Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun poziva

Program za obračun poziva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun poziva
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Telefonija je jedan od najpouzdanijih načina komunikacije sa korisnicima.

U posljednje vrijeme sve češće vidimo interakciju telefonije i raznih softverskih proizvoda. Ništa čudno – ovakva integracija omogućava da telefonija bude fleksibilnija i da pokrije širi spektar mogućnosti, čineći ih praktično neograničenim, ali u isto vrijeme uvijek otvorenim za razvoj i implementaciju novih funkcija.

Računovodstvo u radu sa klijentima jedna je od osnovnih aktivnosti svake kompanije. Na kraju krajeva, kupci su ti koji nam pružaju tržište za prodaju i stimulaciju proizvoda, a njihovo zadržavanje je jedan od naših glavnih zadataka.

Da bi se optimizirao proces interakcije sa kupcima i dobavljačima, potrebno je u kompaniju instalirati softver za registraciju za otklanjanje grešaka u komunikacijskom sistemu. Softver za evidentiranje ulaznih i izlaznih signala može riješiti mnoge probleme u vašem poslovanju. Jedan je nedostatak vremena zaposlenima da redovno zovu kupce kako bi im prenijeli važne informacije. Softver za snimanje dolaznih i odlaznih poziva će vam omogućiti da to uradite automatski. Takođe, softver za evidenciju poziva će zadržati sve informacije koje su vam potrebne.

Dobar računovodstveni program ili CRM sistem poziva ili softver za snimanje signala sposoban je ne samo da prati sve dolazne i odlazne kontakte i da djeluje kao sistem za primanje poziva, već i da automatski šalje više poruka, pružajući mogućnost umetanja informacija u bazu podataka bez prekidanje razgovora sa kupcem, kao i progresivno vođenje svakog kupca od prvog kontakta, do statusa trenutnog potrošača vaše usluge ili proizvoda. Svaka promjena statusa će biti prikazana softverom za evidenciju poziva.

Postoji mnogo programa za snimanje telefonskih poziva. Svi kompjuterski programi za snimanje komunikacijskog procesa, koji imaju različite funkcionalne i izgledne mogućnosti, metode uvođenja i obrade informacija, imaju za cilj, međutim, da rješavaju probleme vezane za ubrzanje komunikacijskih procesa sa korisnikom, a isto tako isporučuju informacije važne za njega kao njegova motivacija za dalju saradnju... Softver za snimanje signala može pomoći korisnicima organizacije da se malo zbliže. Vaša kompanija će preko softvera za registraciju dolaznih i odlaznih poziva moći da kontroliše ceo proces rada sa potencijalnim klijentima.

Svaki softver za upravljanje pozivima koji je instaliran u kompaniji mora ispunjavati nekoliko zahtjeva kako bi se mogao nositi sa svim zadacima koji su mu dodijeljeni. On, kao i sistem za obradu poziva, mora da snima i vodi računa o svim dolaznim i odlaznim pozivima. Kao softver za pozivanje, trebao bi omogućiti ljudima da koriste različite metode kako bi ostali u kontaktu s klijentima. Osim toga, program računovodstva signala mora biti fleksibilan tako da preduzeće ima priliku da ga poboljša, ako je potrebno, instalirajući dodatne funkcije i mogućnosti koje će učiniti rad ljudi bržim bez gubitka kvalitete, ali će, naprotiv, doprinijeti vašem povećanju .

Neke organizacije pokušavaju pronaći softver za internetske pozive tako što u traci za pretraživanje traže fraze slične sljedećem: besplatni softver za evidenciju poziva. Za bolje razumijevanje situacije, jednu stvar treba pojasniti: visokokvalitetan dnevnik poziva i računovodstveni program nikada nije besplatan. Svi besplatni programi obračuna poziva u konačnici neće moći postati pouzdan partner ovakvim organizacijama, jer pored nedostatka mogućnosti nadogradnje i održavanja sistema, uvijek će postojati rizik od gubitka pedantno prikupljenih informacija pri prvom kvaru. Kao što vidite, u ovom slučaju rizik je potpuno neopravdan. Svaki profesionalac će vam savjetovati da instalirate samo pouzdan i dobro pregledan softver za pozivanje. Takav sistem prijema signala će raditi s vama neograničeno vrijeme i pružiti priliku da kvalitativno procijenite razvojne izglede kompanije, ispravljajući ovaj put na vrijeme. A instalirani program za evidenciju poziva će postati glavni oslonac.

Program za obračun poziva se veoma razlikuje od sličnih zbog činjenice da kombinuje sva najnovija dostignuća u IT tehnologiji sa karakteristikama telefonije. Njegovo ime je Univerzalni računovodstveni sistem (USU). Uvjereni smo da će naš softver za praćenje telefonskih poziva biti pouzdan partner za vas i voditi vašu organizaciju na putu ka uspjehu. U to su nas uvjerili bezbrojni kupci koji rade u različitim zemljama svijeta. To su kompanije koje posluju u raznim oblastima.

Na stranici postoji mogućnost preuzimanja programa poziva i prezentacije za njega.

Komunikacija pomoću mini automatske centrale omogućava smanjenje troškova komunikacije i kontrolu kvaliteta komunikacije.

Program za pozive i sms ima mogućnost slanja poruka preko sms centra.

