Program obračuna parkinga
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program obračuna parkinga

Program obračuna parkinga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za računovodstvo parkiranja bit će odlična upravljačka poluga za svakog menadžera jer nudi mnoge alate koji aktivnosti mogu učiniti produktivnijim i profitabilnijim. Takav program se generalno smatra modernom alternativom ručnom obliku računovodstva, koji ima mnogo više prednosti u poređenju. Program za obračun parkinga je poseban softver koji implementira automatizaciju u poduzeću. Automatizacija doprinosi tehničkoj opremljenosti radnih mjesta, što omogućava potpuni prelazak računovodstvenog sistema u elektronski format, a to otvara mnoge mogućnosti upravljanja i čini ga jasnijim i transparentnijim. Za početak, koristeći automatizirani računovodstveni program, možete značajno pojednostaviti aktivnosti svojih podređenih, čije će većinu računskih i organizacijskih funkcija od sada obavljati umjetna inteligencija. Time se računa tačnost, bez grešaka i osigurava da obrada podataka nije prekinuta. Osim toga, sada obim i brzina obrade informacija neće ni na koji način ovisiti o prometu kompanije i opterećenosti tima. Prednost elektronske kontrole je u tome što su podaci uvijek dostupni 24/7, sigurni su i sigurni od gubitka i oštećenja, za razliku od papirnih knjigovodstvenih izvora poput dnevnika i knjiga koji se koriste za ručno arhiviranje. Za kadrovsko i finansijsko upravljanje važno je i da se svaka transakcija reflektuje u elektronskoj bazi podataka, tako da zaposleni nemaju mogućnost da se ponašaju nenamjerno i zaobilaze gotovinske procedure, što garantuje uštede u budžetu. Zasebno, vrijedno je napomenuti kako su aktivnosti menadžera koji koristi program za računovodstvo parkiranja optimizirane u njegovom radu. Menadžer će moći centralno kontrolisati sve izvještajne jedinice, radeći sa jednog mjesta i ne moraju stalno posjećivati ove lokacije. Ovo je posebno korisno za vlasnike umrežene kompanije sa više podružnica, čak iu različitim gradovima i državama. Pored toga, interne procedure rada kao što su obračun i obračun platnih spiskova, generisanje dokumentacije, izveštavanje, analiza poslovnih procesa i još mnogo toga postaju mnogo lakši. Zato korištenje automatiziranih aplikacija sve više postaje izbor vlasnika poduzeća. Srećom, smjer automatizacije u posljednjih 8-10 godina postao je toliko popularan i tražen da proizvođači takvog softvera aktivno razvijaju tržište i nude mnogo različitih funkcionalnih varijacija.

Odličan primjer programa za obračun automobila na parkingu je Univerzalni računovodstveni sistem popularnog proizvođača USU. Ovaj softver implementiran je više od 8 godina i trenutno je jedan od najprodavanijih, kao i demokratski analog popularnih aplikacija kao što su 1C i My Warehouse. USU je odabran zbog relativno niske cijene po instalaciji, povoljnih uslova saradnje, široke funkcionalnosti, jednostavnosti i svestranosti. Potonje leži u činjenici da programeri nude novim korisnicima više od 20 tipova konfiguracija na izbor, koje predstavljaju različite grupe funkcija, posebno dizajniranih za upravljanje bilo kojim područjima aktivnosti. Rad sa Univerzalnim sistemom od početka vam neće praviti probleme, jer se čak i njegova instalacija i konfiguracija obavljaju na daljinu, za šta je dovoljno pripremiti običan računar i povezati ga na Internet. Sjajna vijest za one koji su novi u automatiziranoj kontroli je da korištenje programa ne zahtijeva nikakve vještine ili iskustvo; Moći ćete da ga savladate sami, uz pomoć alata ugrađenih u sučelje, kao i mogućnost besplatnog gledanja trening videa na službenoj web stranici USU. Softver je lako prilagoditi, jer se većina njegovih parametara interfejsa može prilagoditi svakom korisniku pojedinačno. Jednostavno je i dostupno: na primjer, glavni meni se sastoji od samo tri bloka, koji imaju različite svrhe za obavljanje internih aktivnosti. U odeljku Moduli možete registrovati automobile i oklope, pored formiranja jedinstvene baze klijenata. Blok Reference se obično popunjava prije početka rada i sadrži podatke koji čine osnovnu konfiguraciju same izrade: tablice cijena ili tarifne tabele, modeli dokumenata i obrasci raznih vrsta, informacije o svakom parkiralištu dostupnom za automobile (broj mjesta, lokacije, itd.), skala stopa do nadnica po komadu, itd. A odjeljak Moduli je vrlo koristan za analizu vlastitih aktivnosti, sastavljanje statistike i izvještaja raznih vrsta i druge zadatke. Interfejs ima mogućnost korištenja višekorisničkog načina rada, u kojem u programu može istovremeno raditi bilo koji broj zaposlenih, a sa njega možete slati poruke i fajlove raznih vrsta, što vam omogućava da sinhronizujete softver sa komunikacijskim funkcijama, kao što su SMS usluga, e-pošta i WhatsApp i Viber mobilni razgovori. Za veću pogodnost i podjelu radnog prostora za svakog korisnika se kreira lični nalog u programu za obračun parkinga, koji ima lični nalog i login. Ovaj pristup saradnje omogućava zaposlenima da vide samo svoju radnu površinu, a menadžeru da kontroliše njihov pristup kategoriji osetljivih informacija i prati aktivnosti tokom radnog dana.

