Računovodstvo prevoza putnika i robe
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo prevoza putnika i robe

Računovodstvo prevoza putnika i robe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prelazak na automatizaciju transporta postaje obavezan dio modernih načina poslovanja, upravo ovaj način vam omogućava da značajno olakšate aktivnosti operatera, logističara i vozača. Istovremeno, bez obzira na vrstu transporta, bilo da je to teretni ili putnički, svuda je potreban uspostavljen sistem računovodstva. Samo korištenje modernih tehnologija pomoći će poslovnim ljudima da svoje logističke aktivnosti obavljaju efikasnije, uz minimum truda, vremena i novca na procese kontrole. Najvažnije je odabrati optimalan program koji će pravovremeno uspostaviti računovodstvo transporta putnika i robe i neće zahtijevati velika ulaganja za njegovu implementaciju. Razvili smo upravo ovu verziju aplikacije koja će moći da zadovolji sve zahteve preduzetnika i preuzme instalaciju, konfiguraciju i održavanje - Univerzalni računovodstveni sistem.

Nakon što ste odabrali u korist naše aplikacije, dobit ćete multifunkcionalni alat za upravljanje ljudima, praćenje kretanja putnika, tereta u trenutnom načinu lokacije vozila, odabir optimalnog vremena i pravaca, privlačenje novih kupaca. Od trenutka kada instalirate softver, možete zaboraviti na složenosti povezane s upravljanjem resursima kompanije i interakcijom s klijentima. Struktura softverske platforme USU je čitav niz funkcija koje mogu u potpunosti prilagoditi računovodstvo resursa organizacije. Ovaj pristup će postati platforma za izradu planova koji mogu na vrijeme razviti poslovanje i ažurirati vozni park, te realizirati velike događaje. Dobro uspostavljen CRM sistem pomoći će da se saradnja sa putnicima pojednostavi, jer izbor transportne kompanije zavisi od kvaliteta usluge i pristupa transportu.

Često postoji percepcija da je računovodstveni sistem prevoza putnika i robe potreban samo menadžmentu, ali smo program razvili na način da zadovolji potrebe privrednika, zaposlenih i potrošača usluga. Svaka od ovih kategorija će za sebe pronaći i primijeniti brojne zgodne funkcije, neophodne u svakodnevnom radu, koje će kasnije utjecati na poboljšanje pokazatelja produktivnosti i, posredno, rasteretiti kupce od rutinskih radnji, što će se odraziti na veću lojalnost. . Tako će putnici moći procijeniti mogućnost brzog primanja informacija i rezervacije karata, a vlasnici tereta uvijek će biti upoznati s lokacijom automobila i dinamikom transporta. Korisnici sistema počet će mnogo brže primati aplikacije i generirati prateću dokumentaciju kao odgovor na situacije više sile. Odbor će imati kompletan set alata, koji će postati osnova za objedinjavanje svih struktura kompanije u jedinstveni mehanizam, kada svako odeljenje tačno i blagovremeno obavlja svoje zadatke. Ako su prije ove riječi zvučale kao nedostižna utopija, onda će s našom USU aplikacijom postati poslovna stvarnost.

Postavljanjem softvera stvoriće se ovakav računovodstveni sistem prevoza putnika i transporta sirovina, robe i druge robe, koji će zbog svoje svestranosti moći da upravlja knjigovodstvom, skladištem. Osim toga, možete konfigurirati algoritme za izračunavanje plaće zaposlenika, pratiti prisustvo tima i integrirati se s web-stranicom organizacije. Osnovni skup funkcija uključuje pripremu različitih izvještaja, na osnovu svih potrebnih kriterija. Ovi izvještaji će pomoći menadžmentu da donese informirane, promišljene i relevantne odluke, jer se informacije na kojima se zasnivaju stalno analiziraju i verificiraju prema automatski planiranim pokazateljima. Višenamjenski informacijski kompleks ne samo da će praviti statistiku, već ih i pohranjivati, prikazati dijagrame ili grafikone u vizualnom obliku, što će vam omogućiti da figurativnije sagledate trenutnu dinamiku.

