Automatizacija studija za sunčanje
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija studija za sunčanje

Automatizacija studija za sunčanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizacija solarija uključuje optimizaciju radnog vremena i upravljačko računovodstvo, stalni nadzor, daljinsko upravljanje, operativno traženje kupaca i ulazak u bazu podataka, izvođenje kalkulacija i generisanje izveštaja, obračun proizvoda i pravovremeno dopunjavanje zaliha i još mnogo toga. Svakom zaposlenom u solariju se dodeljuje lični pristupni kod sa lozinkom za održavanje i dobijanje potrebnih informacija, uz ograničena prava korišćenja. Najbolji i najprofitabilniji program je Univerzalni računovodstveni sistem, koji nema analoga. Softver odlikuje jednostavnost, praktičnost, efikasnost, automatizacija, moćna funkcionalnost, nekoliko modula, mnogo tabela itd. I sve to po niskoj cijeni, koja definitivno ne odgovara punoj funkcionalnosti.

Prijatan i pristupačan interfejs, lako ga je i jednostavno savladati bez dodatne obuke i gubljenja vremena na učenje. Prilikom upravljanja automatizacijom kontrolnog sistema, moguće je odabrati module i jezike koji su vam potrebni, postaviti zaštitu ličnih podataka, klasifikovati informacije prema pogodnostima. Ne morate čak ni razmišljati o pouzdanosti i sigurnosti dokumentacije, jer će one biti sto posto nepromijenjene pohranjene decenijama, odakle ih, ako želite i koristite kontekstualnu pretragu, možete dobiti za par minuta .

U sistemu automatizacije moguće je održavati neograničen broj centara za sunčanje, uzimajući u obzir operativno računovodstvo i potpunu kontrolu. Posebno će biti relevantno održavanje termina, gdje će klijent moći izabrati ne samo željenu uslugu, već i vrijeme, majstora i lokaciju centra, bilo putem telefonskog kontakta sa sekretarijatom, bilo putem pripremljene online aplikacije po broju njih.

Tabele kupaca se ne mogu voditi po standardnim kriterijima, već se dopunjuju podacima o namirenjima, dugovanjima, često korištenim uslugama, učestalosti sunčanja, izboru majstora, preferencijama, broju bonus kartice itd. Slanje poruka se može obaviti radi obavještavanja o promocijama ili ocjenjivanja kvaliteta pruženih usluga. Dakle, vi, primivši informacije iz primarnog izvora, možete poboljšati kvalitetu usluga, proširiti raspon mogućnosti, uzimajući u obzir preferencije kupaca. Transakcije namirenja mogu se obaviti u gotovini ili bankovnim transferom iz QIWI novčanika, postpay terminala, bonus terminala ili platnih kartica.

Program za automatizaciju upravljanja solarijem može lako izvesti razne operacije koje ste postigli, uzimajući u obzir vrijeme i same radnje. Na primjer, inventura se obavlja prilično jednostavno i brzo fiksiranjem tačne količine, lokacije u skladištu, kvaliteta i cijene u tablicama proizvoda. Backup omogućava, uzimajući u obzir automatizaciju, pohranjivanje podataka na neograničeno vrijeme, generiranje izvještaja, obračun i isplatu plata.

Daljinsko upravljanje solarijumom moguće je putem video kamera i mobilnih aplikacija koje, integrisane u sistem, daju podatke u realnom vremenu.

Demo verzija, dizajnirana za male poslove u besplatnoj verziji programa, za pregled, upoznavanje sa modulima, interfejsom, opštom dostupnošću i svestranošću. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, kontaktirajte naše konsultante, koji će odgovoriti na vaša pitanja i posavjetovati se o najboljim ponudama i modulima koji vam odgovaraju.

Za uspješno poslovanje potrebno je pratiti mnogo faktora u radu vaše institucije, a program studija ljepote vam omogućava da uzmete u obzir i prikupite sve podatke u jednoj bazi podataka, efikasno koristeći informacije primljene u izvještajima.

Automatizacija kozmetičkog salona važna je u svakom, pa i malom poslu, jer će ovaj proces dovesti do optimizacije troškova i povećanja ukupnog profita, a uz povećanje efikasnosti zaposlenih, ovaj rast će biti još uočljiviji. .

Upravljanje salonom će dostići novi nivo sa računovodstvenim programom USU, koji će omogućiti efikasno izveštavanje u celom preduzeću, praćenje troškova i dobiti u realnom vremenu.

Olakšajte računovodstvo kozmetičkog salona tako što ćete iskoristiti ponudu Univerzalnog računovodstvenog sistema, koja će optimizirati radne procese, troškove, rasporede majstora i nagraditi najefikasnije za dobar rad.

Za praćenje kvaliteta rada i opterećenosti majstora, kao i sa izvještajima i finansijskim planovima pomoći će vam program za frizere pomoću kojeg možete voditi evidenciju o cijelom frizerskom salonu ili salonu u cjelini.