Računovodstvo poziva olakšava posao menadžerima.

Program za pozivanje je sposoban za upućivanje sistemskih poziva i pohranjivanje informacija o njima.

Programski pozivi se obavljaju brže od ručnih poziva, što štedi vrijeme za druge pozive.

Pozivi kroz program se mogu vršiti pritiskom na dugme.

Program telefonskih poziva sadrži informacije o klijentima i radu sa njima.

Računovodstvo za PBX vam omogućava da odredite s kojim gradovima i zemljama zaposlenici kompanije komuniciraju.

Program za obračun poziva može voditi evidenciju dolaznih i odlaznih poziva.

Plan naplate može generirati informacije izvještaja za određeni period ili prema drugim kriterijima.

Program obračuna poziva može se prilagoditi specifičnostima kompanije.

Program za primanje poziva može identificirati kupca iz baze podataka po broju koji vas je kontaktirao.

PBX softver generiše podsetnike za zaposlene koji moraju da završe zadatke.

Program za pozive sa računara na telefon će olakšati i ubrzati rad sa klijentima.

U programu se komunikacija sa PABX-om obavlja ne samo sa fizičkim serijama, već i sa virtuelnim serijama.

Računarski program za pozivanje omogućava vam da analizirate pozive prema vremenu, trajanju i drugim parametrima.

Softver za praćenje poziva može pružiti analitiku za dolazne i odlazne pozive.

Dolazni pozivi se automatski snimaju u Univerzalni računovodstveni sistem.

Da biste bolje razumjeli šta je softver za pozive Universal Accounting System, trebali biste instalirati besplatnu demo verziju sa naše web stranice.

Jednostavnost interfejsa jedna je od glavnih karakteristika programa za obračun poziva USU. Njegov razvoj će biti bezbolan za svakoga.

Jednostavnost ni na koji način ne umanjuje pouzdanost USU programa za evidentiranje poziva.

Odsustvo pretplate čini USU-ov softver za obračun signala još zanimljivijim u očima drugih.

USU se, kao i mnogi programi, pokreće prečicom.

Svi nalozi USU programa za obračun poziva zaštićeni su jedinstvenom lozinkom, kao i poljem Uloga, koje vam omogućava da kontrolišete prava pristupa korisnika.

USU softver za obračun poziva omogućava instaliranje logotipa na radni ekran sistema, koji će vam omogućiti da se deklarirate kao kompanija kojoj korporativni identitet nije prazna fraza.

Kartice otvorenih prozora u programu USU evidencija poziva pomoći će vam da prelazite između različitih operacija jednim klikom.

Tajmer je instaliran na dnu glavnog ekrana softvera za pozive USU, koji će jasno pokazati koliko vam je vremena trebalo da završite operaciju.

Informacije unesene u program obračuna poziva Univerzalnog računovodstvenog sistema čuvaju se u njemu onoliko dugo koliko je potrebno za njegov rad.

Svi korisnici će moći da rade na programu obračuna poziva USU u lokalnoj mreži ili na daljinu.

Nudimo dva sata besplatne tehničke podrške za svaki račun softvera za obračun poziva USU.

Naši stručnjaci mogu organizirati obuku vaših zaposlenika za rad na daljinu u programu obračuna poziva USU. Ostale opcije se razmatraju pojedinačno.

Softver za pozive iz Univerzalnog računovodstvenog sistema pružit će vam mogućnost vođenja praktičnih priručnika koji se mogu aktivno koristiti u radu cijele organizacije. Korisnicima će trebati nekoliko sekundi da popune bilo koji dokument.

Softver za pozivanje će vam omogućiti da postavite iskačuće prozore sa svim informacijama koje su vam potrebne da identifikujete kupca i uspostavite razgovor s njim.

Zahvaljujući mogućnostima USU softvera za snimanje poziva, kroz iskačući prozor možete brzo pristupiti kartici klijenta i unijeti potrebne podatke koje niste imali ili upisati novu drugu stranu.

Nakon što prelistate informacije u iskačućem prozoru programa za obračun poziva, možete se obratiti klijentu imenom, koji će vam to odmah urediti. Korišćenje softvera za snimanje dolaznih i odlaznih poziva podiže rad sa potencijalnim klijentima na novi nivo. Sticanje povjerenja je samo jedan korak.

USU-ov program evidencije poziva podržava funkciju automatskog slanja glasovnih poruka.

USU Calling softver omogućava vašim menadžerima da upućuju automatske ili ručne pozive.

Mailing lista, koju podržava USU-ov program za snimanje poziva, može biti pojedinačna ili slana u redovnim intervalima, a može biti i individualna ili grupna.

Vaši menadžeri će cijeniti sposobnost programa za obračun poziva USU da upućuje pozive direktno iz prozora trenutnog softvera koristeći odgovarajuću opciju na traci menija.

Program obračuna poziva pruža mogućnost generiranja izvještaja o pozivima za sve dane ili periode, što će vam omogućiti da ne izgubite nijednog klijenta, kao i kompetentan i kvalitetan rad s potencijalnim klijentima.

Ako i dalje imate pitanja o radu programa snimanja poziva Univerzalnog računovodstvenog sistema, rado ćemo odgovoriti na njih ako nas kontaktirate na bilo koji od navedenih telefonskih brojeva.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More