Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za pozive sa računara

Program za pozive sa računara • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za pozive sa računara
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dobra baza kupaca je okosnica svakog poslovanja. Na kraju krajeva, njihove potrebe u odnosu na vaš proizvod određuju obim pružene robe ili usluga i, posljedično, profit.

Da uvijek budete u kontaktu sa kupcem, pogotovo onim koji je jako daleko od vas, i da ga ne izgubite, postoji telefonija. A razvojem tržišta informacionih tehnologija i njegovom primjenom od strane organizacija, mogućnosti telefonije su se višestruko povećale.

Funkcija programa za pozive na mobilne i fiksne telefone sa računara uz pomoć posebnih programa, odnosno iz sistema upravljanja organizacijom, postala je veoma popularna.

Bilo koji program za upućivanje poziva sa računara na telefon omogućit će organizaciji da brzo bira brojeve i poziva klijente što je brže moguće, bez lomljenja očiju, ponekad ručno birajući višecifrene brojeve, rizikujući da napravi grešku.

Neke kompanije pokušavaju samostalno instalirati takav softver, ukucavajući u red tražilice zahtjeve kao što su: preuzimanje programa za Internet pozive ili besplatne pozive za preuzimanje Windows-a. Ovakav pristup ih neće dovesti ni do čega dobrog. Morate biti svjesni da se visokokvalitetni program za pozive s računala ne preuzima besplatno.

Kvalitetan program za pozivanje koji radi na najčešćem MS Windows operativnom sistemu nikada neće biti besplatan, makar samo zato što ima mogućnost podešavanja dodatnih podešavanja, kao i moćan sistem zaštite informacija. Takođe, kvalitetan program za internet pozive obično održava tim programera, tako da svaki sistem može zahtevati ispravke ili podešavanja. I ko će, ako ne profesionalci u svojoj oblasti, moći da reši sve ove probleme?

Dobar primjer kvalitetnog softvera za kompjutersko pozivanje je Univerzalni računovodstveni sistem (UAS). Zbog svoje fleksibilnosti može se ugraditi u kompaniju u bilo kojoj oblasti djelatnosti. Naš program PC poziva neće vam dozvoliti da izgubite nijednog kupca, ojačaće vaš imidž u očima drugih i dati vam mnoge prednosti u odnosu na konkurenciju.

Zbog niza svojih prednosti, USU program je prošao testove i radi u kompanijama ne samo u zemljama ZND, već i daleko izvan njenih granica. Naš razvoj se može koristiti ne samo kao program za pozive sa računara, već i kao program za pozive na mobilne telefone, kao i program za pozive sa laptopa. Na bilo kojoj poziciji, ona će ostati pouzdan asistent i učiniti rad s klijentima praktičnijim i fokusiranim na pozitivan rezultat. Naša kompanija takođe koristi USU kao program za pozive u Kazahstan, kao i u zemlje ZND širom sveta.

Program telefonskih poziva sadrži informacije o klijentima i radu sa njima.

Računovodstvo poziva olakšava posao menadžerima.

Softver za praćenje poziva može pružiti analitiku za dolazne i odlazne pozive.

Računovodstvo za PBX vam omogućava da odredite s kojim gradovima i zemljama zaposlenici kompanije komuniciraju.

Program obračuna poziva može se prilagoditi specifičnostima kompanije.

Komunikacija pomoću mini automatske centrale omogućava smanjenje troškova komunikacije i kontrolu kvaliteta komunikacije.

Dolazni pozivi se automatski snimaju u Univerzalni računovodstveni sistem.

Računarski program za pozivanje omogućava vam da analizirate pozive prema vremenu, trajanju i drugim parametrima.

Na stranici postoji mogućnost preuzimanja programa poziva i prezentacije za njega.

PBX softver generiše podsetnike za zaposlene koji moraju da završe zadatke.

Programski pozivi se obavljaju brže od ručnih poziva, što štedi vrijeme za druge pozive.

Program za pozive sa računara na telefon će olakšati i ubrzati rad sa klijentima.

Program za pozivanje je sposoban za upućivanje sistemskih poziva i pohranjivanje informacija o njima.

Program za obračun poziva može voditi evidenciju dolaznih i odlaznih poziva.

Plan naplate može generirati informacije izvještaja za određeni period ili prema drugim kriterijima.

