Crm prevoz putnika
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm prevoz putnika

Crm prevoz putnika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Razvoj logističkih kompanija čini neophodnim unapređenje informacionih programa za korišćenje u privrednim delatnostima. U stabilnom CRM sistemu, putnički promet se evidentira u procesu ulaska svakog kupca hronološkim redom. Takvom radu potrebno je pristupiti sa punom odgovornošću.

CRM sistem za prevoz putnika je veoma važan, jer je potrebno voditi evidenciju o svakom pokazatelju, u skladu sa utvrđenim internim pravilnikom o radu. Zahvaljujući savremenim programima moguće je pratiti sve promjene u realnom vremenu tokom izvještajnog perioda. Brza obrada podataka pomaže menadžmentu da odredi iskorištenost kapaciteta. To utiče na donošenje upravljačkih odluka.

Program Univerzalnog računovodstvenog sistema uključuje mnoge sekcije uključujući CRM o putničkom prevozu. Kompletan set strukture omogućava upravljanje čitavim preduzećem, kao i pojedinačnim divizijama. Uz pomoć posebnih izvještaja utvrđuje se efikasnost privrednih aktivnosti. Upoređivanjem indikatora u dinamici, menadžment utvrđuje stepen realizacije plana. Ako su stvarne brojke na strani prihoda manje od planiranih, vrijedi izdvojiti vrijeme za razvoj nove politike za razvoj organizacije.

U CRM sistemu prevoza putnika važno je pravilno rasporediti uloge između odeljenja i zaposlenih. Da biste smanjili troškove poziva, potrebno je surađivati s kontaktima koji često komuniciraju i uklanjati skretnice. Ovo vam omogućava da rasteretite tok informacija i povećate okretanje svakog kola. Kada dođe do velikih promjena u načinu poslovanja kompanije, potrebno je prilagoditi računovodstvene politike.

U univerzalnom računovodstvenom sistemu možete raditi bez obzira na obim proizvodnih kapaciteta. Spremna je da upravlja svakom jedinicom i ne prepušta više operacija jednoj odgovornoj osobi. Zbog mogućnosti otvaranja i zatvaranja funkcija za svakog korisnika, određeni zaposlenik neće moći izvršiti registraciju koja nije utvrđena njegovim pravima.

U konfiguraciji CRM-a za prevoz putnika postoje šabloni standardizovanih obrazaca koji se moraju dostaviti kupcima ili menadžmentu kompanije. Uz pomoć automatizacije poslovnih procesa, neka polja se popunjavaju odmah i ne zahtijevaju ručni unos. Ako se informacija promijeni u jednom prozoru, ona će se ponovo izračunati u ostalim. To se postiže zahvaljujući velikoj snazi komponenti. Svaki izvještaj će stoga imati samo relevantne indikatore.

Upotreba CRM-a u prevozu putnika u njihovim aktivnostima omogućava nam da unapredimo sve procese za održavanje agilnog računovodstva i kontrole. Optimizacija troškova distribucije i implementacije postiže se kontinuiranim i sistematskim ažuriranjem priručnika i klasifikatora koje osoblje koristi u svom radu.

Program za logističara će omogućiti računovodstvo, upravljanje i analizu svih procesa logističke kompanije.

Robni program će Vam omogućiti kontrolu logističkih procesa i brzine isporuke.

Najprikladniji i razumljiviji program za organizaciju transporta kompanije USU omogućit će da se posao brzo razvije.

Automatizacija logistike vam omogućava da pravilno rasporedite troškove i postavite budžet za godinu.

Automatizacija transporta je neophodna za moderno logističko poslovanje, jer će upotreba najsavremenijih softverskih sistema smanjiti troškove i povećati profit.

Automatizacija transporta pomoću softvera Universal Accounting System će optimizirati potrošnju goriva i profitabilnost svakog putovanja, kao i ukupne finansijske performanse logističke kompanije.

Poboljšano računovodstvo tereta omogućava vam da pratite vrijeme narudžbi i njihove troškove, što ima pozitivan učinak na ukupni profit kompanije.

Program za dispečere omogućava praćenje vremena provedenog na svakom putovanju i kvaliteta svakog vozača u cjelini.

Za potpuno praćenje kvaliteta rada potrebno je pratiti špeditere uz pomoć softvera koji će omogućiti nagrađivanje najuspješnijih zaposlenika.

Logistički softver kompanije USU sadrži skup svih potrebnih i relevantnih alata za kompletno računovodstvo.

Program Univerzalni računovodstveni sistem za letove omogućava vam da podjednako efikasno uzmete u obzir putnički i teretni promet.

Praćenje troškova kompanije i profitabilnosti svakog leta omogućit će registraciju drumskog prijevoznika u programu USU.

Napredno računovodstvo transporta omogućit će vam praćenje mnogih pokretača troškova, omogućavajući vam da optimizirate potrošnju i povećate prihod.

Kontrola drumskog transporta Univerzalnim računovodstvenim sistemom omogućava optimizaciju logistike i generalnog računovodstva svih ruta.

Lako vodite računovodstvo u logističkoj kompaniji zahvaljujući opsežnim mogućnostima i korisničkom interfejsu USU programa.

Knjigovodstvo vozila u logistici možete obaviti uz savremeni softver USU.

Program transporta tereta će pomoći da se olakša i opšte računovodstvo kompanije i svakog leta posebno, što će dovesti do smanjenja troškova i izdataka.

