Program parkiranja automobila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program parkiranja automobila

Program parkiranja automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za parkiranje je automatizirana aplikacija koja pojednostavljuje poslovanje kompanije. Mogu li preuzeti softver za parkiranje? Da, program možete preuzeti putem interneta, jer tržište informacionih tehnologija nudi širok spektar aplikacija, uključujući i besplatne, koje se mogu preuzeti. Takvi programi se ne mogu nazvati efikasnim, međutim, mnoge kompanije, kada odlučuju o implementaciji i korištenju softvera, preferiraju besplatne verzije programa koje se mogu preuzeti. Prednost ovakvih programa je niska cijena, ali ima mnogo više nedostataka: nedostatak usluge, obuka, fleksibilnost postavki itd. Postoji mnogo kompletnih softverskih proizvoda koji mogu zadovoljiti sve potrebe organizacije, ali zapamtite da program mora biti dizajniran da radi na parkingu. Na primjer, 1C parking program nema direktnu primjenu, 1C se može koristiti na parkingu za računovodstvo i općenito upravljanje. 1C programi imaju mnogo različitih tipova usmjerenih na određena područja aktivnosti, tako da je moguće odabrati potreban 1C program. Kao i svaki program, 1C ima niz nedostataka u vidu visokih troškova, nedostatka naknadne obuke, velike konkurencije između 1C kompanija koje prodaju softverske proizvode pod franšizom itd. Kao i svaki drugi punopravni sistem, 1C se ne može besplatno preuzeti na Internetu, programeri također ne pružaju mogućnost preuzimanja i testiranja probne verzije softverskog proizvoda 1C.

Univerzalni računovodstveni sistem (USS) je automatizovani sistem koji ima potrebne opcije, čime se obezbeđuje optimizacija rada kompanije. USS se može koristiti u bilo kojoj organizaciji, uključujući i parkirališta, sve dok softver nema ograničenja upotrebe ili zahtjeve. Aplikacija se razvija na osnovu faktora koje odredi klijent, odnosno potreba, preferencija i činjenice da postoje specifični procesi u aktivnosti. Na osnovu ovih faktora formira se opcioni skup programa koji obezbeđuje visoku efikasnost softverske aplikacije. Implementacija USS-a ne oduzima mnogo vremena i ne utiče na dosadašnji radni tok. Programeri aplikacija pružaju mogućnost testiranja programa, za to je potrebno preuzeti demo verziju USS-a sa web stranice kompanije.

Automatizirana aplikacija vam omogućava obavljanje niza zadataka koji su različiti po vrsti i složenosti: računovodstvo, upravljanje parkingom, kontrola rada osoblja, kontrola transporta koji se nalazi na parkingu, organizacija toka dokumenata, formiranje baze podataka, rezervacija , planiranje, analitička i revizijska evaluacija, praćenje dolaska i odlaska na vrijeme, automatske kalkulacije itd.

Univerzalni računovodstveni sistem - stabilnost poslovanja, pouzdanost i efikasnost razvoja i nesumnjivi uspjeh vašeg poslovanja!

Program može koristiti bilo koja vrsta organizacije, sve dok softver nema stroge zahtjeve i ograničenja upotrebe.

USU nema analoga, unatoč svojoj svestranosti, sistem je jednostavan i lak za korištenje, ne uzrokuje probleme niti poteškoće u radu čak ni zaposlenima koji nemaju tehničke vještine.

Sistem je fleksibilan, što omogućava korištenje aplikacije u kompaniji sa odgovarajućom funkcionalnošću.

Računovodstvo, računovodstveni poslovi, kontrola avansa, plaćanja, dugovanja, preplata itd., izvještavanje, praćenje kretanja sredstava itd.

Upravljanje parkiralištima vrši se u skladu sa strogom kontrolom izvršenja svakog radnog zadatka, uključujući i praćenje rada zaposlenih.

Sve operacije poravnanja se izvode automatski, što vam omogućava da dobijete ispravne i tačne podatke.

Kontrolisanje i evidentiranje svih radnji izvršenih u programu omogućava vam da analizirate rad svakog zaposlenog, kao i da vodite evidenciju o greškama.

Uz pomoć USU moguće je pratiti teritoriju parkinga, izvršiti rezervacije, pratiti dostupnost besplatnih parking mjesta.

Rezervacija: registracija i održavanje rezervacije uz praćenje perioda rezervacije i tačnosti plaćanja unaprijed.

Kreiranje baze podataka je zbog dostupnosti CRM opcije, koja omogućava sistematski pohranjivanje i obradu neograničene količine informacija.

Svaki zaposlenik može imati ograničenja pristupa funkcionalnosti prema nahođenju rukovodstva.

Sada je jednostavno i lako pripremati izvještaje bilo koje vrste i složenosti zajedno sa USU! Proces se odvija na automatizovan način, što garantuje ispravnost i tačnost zadataka.

Planer u aplikaciji je garancija blagovremenog ispunjavanja zadataka, kao i pouzdan način razvijanja i pravilnog vođenja aktivnosti u skladu sa izrađenim i usvojenim planom.

Protok dokumenata u sistemu je automatizovan, što omogućava dokumentovanje, izvršenje i obradu dokumenata na blagovremen i efikasan način. Dokumenti se mogu preuzeti ili odštampati.

Na web stranici kompanije možete preuzeti probnu verziju softverskog proizvoda i testirati mogućnosti sistema.

Kvalificirano osoblje USU pruža širok spektar usluga i usluga održavanja: kvalitetno, pravovremeno i efikasno.