Računovodstvo solarija
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo solarija

Računovodstvo solarija • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaki studio za sunčanje treba sistematski menadžment. Sistem solarija, kao i softver kozmetičkog salona, omogućava skladištenje informacija i garantuje optimizovan rad za sve zaposlene. Automatizacija umjetnog sunčanja omogućava vam da radite sa širokom bazom kupaca. Ne morate trošiti puno vremena da pronađete kupca, čak i ako ih imate nekoliko hiljada! Uz pomoć računovodstva solarijuma možete pronaći određenu osobu ili organizaciju koristeći pretragu konteksta u odjeljku Klijenti. Za pretragu, potrebno je samo da unesete prvih nekoliko slova imena ili imena kupca. Kako bi se olakšalo pronalaženje i rad s klijentima, softver studija za sunčanje sadrži funkcije kao što su filtriranje i grupiranje. Jednim klikom možete sortirati svoje kupce po željenim artiklima, na primjer po kategoriji, načinu plaćanja ili nazivu. Distribucija informacija po grupisanju podrazumijeva podelu kupaca na kategorije i podkategorije prema različitim kriterijumima. Pored rada sa klijentima, kontrola solarijuma vam omogućava da organizujete vizuelni raspored registracije posetilaca, izradite izveštaje po različitim kriterijumima, kreirate tabele cena i rasporede rada za zaposlene. Komanda Postavke vam omogućava da kreirate više izvještaja s jedinstvenim logotipom i detaljima vaše organizacije. U to se možete uvjeriti preuzimanjem besplatne demo verzije sistema za sunčanje na našoj web stranici! Menadžment svakog preduzeća mora biti sistematizovan. Rad sa solarijumom će omogućiti posebnim programima da automatizuju vaše poslovanje i organizuju papirologiju i računovodstvo!

Vodite evidenciju solarijuma koristeći USU program, koji će vam pomoći da sve potrebne podatke pohranite u bazu podataka i koristite ih u moćnom izveštaju našeg proizvoda.

Program solarijuma pomoći će vam ne samo da vodite kompletan račun salona sa svim finansijskim transakcijama, već i da vodite računa o nomenklaturi sve robe i potrošnog materijala u magacinu.

Vodite evidenciju solarijuma koristeći USU program, koji će vam pomoći da sve potrebne podatke pohranite u bazu podataka i koristite ih u moćnom izveštaju našeg proizvoda.

Program solarijuma pomoći će vam ne samo da vodite kompletan račun salona sa svim finansijskim transakcijama, već i da vodite računa o nomenklaturi sve robe i potrošnog materijala u magacinu.

Frizerski program kreiran je za kompletno računovodstvo unutar cijele ustanove - uz njega je moguće pratiti kako pokazatelje uspješnosti, tako i informacije i profitabilnost za svakog klijenta.

Računovodstvo frizerskog salona pomoći će vam da pratite sve poslove organizacije, na vrijeme reagirate na trenutne događaje i okolnosti, što će smanjiti troškove.

Olakšajte računovodstvo kozmetičkog salona tako što ćete iskoristiti ponudu Univerzalnog računovodstvenog sistema, koja će optimizirati radne procese, troškove, rasporede majstora i nagraditi najefikasnije za dobar rad.

Automatizacija kozmetičkog salona važna je u svakom, pa i malom poslu, jer će ovaj proces dovesti do optimizacije troškova i povećanja ukupnog profita, a uz povećanje efikasnosti zaposlenih, ovaj rast će biti još uočljiviji. .

Upravljanje salonom će dostići novi nivo sa računovodstvenim programom USU, koji će omogućiti efikasno izveštavanje u celom preduzeću, praćenje troškova i dobiti u realnom vremenu.

Za praćenje kvaliteta rada i opterećenosti majstora, kao i sa izvještajima i finansijskim planovima pomoći će vam program za frizere pomoću kojeg možete voditi evidenciju o cijelom frizerskom salonu ili salonu u cjelini.

Program kozmetičkih salona omogućit će vam vođenje kompletne evidencije ustanove, sa troškovima i prihodima, sa jedinstvenom bazom klijenata i rasporedom rada majstora, kao i međufunkcionalnim izvještajima.