Za praćenje automobila u Modulima kreira se poseban elektronski registar registracije, gdje se za svaki unos vozila otvara novi račun. U njemu se evidentiraju svi glavni podaci o vozilu i njegovom vlasniku, kao i činjenica da je izvršena avansna uplata i da postoji dug. Na ekranu interfejsa, evidencija dolazaka i rezervacija je raspoređena šematski, u obliku analognog kalendara. Za praktičnost i brzu orijentaciju, zapisi se mogu podijeliti u grupe po boji. Na primjer, da se istaknu rezervacije ružičastom bojom, dužnici i problematični klijenti crvenom, plaćanje unaprijed narandžastom itd. Zapisi se mogu ne samo kreirati, već i brisati i ispravljati u bilo kom trenutku. Mogu se sortirati prema bilo kojem kriteriju. Za svakog klijenta možete dati potpunu i detaljnu izjavu, koja će odražavati čitavu istoriju saradnje.

Kao što vidite, softver za parkiranje sam po sebi radi nevjerovatan posao, pa vam toplo preporučujemo da ga isprobate sami. Da biste to učinili, ne morate kupiti aplikaciju, jer USU nudi početak testiranja demo verzije, koja se izdaje na korištenje tri tjedna potpuno besplatno. Ima osnovnu konfiguraciju, koja se očito razlikuje od pune verzije, ali je dovoljno cijeniti njegovu funkcionalnost. Promotivnu verziju možete preuzeti koristeći besplatni link na službenoj stranici USU.

Parkiranje automobila i računovodstvo se mogu obaviti na daljinu ako morate iznenada napustiti kancelariju. Da biste to učinili, morate koristiti bilo koji mobilni uređaj povezan na internet.

Bez obzira na to koliko parkinga pripada vašoj kompaniji i koliko je upisano u Imenike, zaposleni će u programu vidjeti samo parking na kojem rade.

Da biste olakšali procjenu automobila koji su zaustavljeni i ušli na parking, potrebno je priložiti fotografiju snimljenu web kamerom u unos odgovarajućeg računa.

Iz programa možete kontrolisati mašine na bilo kom jeziku koji je pogodan za zaposlene, jer je poseban jezički paket ugrađen u interfejs.

Automobil čiji se vlasnik već pokazao problematičnim može biti upisan na posebnu listu, a nakon kasnijeg pojavljivanja, na osnovu prethodnih podataka, može mu se odbiti prijava.

Pogodno je i efikasno pratiti automobile ne samo u automatiziranom programu, već i iz mobilne aplikacije koju su razvili programeri USU-a na osnovu konfiguracije univerzalnog sistema.

Softver za računovodstvo parkiranja omogućava vam da automatski pohranjujete finansijske i porezne izvještaje, koji će se, osim toga, sastavljati prema rasporedu koji ste postavili i poslati poštom.

Sučelje softvera za parkiranje ima više od 50 predložaka dizajna koje možete mijenjati prema svojim potrebama ili raspoloženju.

Više parkinga kombinovanih u jednu bazu podataka omogućiće vam daljinsko i centralno upravljanje.

Korišćenje softverske instalacije za parkiranje automobila uštedeće vam mnogo vremena na platnom spisku.

Aplikacija može samostalno izračunati cijenu iznajmljivanja parking mjesta za određeni automobil, na osnovu sačuvanih tarifnih tabela.

Softver je u mogućnosti da se sinhronizuje sa bilo kojom modernom opremom, tako da možete koristiti i video kamere, web kameru i skener bar kodova za praćenje automobila.

Funkcije u odeljku Izveštaji će vam omogućiti da brzo pokrenete smenu između zaposlenih, generišući i štampajući izvod o svim transakcijama izvršenim u poslednjoj smeni.

Program knjigovodstva vozila će vam omogućiti da u potpunosti promijenite rutinu s papirne na nju, jer se registracija dokumenata vrši automatski prema unaprijed pripremljenim šablonima.

U našem jedinstvenom programu možete opsluživati različite vlasnike automobila po različitim cjenovnicima, oslanjajući se na lične popuste i nijanse saradnje.