Program za obračun potrošnje goriva
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun potrošnje goriva

Program za obračun potrošnje goriva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaki aspekt života, radne aktivnosti, podleže strogom redu, i svuda je potrebno računati vreme, finansije, praviti red vožnje i planove, drumski saobraćaj nije izuzetak, bio privatni ili službeni, svuda je potrebna kontrola . Glavna knjigovodstvena stavka za transport su goriva i maziva i njihova potrošnja. Sada postoji mnogo programa koji se mogu besplatno preuzeti ili koristiti na mreži, ali u pravilu je ova opcija prikladnija za ljubitelje automobila ili kompanije s malim brojem vozila. Kompanije koje su specijalizovane za transport sa velikim timom automobila trebaju veći program za izračunavanje potrošnje goriva.

Gorivo je glavna troškovna stavka u korišćenju voznog parka, zbog čega kompetentno i korektno računovodstvo i otpisi postaju primarni zadatak svih kompanija. Prilikom odabira aplikacije nije toliko važno kako će funkcionirati, online ili lokalno, besplatna ili plaćena verzija softvera, čak je možete preuzeti s interneta, glavna stvar je njena funkcionalnost i pouzdanost. Plaćeni ili besplatni programi za obračun goriva moraju biti razrađeni do najsitnijih detalja, fleksibilni i razumljivi u postavkama, a rezultat se može odrediti smanjenjem troškova goriva. Obračun za goriva i maziva ima mnogo nijansi u aspektu računovodstvenog i poreznog izvještavanja, stoga je, koristeći softverske alate, potrebno stvoriti zgodan i tačan mehanizam za određenu kompaniju.

Softver savremene generacije značajno je uticao na rad preduzeća vezanih za korišćenje transporta. Rutinska papirologija je stvar prošlosti; Došli su da ih zamijene praktičnim elektronskim formularima, koji se mogu besplatno preuzeti sa mnoštva online izvora ili dodati u bazu podataka. Što se tiče obračuna i obračuna goriva i maziva, softverske platforme automatski kontrolišu prijem i potrošnju prema karakteristikama vozila, uzimajući u obzir standarde i stvarne podatke usvojene u preduzeću, kreirajući jedinstveni registar veličina, generišući nekoliko izvještaja na osnovu rezultata određenog perioda.

Među raznim automatizacijskim aplikacijama za obračun goriva posebno bih istaknuo Univerzalni računovodstveni sustav, koji ima široku funkcionalnost koja ne samo da može kontrolirati gorivo i maziva, već i uvesti red u sve točke vezane za održavanje i održavanje vozila. Softver omogućava stvaranje i održavanje vodiča na racionalniji način, korištenjem automatiziranih algoritama, čime se zaposlenima štedi vrijeme. Program potrošnje goriva USU možete preuzeti na našoj stranici ili, za početak, proučiti online prezentaciju, gdje su detaljnije opisani izgledi za njegovu implementaciju. Aplikacija prati kretanje automobila, uzimajući u obzir njihovu vrstu, rutu, zagušenost puta i samo na koeficijentu sa ovim parametrima izračunava cijenu benzina. Potpuna kontrola voznog parka podrazumijeva praćenje troškova amortizacije, popravki i blagovremenog održavanja, habanja rezervnih dijelova, što je moguće samo uz korištenje visokokvalitetnih softverskih platformi koje se ne mogu besplatno preuzeti na Internetu u jednoj verziji, a online opcija neće moći da zadovolji zahteve preduzetnika. Besplatna verzija našeg programa je moguća samo ako preuzmete probnu verziju s ograničenom funkcionalnošću namijenjenu pregledu. Vodeći softver USU-a postat će punopravni alat za male i velike kompanije zainteresirane za obračun potrošnje goriva, online programe koji im ne odgovaraju i ne ispunjavaju cijeli obim zadataka.

USU aplikacija može kreirati tovarni list iz šablona za nekoliko sekundi, koji se može uvesti iz izvora treće strane ili preuzeti sa mreže. Osim toga, softver automatski izračunava saldo goriva na osnovu podataka iz najnovijih tovarnih listova. Osim toga, možete podesiti funkciju podsjetnika, koja će vas unaprijed obavještavati o isteku uslova osiguranja, vozačke dozvole zaposlenika, vozačke dozvole i druge važne događaje koji zahtijevaju stalno praćenje.

Sve opcije su ugrađene u program u jedinstveni međufunkcionalni okvir koji je u interakciji sa svakim aspektom proračuna prihoda i troškova goriva i maziva. To znači da u traci za pretragu pretraživača neće biti potrebe da beskonačno ulazite u besplatni program za izračunavanje goriva, potrošnju goriva, onlajn program, preuzimate program potrošnje goriva, punite memoriju računara beskrajnim sadržajem, raštrkanim po celoj nameni i nemogućim prikupiti sve prikupljene informacije. Implementacijom USU programa dobit ćete složen automatizirani sistem, koji računovođi olakšava rad na različitim proračunima potrebnim u organizaciji, smanjujući potencijalne troškove i strukturiranje toka posla u svakom koraku. Cenovna politika naše kompanije je veoma verna i dostupna svima, plaćate samo one opcije koje će vam svakako biti korisne za obračun i obračun troškova kompanije, što garantuje praktičnost, jer to nije realno ostvariti korišćenjem onlajn verzija. Rad naših stručnjaka ne završava fazom implementacije programa, mi ćemo uvijek biti u kontaktu i spremni podučiti zaposlenike osnovama rada.