Frizerski program kreiran je za kompletno računovodstvo unutar cijele ustanove - uz njega je moguće pratiti kako pokazatelje uspješnosti, tako i informacije i profitabilnost za svakog klijenta.

Računovodstvo frizerskog salona pomoći će vam da pratite sve poslove organizacije, na vrijeme reagirate na trenutne događaje i okolnosti, što će smanjiti troškove.

Program kozmetičkih salona omogućit će vam vođenje kompletne evidencije ustanove, sa troškovima i prihodima, sa jedinstvenom bazom klijenata i rasporedom rada majstora, kao i međufunkcionalnim izvještajima.

Sistem automatizacije u solarijumima mogu, bez mnogo truda i prethodne obuke, razumeti i instalirati čak i početnici, uzimajući u obzir fleksibilna podešavanja interfejsa, automatizaciju unosa podataka, jednostavnost i pogodnost održavanja više stolova, opremljenih moćnom funkcionalnošću i beskrajnim mogućnosti.

Automatizacijom podataka kožare, generisanih sistemom kozmetološkog centra, moguće je odrediti neto usluge, zameniti, povući ili dopuniti asortiman usluga koje se pružaju u salonima, kako bi se brže i efikasnije povećala profitabilnost.

Kvantitativno obračunavanje asortimana proizvoda za sunčanje u studiju može se vršiti automatski prema navedenim parametrima i rokovima.

Mobilni uređaji i aplikacije postaće nezaobilazni pomoćni elementi ovog sistema, uzimajući u obzir daljinsko upravljanje, efikasnost i automatizaciju, sa kompletnim paketom mogućnosti.

Sistem za korišćenje u studijima za savršen preplanuli ten omogućava sagledavanje potražnje i nelikvidnosti usluga za različite vrste ponuda u posebno formiranim tabelama i statističkim izveštajima.

Automatizacijom upravljanja i korišćenja klupskih kartica, rad sa solarijumima čini još profitabilnijim.

U svakom trenutku moguće je pratiti stanja prema statistici proizvoda, u posebnim tabelama.

Automatizacija slanja poruka vrši se u cilju upoznavanja sa studiom za sunčanje, slanja informacija o promocijama, akumulacije bonusa, razjašnjavanja narudžbi za kozmetičke usluge ostavljene unaprijed, kao i radi procjene kvaliteta pruženih usluga kako bi se povećala potražnja. , profitabilnost.

Prema radu radnika u solarijumima, moguće je postaviti automatsku računsku mrežu, koja omogućava unos podataka o potrošnji proizvoda, upoređivanje i preuzimanje sa baze.

CCTV kamere u studijima zajedno s mobilnim aplikacijama pomažu u automatizaciji daljinskog upravljanja putem internetske veze.

Evaluacija radnika i zaposlenih u radionici otkriva najboljeg stručnjaka, što omogućava povećanje statusa i profitabilnosti radionice.

Automatizirane prijave i prethodna registracija kod određenih stručnjaka za sunčanje pomažu u identifikaciji kompetentnog, traženog zaposlenika koji vidi stil i imidž kupaca.

Plate specijalista, administratora, radionice u računovodstvenom stilu se odvijaju van mreže u sistemu, prema unesenim pokazateljima odrađenog vremena i funkcionalnosti usluga koje se pružaju u studijima.

Pristupačna cijena sistema ne samo da će zadovoljiti, već će i morati biti na dohvat ruke organizacije, bez obzira na status i profitabilnost.

Prijavu ostavljenu u sistemu unaprijed možete izvršiti samostalno online, nakon što ste odredili prikladno mjesto radionice, raspored, upoznali se s cjenikom i odabrali kozmetičara za određenu uslugu, to će pomoći da se poveća ušteda vremena i novac.

Automatizacija statistike generisane za ulazak i odlazak posetilaca studija, upoređivanje razloga za odlazak, omogućavajući vam da smanjite rizike i povećate rast i prihod.

Automatizacija upotrebe neograničenog broja jezika pomaže u povećanju dosega stranih posjetitelja, čime se povećava prihod studija.

Finansijska kretanja se generišu u zasebnim časopisima, koji predstavljaju automatizaciju detaljnih izvještaja.

Poklon vaučeri će biti zgodni i traženi od strane klijenata solarijuma koji skeniraju i otkazuju sesije koristeći dodeljene barkodove.

Studijski sistem identifikuje česte i vanmrežne posetioce, pružajući popust na dodatne i naknadne procedure, što povećava potražnju za vrstama usluga.

Općenite informacije o bazama kupaca stilova radionica mogu se dopuniti automatizacijom podataka uzimajući u obzir korištenje kontakt brojeva, uzimajući u obzir bonus kartice, podatke o transakcijama likvidacije, dugovanja, vrste salona koji se stalno koriste, preferencije itd.

Nedostajuća količina profesionalnih alata potrebnih u studiju automatski se nadopunjuje kako bi se povećala i omogućila automatizacija.

 


Vidi također