Naš razvoj softvera može koristiti svaka kompanija, zahvaljujući fleksibilnosti konfiguracija i mogućnosti prilagođavanja specifičnostima datog poslovanja, željama klijenta. Računovodstveni sistem prevoza putnika i dostave raznih vrsta robe biće koristan za transport, logistiku, špediciju, kurirske organizacije, dok se može konfigurisati i domaći i međunarodni transport. Korisnici će moći da koriste funkcionalne alate za pripremu planova, zakazivanje radova na voznom parku kompanije, regulisanje direktnih letova, tehničko stanje pre puštanja na rutu. Aplikacija koju su razvili naši programeri za obračun kretanja voznog parka uključuje informativne i analitičke funkcije, sa automatizovanim kontrolnim elementima, ali istovremeno jednostavna i udobna u svakodnevnom radu. Zahvaljujući USU, moći ćete kompetentno prognozirati poslovne procese za naredne mjesece. U svakom slučaju, mi ćemo za vas pripremiti jedinstveni projekat koji sadrži samo one funkcije koje će biti korisne za vašu organizaciju. Kao rezultat, dobit ćete upravljiv, pouzdan i transparentan posao!

Program može pratiti vagone i njihov teret za svaku rutu.

Program USU ima najšire mogućnosti, kao što je glavna knjiga za cijelu kompaniju, obračun svake narudžbe pojedinačno i praćenje efikasnosti pošiljatelja, obračun konsolidacije i još mnogo toga.

Automatizacija opterećenja pomoću programa pomoći će vam da brzo prikažete statistiku i performanse u izvještajima svakog vozača u bilo kojem periodu.

USU-ov logistički softver vam omogućava da pratite kvalitet rada svakog vozača i ukupnu dobit od letova.

Program za dispečere omogućava praćenje vremena provedenog na svakom putovanju i kvaliteta svakog vozača u cjelini.

Pratite transport tereta kroz moderan računovodstveni sistem sa opsežnom funkcionalnošću.

Automatizacija transporta pomoću softvera Universal Accounting System će optimizirati potrošnju goriva i profitabilnost svakog putovanja, kao i ukupne finansijske performanse logističke kompanije.

Analiza zahvaljujući fleksibilnim izvještajima omogućit će ATP programu široku funkcionalnost i visoku pouzdanost.

Program za logističara će omogućiti računovodstvo, upravljanje i analizu svih procesa logističke kompanije.

Praćenje troškova kompanije i profitabilnosti svakog leta omogućit će registraciju drumskog prijevoznika u programu USU.

Za potpuno praćenje kvaliteta rada potrebno je pratiti špeditere uz pomoć softvera koji će omogućiti nagrađivanje najuspješnijih zaposlenika.

Automatizacija transporta je neophodna za moderno logističko poslovanje, jer će upotreba najsavremenijih softverskih sistema smanjiti troškove i povećati profit.

Savremeni program transportnog knjigovodstva ima sve potrebne funkcionalnosti za logističku kompaniju.

Knjigovodstvo vozila u logistici možete obaviti uz savremeni softver USU.

Moderni logistički programi zahtijevaju fleksibilnu funkcionalnost i izvještavanje za kompletno računovodstvo.

Pratite transport tereta brzo i praktično, zahvaljujući modernom sistemu.

Program transporta tereta Univerzalnog računovodstvenog sistema omogućiće vam da vodite evidenciju o rutama i njihovoj isplativosti, kao i o opštoj finansijskoj situaciji kompanije.

Najprikladniji i razumljiviji program za organizaciju transporta kompanije USU omogućit će da se posao brzo razvije.

Praćenje kvaliteta i brzine isporuke robe omogućava program za dispečera.

Program transporta tereta će pomoći da se olakša i opšte računovodstvo kompanije i svakog leta posebno, što će dovesti do smanjenja troškova i izdataka.

Programi za obračun transporta omogućavaju vam da unaprijed procijenite cijenu rute, kao i njenu približnu isplativost.

Svaka logistička kompanija će morati da vodi evidenciju o svom voznom parku koristeći potpuno funkcionalan sistem obračuna transporta i letova.

Lako vodite računovodstvo u logističkoj kompaniji zahvaljujući opsežnim mogućnostima i korisničkom interfejsu USU programa.

Logistički softver kompanije USU sadrži skup svih potrebnih i relevantnih alata za kompletno računovodstvo.

Program upravljanja saobraćajem omogućava vam da pratite ne samo teret, već i putničke rute između gradova i zemalja.

Automatizacija logistike vam omogućava da pravilno rasporedite troškove i postavite budžet za godinu.

Programsko računovodstvo u logistici za modernu kompaniju je imperativ, jer čak iu maloj kompaniji omogućava optimizaciju većine rutinskih procesa.

Transportni program može uzeti u obzir i teretne i putničke rute.

Program Univerzalni računovodstveni sistem za letove omogućava vam da podjednako efikasno uzmete u obzir putnički i teretni promet.

Računovodstvo za autoprevoznike može se mnogo efikasnije obavljati korišćenjem modernog specijalizovanog softvera USU.

Pratite isporuku robe pomoću naprednog USU programa, koji će vam omogućiti da održavate napredne izvještaje u raznim oblastima.