Za uspješno poslovanje potrebno je pratiti mnogo faktora u radu vaše institucije, a program studija ljepote vam omogućava da uzmete u obzir i prikupite sve podatke u jednoj bazi podataka, efikasno koristeći informacije primljene u izvještajima.

Kompjuterskom programu solarijuma može se lako pristupiti klikom na prečicu na radnoj površini.

Rad solarija, zahvaljujući automatizovanom računovodstvu, može se konfigurisati individualno za vašu ustanovu.

Osoba koja nadgleda cijelu kompaniju ima glavnu pristupnu ulogu.

Menadžment i računovodstvo će stvoriti pozitivan imidž organizacije.

Upravljanje informacijskom tehnologijom pomoći će u rješavanju mnogih organizacijskih i proizvodnih problema.

Donošenje odluka neće izazvati sumnje i oklijevanja zahvaljujući izvještajima koje možete kreirati u sistemu planiranja, uključujući izvještaje za statistiku.

Sveobuhvatna automatizacija vam omogućava da optimizirate mnoge radne procese i aktivirate sve funkcije.

Profesionalnu motivaciju program generiše na osnovu izvještaja o obavljenom radu.

Svi podaci koje program razmatra mogu se dugo čuvati u memoriji programa.

Održavanje evidencije o studiju za sunčanje može primiti veliku bazu kupaca, čak i ako imate preko deset hiljada posjetilaca.

Održavanje solarija omogućava vam da istovremeno vidite i plaćene i neplaćene usluge klijenta u studiju u jednom prozoru.

Poslovanje u solarijumu omogućava izdavanje računa ili narudžbi za određeni proizvod, čije upravljanje je povoljno olakšano računovodstvenom funkcijom skladišta.

U programu sa automatizacijom možete kreirati jedan od kontrolnih izvještaja - marketing. Kontrolirajući ga, otkrit ćete koji je marketinški koncept najefikasniji za vaš studio.

Naš program ima za cilj da opremi vaš studio za sunčanje softverom za automatizaciju uzimajući u obzir sve njegove karakteristike.

Uz naš program, aplikacija za kožare vam omogućava da šaljete upozorenja bilo kojem telekom operateru ili upravljate dostavom SMS-a sa bilo koje specijalizirane web stranice.

Zahvaljujući programskoj kontroli studija za sunčanje, možete raditi zajedno s drugim odjelima korporacije, kontrolirajući ih iz svoje kancelarije.

Automatizacijom programa možete raditi čak iu integraciji sa drugom komercijalnom opremom.

Računovodstveni softver Tanning studio može pohraniti kompletnu bazu podataka o zaposlenima iz svih kompanija zajedno.

Poslovni menadžer uvijek može provjeriti rad svojih zaposlenika i odlučiti koji od njih zaslužuje bonus.

Aplikacija za računovodstvo studija za sunčanje omogućava studijima da uređuju i obrađuju sve dostupne informacije.

Program kontrole solarija ima funkciju marketinškog izvještavanja koja uzima u obzir omjer dominantnih i sekundarnih izvora informacija o vašoj organizaciji.

Program za upravljanje solarijumom omogućava vam kontrolu proizvoda koji nisu na zalihama, što vam omogućava da na vrijeme dopunite zalihe registrovanih proizvoda.

Kada se pretplatite na usluge salona u sistemu za sunčanje, možete odabrati klijenta iz opće baze klijenata ako vam ovo nije prva posjeta.

Direktor ili menadžer je menadžerski korisnik koji kontrolira svu funkcionalnost programa. Ima pravo da vrši reviziju zaposlenih koje kontroliše. Ovo je važna prednost u automatizaciji studija za sunčanje.

Program kožare može uzeti u obzir ne samo ko prima ili pruža usluge, već i ko prima plaćanje, na primjer, kutije.

Uz dobro uspostavljenu kontrolu studija za sunčanje, moguće je voditi kompletne računovodstvene i skladišne izvještaje za kompaniju, što je veoma važno pri radu sa solarijem.

U prisustvu automatizacije solarijuma, ne morate da radite proračune na kalkulatoru!

Kompjuterski programski sistem solarijuma sve kalkulacije obavlja samostalno, uzimajući u obzir upravljane dugove i bonuse!

 


Vidi također