Program za obračun automobila na parkingu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun automobila na parkingu

Program za obračun automobila na parkingu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za obračun automobila na parkingu doprinosi pravilnom i blagovremenom obavljanju knjigovodstvenih poslova za vozila koja se nalaze na parkingu. Obračun automobila na parkingu i njegova implementacija je od suštinskog značaja za garantovanje bezbednosti vozila kupca. Parking garantuje smeštaj vozila na parking prostorima, svaki kupac ima određeno vozilo i vrši se njegova registracija, a ulazna i izlazna registracija se mora izvršiti radi kasnijeg obračuna troškova plaćanja po tarifi i kontrole obezbeđenja sa parkinga. puno. Korišćenje automatizovanog računovodstvenog programa pomoći će da se računovodstvene aktivnosti organizuju blagovremeno i kvalitetno uz visok nivo efikasnosti tokom poslovanja. Osim toga, korištenje automatiziranog programa doprinosi rastu drugih indikatora i regulaciji mnogih drugih procesa različite prirode, na primjer, upravljanja i kontrole. Upravljanje parkiranjem i kontrola vozila jednako su važni kao i računovodstvo, pa je upotreba programa za automatizaciju neophodna u kompleksnom rješavanju radnih zadataka. Programi za automatizaciju su različiti, razlike mogu biti kako u vidu automatizacije tako i u pravcu primene. Stoga je prilikom odabira softverskog proizvoda potrebno pažljivo proučiti određeni program prije njegove implementacije. U suprotnom, ako funkcionalnost programa ne odgovara, na primjer, rad informativnog programa će biti neučinkovit i neće donijeti očekivane rezultate. Pravilno odabran program će doprinijeti rastu nekoliko parametara učinka, uključujući važne ekonomske pokazatelje za stabilnu poziciju na tržištu i posljedični razvoj kompanije.

Univerzalni računovodstveni sistem (USS) je inovativni softver koji ima širok spektar različitih funkcija koje optimizuju sve aktivnosti kompanije. USU se može koristiti u bilo kojoj organizaciji, uključujući i parking. Posjedujući fleksibilnost funkcionalnosti, USU pruža mogućnost promjene programskih postavki, čime se garantuje rad softverskog proizvoda prema potrebama i preferencijama kupca, uzimajući u obzir specifičnosti kompanije. Tako se u razvoju aplikacije identifikuju faktori koji utiču na formiranje funkcionalnosti softvera. Implementacija i montaža USS-a se obavlja brzo, bez prekida radnih zadataka ili dodatnih ulaganja.

Uz pomoć automatizirane aplikacije možete obavljati razne procese, na primjer, računovodstvo, kontrolu automobila, upravljanje parkiranjem, formiranje toka dokumenata, kreiranje i održavanje baze podataka sa podacima, rezervaciju, planiranje kapaciteta, izvođenje računskih operacija, izvještavanje i još mnogo toga.

Univerzalni računovodstveni sistem - pouzdanost i efikasnost vašeg poslovanja!

Automatski program se može koristiti u bilo kojoj kompaniji, bez pozivanja na bilo koji kriterijum u razlikama.

Korištenje softvera i obuka omogućit će vam da se brzo i jednostavno prilagodite i počnete raditi s programom.

Sistem je opremljen svim potrebnim funkcionalnostima za efikasno obavljanje aktivnosti na parkingu.

Upravljanje parkingom, kontrola i računovodstvo automobila, praćenje teritorije, nadzor parking prostora radi provjere dostupnosti.

Automatizacija računovodstva, izvođenje računovodstvenih operacija za automobile, priprema izvještaja, obračun i kontrola plaćanja itd.

Izvođenje proračuna automatski doprinosi postizanju tačnih rezultata.

Kontrola dolazaka i odlazaka svakog vozila, obračun kupaca i vozila, praćenje tačnosti plaćanja i parkiranja radova.

Opcija rezervacije omogućava brzo rješavanje zadataka formiranja rezervacije, pripremu dokumentacije za plaćanje unaprijed ili plaćanja, osiguravanje praćenja perioda rezervacije na kraju ili produženju.

Formiranje baze podataka sa neograničenom količinom informacija.

Automatsko računovodstvo vam također omogućava da izvršite plaćanje unaprijed, plaćanja, dugovanja itd.

U programu je moguće regulisati pravo pristupa određenom zaposlenom. Dakle, zaposleni neće moći vidjeti određene podatke.

Bilo koji izvještaj se može napraviti bez poteškoća sa USU. Lako je i jednostavno izvršiti sve operacije i generirati izvještaje bilo koje složenosti.

Ako je potrebno, možete dati izjavu kupcu i riješiti sve probleme u interakciji s kupcima.

Planiranje na USS je zgodan i brz način za kreiranje plana i praćenje pravovremenosti planiranih zadataka.

Analiza i revizija bez eksterne pomoći, zajedno sa USU, čiji će rezultati pomoći u kvalitetnom upravljanju i razvoju preduzeća.

Automatizacija procesa upravljanja dokumentima biće polazna tačka u modernizaciji dokumentacionog prometa, u kojoj će biti moguće blagovremeno i lično izvršiti kupovinu i otići u servisni prostor.

Za prvi kontakt sa USU, samo preuzmite probnu verziju sistema sa sajta kompanije.

Tim USU obezbjeđuje potrebne radne procese, uključujući informacijsku i tehničku podršku.