Napredno računovodstvo transporta omogućit će vam praćenje mnogih pokretača troškova, omogućavajući vam da optimizirate potrošnju i povećate prihod.

USU-ov program za transport tereta omogućava vam automatizaciju kreiranja aplikacija za transport i kontrolu narudžbi.

Program transporta vam omogućava da pratite dostavu pošte i rute između gradova i zemalja.

Program za vagone omogućava praćenje transporta teretnih i putničkih letova, uz uzimanje u obzir željezničkih specifičnosti, na primjer, numeracije vagona.

Program konsolidacije narudžbi pomoći će vam da optimizirate isporuku robe u jednom trenutku.

Poboljšano računovodstvo tereta omogućava vam da pratite vrijeme narudžbi i njihove troškove, što ima pozitivan učinak na ukupni profit kompanije.

Program tereta će pomoći da se optimizuju troškovi unutar svake rute i prati efikasnost vozača.

Na logističkim rutama, računovodstvo transporta pomoću programa će uvelike olakšati obračun potrošnog materijala i pomoći u kontroli vremena zadataka.

Automatizirani sistemi upravljanja transportom omogućit će vašem poslovanju efikasnije poslovanje zahvaljujući različitim računovodstvenim metodama i sveobuhvatnom izvještavanju.

Logistički program omogućava praćenje isporuke robe kako unutar grada tako i u međugradskom prevozu.

Kontrola drumskog transporta Univerzalnim računovodstvenim sistemom omogućava optimizaciju logistike i generalnog računovodstva svih ruta.

Robni program će Vam omogućiti kontrolu logističkih procesa i brzine isporuke.

Ako kompanija treba da izvrši računovodstvo robe, softver kompanije USU može da obezbedi ovu funkcionalnost.

Pratite teretni promet putem modernog softvera, koji će vam omogućiti da brzo pratite brzinu izvršenja svake isporuke i isplativost određenih ruta i pravaca.

Uz pomoć softvera za knjigovodstvo prevoza putnika i robe, korisnik će u nekoliko sekundi, uz samo nekoliko klikova, moći da registruje novog klijenta i pripremi dokumentaciju.

Za svakog zaposlenog u sistemu će biti kreiran nalog, čiji će ulazak biti moguć tek nakon unosa ličnih login i lozinki.

Menadžment će imati pristup računima svih zaposlenih, što znači da će sve aktivnosti kompanije biti transparentne, lako će se identifikovati zaostali indikatori koje je potrebno prilagoditi.

Implementacija, konfiguracija i podrška USU aplikacije bit će odgovornost naših stručnjaka, svaki njen proces se odvija na daljinu, putem internetske veze.

Statistika se primjenjuje na sve referentne baze podataka uključujući kupce, vozila, zaposlenike itd.

Zasebna baza podataka za vozače uključuje ne samo registraciju kontakt informacija, već i skeniranje svih dokumenata, fotografija, dok softver može pratiti trenutak zamjene prava ili osiguranja.

Dobro osmišljen interfejs koji se lako uči pomoći će vam da efikasno regulišete probleme transporta.

Zaposleni će moći da unose podatke o kupcima, uslugama, bez ograničenja u količini, u USU aplikaciju.

Pronalaženje informacija nije teško zbog dobro osmišljenog kontekstualnog obrasca za pretraživanje.

Svi nastali problemi u transportu će se promptno rješavati, a ruta se može mijenjati ili mijenjati tokom kretanja na osnovu trenutne situacije.

Prednost našeg sistema obračuna putničkog i teretnog saobraćaja je mogućnost regulisanja tehničkog stanja voznog parka u bilansu projekta.

Mehanizam postavljen za izračunavanje troškova premještanja ljudi ili robe, vrijednosti materijala, omogućit će programu da automatski izračuna i identificira kasniju dobit.

Softver omogućava konsolidaciju robe primljene iz različitih narudžbi, ali sa zajedničkim smjerom isporuke, čime se štedi vrijeme i koristi prostor u kolicima.

Funkcija revizije osoblja će biti korisna Odboru za kompetentno upravljanje rasporedom rada, produktivnošću svakog korisnika USU.

Automatizacija toka dokumenata ne samo da će eliminisati mogućnost netačnosti, već će i zaposlenike osloboditi rutinskih zadataka.

Softverska konfiguracija reguliše sve troškove, uključujući i potrošnju goriva, čime se povećava profitabilnost pruženih usluga.

Stalno vođenje računa o kvaliteti sprovedenih logističkih procesa pomoći će da se poboljša nivo lojalnosti ugovornih strana i da se poveća nivo konkurentskih prednosti!

 


Vidi također