USU-ov logistički softver vam omogućava da pratite kvalitet rada svakog vozača i ukupnu dobit od letova.

Program može pratiti vagone i njihov teret za svaku rutu.

Automatizirani sistemi upravljanja transportom omogućit će vašem poslovanju efikasnije poslovanje zahvaljujući različitim računovodstvenim metodama i sveobuhvatnom izvještavanju.

Savremeni program transportnog knjigovodstva ima sve potrebne funkcionalnosti za logističku kompaniju.

Program USU ima najšire mogućnosti, kao što je glavna knjiga za cijelu kompaniju, obračun svake narudžbe pojedinačno i praćenje efikasnosti pošiljatelja, obračun konsolidacije i još mnogo toga.

Automatizacija opterećenja pomoću programa pomoći će vam da brzo prikažete statistiku i performanse u izvještajima svakog vozača u bilo kojem periodu.

Moderni logistički programi zahtijevaju fleksibilnu funkcionalnost i izvještavanje za kompletno računovodstvo.

Pratite teretni promet putem modernog softvera, koji će vam omogućiti da brzo pratite brzinu izvršenja svake isporuke i isplativost određenih ruta i pravaca.

Računovodstvo za autoprevoznike može se mnogo efikasnije obavljati korišćenjem modernog specijalizovanog softvera USU.

Ako kompanija treba da izvrši računovodstvo robe, softver kompanije USU može da obezbedi ovu funkcionalnost.

Program transporta vam omogućava da pratite dostavu pošte i rute između gradova i zemalja.

Program konsolidacije narudžbi pomoći će vam da optimizirate isporuku robe u jednom trenutku.

Logistički program omogućava praćenje isporuke robe kako unutar grada tako i u međugradskom prevozu.

Analiza zahvaljujući fleksibilnim izvještajima omogućit će ATP programu široku funkcionalnost i visoku pouzdanost.

USU-ov program za transport tereta omogućava vam automatizaciju kreiranja aplikacija za transport i kontrolu narudžbi.

Praćenje kvaliteta i brzine isporuke robe omogućava program za dispečera.

Programsko računovodstvo u logistici za modernu kompaniju je imperativ, jer čak iu maloj kompaniji omogućava optimizaciju većine rutinskih procesa.

Svaka logistička kompanija će morati da vodi evidenciju o svom voznom parku koristeći potpuno funkcionalan sistem obračuna transporta i letova.

Pratite isporuku robe pomoću naprednog USU programa, koji će vam omogućiti da održavate napredne izvještaje u raznim oblastima.

Pratite transport tereta kroz moderan računovodstveni sistem sa opsežnom funkcionalnošću.

Program tereta će pomoći da se optimizuju troškovi unutar svake rute i prati efikasnost vozača.

Program za vagone omogućava praćenje transporta teretnih i putničkih letova, uz uzimanje u obzir željezničkih specifičnosti, na primjer, numeracije vagona.

Programi za obračun transporta omogućavaju vam da unaprijed procijenite cijenu rute, kao i njenu približnu isplativost.

Pratite transport tereta brzo i praktično, zahvaljujući modernom sistemu.

Transportni program može uzeti u obzir i teretne i putničke rute.

Program transporta tereta Univerzalnog računovodstvenog sistema omogućit će vam da vodite evidenciju o rutama i njihovoj isplativosti, kao i općoj finansijskoj situaciji kompanije.

Program upravljanja saobraćajem omogućava vam da pratite ne samo teret, već i putničke rute između gradova i zemalja.

Na logističkim rutama, transportno računovodstvo pomoću programa će uvelike olakšati obračun potrošnog materijala i pomoći u kontroli vremena zadataka.

Elegantan i moderan dizajn.

Jednostavnost i lakoća upravljanja.

Posao automatskog podešavanja.

Konzistentnost i kontinuitet.

Optimizacija troškova.

Pristup programu se vrši pomoću korisničkog imena i lozinke.

Praćenje rada tima.

Kontrola poslovnih procesa u realnom vremenu.

Praćenje putničkog saobraćaja.

Neograničeni imenici, nomenklatura, depoziti i odjeli.

Interakcija svih odjela.

Izrada planskih rasporeda i njihovo poređenje sa realnim u dinamici promjena.

Konsolidacija.

Informatizacija.

Inventar.

Poreski i računovodstveni izvještaji.

Standardni obrasci ugovora i drugi obrasci sa logotipom vaše kompanije i punim detaljima.

Specijalizovani izgledi, referentne knjige i klasifikatori.

Stvarne referentne informacije.

Integrirani elektronski asistent.

Analiza finansijskog stanja i finansijske pozicije.

Slanje poruka putem SMS-a i e-maila.

Interakcija sa web stranicom.

Sigurnosna kopija infobaze.

Prenošenje konfiguracije sa drugih platformi.

Identifikacija neplaćenih faktura.

Izvod iz banke.

Nalozi za plaćanje.

Izjave o pomirenju.

Baza dobavljača i kupaca.

Distribucija transporta po različitim pokazateljima.

Pretraga, klasifikacija, grupisanje i izbor operacija prema utvrđenim kriterijumima.

Sintetičko i analitičko računovodstvo.

CRM sistemi u nekoliko pravaca.

Razni izvještaji.

Plata i osoblje.

Procjena kvaliteta usluge.

Korištenje terminala za plaćanje za plaćanje.

Prikaz podataka na velikom ekranu na zahtjev.

Proračun prijeđene udaljenosti i potrošnje goriva.

 


Vidi također