U programu se komunikacija sa PABX-om obavlja ne samo sa fizičkim serijama, već i sa virtuelnim.

Program za pozive i sms ima mogućnost slanja poruka preko sms centra.

Program za primanje poziva može identificirati kupca iz baze podataka po broju koji vas je kontaktirao.

Pozivi kroz program se mogu vršiti pritiskom na dugme.

Pogodnost interfejsa programa za pozivanje sa računara na telefon putem Interneta USU učiniće njegov razvoj brzim i bezbolnim za svakog korisnika.

Pouzdanost programa za pozive sa računara na telefon putem USU Interneta leži u činjenici da ako se pridržavate preporuka naših stručnjaka, nećete propustiti ni zrno unesenih informacija.

Cijena programa za pozive s računala na telefon putem interneta USU prilično je demokratska. Još više joj u prilog ide činjenica da niko ne naplaćuje mjesečnu naknadu u trenutku plaćanja.

Svi USU programski računi za telefonske pozive zaštićeni su jedinstvenom lozinkom, kao i poljem Uloga, koje garantuje razdvajanje prava pristupa informacijama na osnovu uloge korisnika.

Logo na prvom ekranu programa za pozivanje sa računara na telefon putem interneta USU postat će vaša vizit karta i stvoriti pozitivnu sliku za vas u očima drugih.

Kartice na dnu glavnog ekrana programa za pozive sa računara na telefon putem USU Interneta omogućavaju vam da se trenutno prebacite s jednog prozora na drugi.

Glavni ekran USU programa za pozive između računara i interneta sadrži informacije o vremenu koje je zaposlenik koristio za obradu ove ili one informacije.

Sve informacije sistem pohranjuje za pozive sa računara na telefon putem interneta USU na vremenski period koji sami odredite.

USU-ov PC-to-Internet program telefonskih poziva omogućava korisnicima da se povežu na njega putem lokalne mreže kompanije ili daljinski.

Kao poklon za svaku kupljenu od nas licencu za pozivanje sa računara na telefon putem interneta USU, naša kompanija obezbeđuje dva sata besplatne tehničke podrške.

Naši stručnjaci će vas kontaktirati radi obuke za rad na programu telefonskih poziva zaposlenika USU-a sa računara na internet.

Program za upućivanje poziva sa računara na internet telefon USU pomoći će u postavljanju praktičnih priručnika. Uključuje vodič za korisnike sa potpunim informacijama o svakom od njih. Za komunikaciju sa telefonijom i mogućnost pozivanja, neophodno je upisati jedan ili više telefonskih brojeva u program.

Vaši menadžeri mogu lako upućivati pozive direktno iz USU-ovog programa za telefoniranje sa računara na telefon.

U programu za pozive sa računara na telefon putem USU Interneta možete konfigurisati iskačuće prozore sa potrebnim informacijama o korisniku.

U iskačućem prozoru programa za pozive sa računara na internet telefon USU možete uneti korisničku karticu i uneti novu, ili dodati novi broj telefona postojećim.

Svojim menadžerima i pozivom klijentu ili prilikom primanja poziva preko programa za pozive sa računara na internet telefon, USU ga može pozvati imenom, što ne može ne impresionirati.

Program za pozive sa računara na telefon putem Internet univerzalnog računovodstvenog sistema omogućiće vam slanje glasovnih poruka kupcima, nakon što ste prethodno sačuvali audio fajl.

U programu za razgovore sa računara na telefon putem Interneta, USU može obavljati i održavati evidenciju neželjenih poziva.

Sve masovne ili pojedinačne pošte poslane korištenjem USU-ovog programa za pozivanje računara na telefon mogu biti jednokratne ili poslane redovnim primateljima.

Informacije o svim dolaznim i odlaznim pozivima program sprema za pozive sa računara na telefon putem interneta USU. Možete ga pratiti u posebnom izvještaju za bilo koji dan ili period.

Direktor, koji radi u posebnom modulu, uvijek će moći vidjeti produktivnost rada svakog menadžera, kao i efikasnost programa za pozive sa računara na internet telefon USU.

Gore navedene stavke su samo neke od karakteristika programa Univerzalni računovodstveni sistem. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, uvijek nas možete pozvati na bilo koji broj telefona koji je naveden u kontaktima ili putem Skypea.

 


Vidi također


Molimo pogledajte ostale stranice u ovom dijelu

More