Možete pratiti gorivo na rutama pomoću programa tovarnih listova kompanije USU.

Program obračuna pošiljaka je neophodan u svakoj transportnoj organizaciji, jer uz njegovu pomoć možete ubrzati izvršavanje izvještaja.

Za obračun goriva i maziva i goriva u bilo kojoj organizaciji, trebat će vam program tovarnog lista sa naprednim izvještavanjem i funkcionalnošću.

Program obračuna goriva i maziva omogućit će vam da pratite potrošnju goriva i goriva i maziva u kurirskoj kompaniji ili službi dostave.

Računovodstveni program goriva i maziva može se prilagoditi specifičnim zahtjevima vaše organizacije, što će pomoći u povećanju tačnosti izvještavanja.

Program obuke za tovarne listove omogućava pripremu izveštaja u okviru generalnog finansijskog plana kompanije, kao i praćenje troškova na trasama u toku.

Svaka logistička kompanija treba da obračunava benzin, goriva i maziva koristeći moderne kompjuterske sisteme koji će omogućiti fleksibilno izvještavanje.

Program tovarnog lista će vam omogućiti prikupljanje informacija o troškovima na rutama vozila, primanje informacija o istrošenom gorivu i drugim gorivima i mazivima.

Program za kompletiranje tovarnih listova omogućava automatizaciju pripreme dokumenata u preduzeću, zahvaljujući automatskom učitavanju informacija iz baze podataka.

Obračun tovarnih listova može se obaviti brzo i nesmetano uz savremeni softver USU.

Za registraciju i računovodstvo tovarnih listova u logistici pomoći će program goriva i maziva, koji ima zgodan sistem izvještavanja.

Program obračuna goriva omogućit će vam prikupljanje informacija o istrošenom gorivu i mazivima i analizu troškova.

Vaša kompanija može u velikoj meri optimizirati troškove goriva i maziva i goriva, vršeći elektronsko knjigovodstvo kretanja otpremnica koristeći USU program.

Program obračunskog tovarnog lista Vam omogućava da vidite ažurne informacije o potrošnji goriva i maziva i goriva u transportu kompanije.

Program tovarnog lista dostupan je besplatno na web stranici USU i lako se upoznaje, ima praktičan dizajn i mnoge funkcije.

Puno je lakše kontrolisati potrošnju goriva uz USU softverski paket, zahvaljujući kompletnom obračunu svih ruta i vozača.

Olakšajte obračun tovarnih listova i goriva i maziva uz savremeni program Univerzalnog računovodstvenog sistema, koji će Vam omogućiti da organizujete transport i optimizujete troškove.

Registracija vozača je laka i jednostavna uz pomoć savremenog softvera, a zahvaljujući sistemu prijavljivanja možete identifikovati kako najefikasnije zaposlene i nagraditi ih, tako i one najmanje korisne.

Uz pomoć programa za proračun potrošnje goriva možete zaboraviti na beskrajne papire koji su se nakupili na stolovima, jer će sada imati elektronski oblik.

Ažurirani podaci o bilansima goriva i maziva u skladištima, poštujući rokove za koje bi trebali biti dovoljni u normiranoj potrošnji.

Program USU kreira tovarni list za nekoliko trenutaka, pošto su mnogi parametri podešeni po defaultu, a sistem vrši proračune na osnovu prethodnih indikatora.

Aplikacija ima skup funkcija neophodnih za rad na obračunu računa i potrošnje goriva, što znači da ne morate tražiti dodatne sadržaje, besplatne ili plaćene.

Možete preuzeti ili izvesti gotovu dokumentaciju programa USU sa nekoliko pritisaka na tipku.

U pravilu, da biste organizirali radni prostor i produktivan dan odgovornog menadžera, važno je imati uređaj za podsjetnike, naravno da se može dodatno preuzeti ili zasebno konfigurirati online, ali još je lakše koristiti tako korisnu opciju u našoj softverskoj platformi.

Program pohranjuje sve vrste predložaka za dokumente, obrasce, fakture u svojoj bazi podataka, ali ako je potrebno, možete ih ispraviti ili dodati nove.

Softver predstavlja potpunu osnovu za transportni vozni park, kreirajući posebnu karticu za svaku jedinicu, koja sadrži podatke o marki, tehničke karakteristike, podatke o potrošnji rezervnih dijelova i potrebnu priloženu dokumentaciju.

Program za izračunavanje benzina i maziva za proračun se zasniva na zapremini rezervoara svakog vozila.

Širok spektar upravljačkih alata stvorit će sve uslove za donošenje informiranih odluka o tekućim procesima kompanije.

USU aplikacija za obračun goriva i maziva ne samo da generiše vodiče, već i objedinjuje podatke u jedan elektronski dnevnik, koji prikazuje sve operativne troškove voznog parka.

Ušteda vremena osoblja automatskim popunjavanjem potrebne dokumentacije i kalkulacija za sve vrste parametara.

Program USU je prilagođen za svaku organizaciju, potrebe korisnika, uzimajući u obzir specifičnosti određenog područja djelovanja.

Finansijski tokovi će također biti uzeti u obzir konfiguracijom softvera, što znači da će upravljački tim moći da ih drži pod potpunom kontrolom.

Još više prednosti možete otkriti u online prezentaciji gdje možete figurativno i lako razumjeti izglede za uvođenje automatiziranog sistema.

Imamo i besplatnu demo verziju koju možete preuzeti sa linka koji se nalazi na stranici!