate sistem upravljačkog računovodstva programa za advokate.

Savremeni sistemi upravljanja u potpunosti optimizuju rad čitave kompanije, što se pozitivno odražava na poboljšanje kvaliteta usluge koja se pruža klijentu.

Možete preuzeti besplatni program za upravljanje advokatima (probna verzija) sa naše web stranice.

Interno planiranje će vam omogućiti da optimizirate sve interne procese u kompaniji.

Izvještaj o ugovoru o advokatskom programu omogućit će vam da vidite sve informacije o ugovornim stranama, klijentima, što će pozitivno uticati na sistem motivacije kompanije u cjelini.

Automatizacija informacija sa advokatskim programom će vam dati potpuni pristup i kontrolu nad svim informacijama.

Materijalna motivacija osoblja biće korektno sastavljena na osnovu izveštaja o aktivnostima svakog zaposlenog.

Računovodstvo Advokatske komore može uneti podatke u računovodstveni program na osnovu izveštaja dobijenih od našeg sistema upravljanja.

Advokati mogu koristiti softver za rad sa dokumentima.

Program za advokate i advokate može priložiti čitave datoteke programu, ili može uključivati samo linkove do njih.

Advokatska kancelarija može voditi evidenciju o radu zaposlenih.

Advokati mogu koristiti softver za izračunavanje plata po komadu.

Računovodstvo za advokatske usluge Softver za advokate može raditi sa ili bez rasporeda naknada.

Program za advokate može se besplatno preuzeti kao demo verzija.

Šef može vršiti kontrolu nad advokatskim uslugama putem posebnih rukovodećih izvještaja.

Program advokatske kancelarije može raditi na lokalnoj mreži ili putem interneta.

Automatizacija advokata je važna odluka koja će povećati prihod vaše kompanije!

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More