CRM za WMS
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za WMS

CRM za WMS • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizovani WMS CRM sistemi tima Univerzalnog računovodstvenog sistema pomažu u optimizaciji i pojednostavljenju procesa rada i proizvodnje, racionalizaciji i organizaciji održavanja različitih vrsta računovodstva u kompaniji, kao i sistematizaciji i strukturiranju toka rada u organizaciji. CRM za WMS će pomoći da se upravljanje poslovanjem dovede na potpuno novi nivo, što će imati izuzetno pozitivan uticaj na budući rad kompanije, njenu produktivnost i efikasnost. Moderni automatizirani programi su odlični pomagači i savjetnici za širok spektar stručnjaka. Pogodni su za plodonosan i produktivan rad u apsolutno svakom polju. Novi softver je mali priručnik koji stručnjak može koristiti u bilo kojem trenutku. Ali šta je drugo tako dobar i koristan CRM za WMS sistem naše kompanije?

Zahvaljujući našem univerzalnom računovodstvenom sistemu, možete otvoriti potpuno nove horizonte za razvoj vaše organizacije, uvelike pojednostaviti i strukturirati tok rada u preduzeću, a ujedno i uštedjeti mnoge od najvrednijih i nezamjenjivih ljudskih resursa – vrijeme i energiju. Prednosti našeg CRM-a za WMS rad uključuju, prije svega, njegovu jednostavnost i lakoću korištenja. Softver mogu lako savladati svi zaposleni - od profesionalnog korisnika računara do početnika. WMS i CRM programi vam omogućavaju da kombinujete procese kao što su upravljanje korisničkim uslugama i upravljanje skladištem. Na primjer, u prošlosti, za produktivno i plodno obavljanje funkcija koje je dodijelio menadžment, bilo je potrebno instalirati različite softvere za svaki od ovih zadataka, od kojih je svaki bio odgovoran za određenu operaciju. Naši programeri su otišli dalje i kreirali zaista jedinstven i svestran program s kojim možete upravljati cijelom kompanijom u cjelini. Vrlo je zgodno, praktično i ekonomično, morate se složiti.

CRM za WMS je softver odgovoran za upravljanje odnosima s klijentima. Ovaj proizvod automatizuje prodaju, kontroliše marketing odeljenje, optimizuje aktivnosti osoblja, posebno menadžera odgovornih za korisničku podršku i aktivnosti Call centra. CRM za WMS sistem razlikuje se od naših programera po prilično širokoj funkcionalnosti i velikom obimu. Usput, moguće ga je proširiti, dodati nove funkcije sistemu u bilo koje vrijeme, ako je potrebno. Naši stručnjaci primjenjuju individualni pristup svakom klijentu, što nam omogućava da kreiramo istinski kvalitetan softver koji odgovara svakoj kompaniji. CRM za WMS rad ima prilično fleksibilna i udobna podešavanja koja vam omogućavaju da pojednostavite i strukturirate skladištenje adresa zahvaljujući zgodnoj i udobnoj klasifikaciji podataka i dokumentaciji rada.

U arsenalu naših proizvoda nalazi se i CRM za WMS logistiku. Kao što je ranije spomenuto, softver će postati izvrstan i nezamjenjiv pomoćnik za svakog stručnjaka: od računovođe do logističara. Program će preuzeti značajan dio radnih obaveza, što će zaposlenima omogućiti da se posvete važnijim i značajnijim projektima. CRM za logistiku WMS kontroliše ne samo kretanje određene robe, njeno kvantitativno i kvalitativno stanje, već i integritet i sigurnost. Odgovorna je i za saradnju sa dobavljačima i kupcima, pomaže u donošenju kompetentnih proizvodnih odluka na vreme i pomaže u vođenju pregovora. Automatizirani softver pomoći će vam da zadržite stalne kupce, privučete što više novih kupaca, a također će vam pružiti veliku pomoć u odabiru najpouzdanijeg i najprofitabilnijeg prijevoznika, kojem se lako može povjeriti prijevoz bilo koje robe.

CRM baza podataka za WMS dostupna je kao demo verzija na našoj službenoj web stranici. Verzija je potpuno besplatna i dostupna u bilo koje doba dana. To će vam pomoći da bolje upoznate naš softver, procijenite i detaljno proučite njegovu funkcionalnost i testirate aplikaciju na djelu. CRM baza podataka za WMS Universal Accounting System je idealna za svaku organizaciju. Softver će jednostavno postati nezamjenjiv pomoćnik u svim pitanjima vezanim za vođenje bilo kojeg posla.

USU-ov WMS sistem je što jednostavniji i lakši za upotrebu. Programeri su konfigurisali softver na takav način da ga čak i početnik PC može savršeno savladati za samo nekoliko dana.

Softver se automatski blokira u slučaju dugotrajne neaktivnosti. Ne morate zatvarati program svaki put kada izađete.

WMS razvoj ima iznenađujuće skromne operativne podatke koji omogućavaju njegovu laku instalaciju na bilo koji računarski uređaj.

Sistem podržava daljinsko upravljanje. Možete se povezati na mrežu u bilo koje vrijeme i riješiti sve svoje poslovne probleme bez napuštanja kuće.

Softver strukturira i organizira svu dokumentaciju kompanije. Sada će vam trebati nekoliko sekundi da pronađete dokument koji vam je potreban.

Sistem redovno vrši inventarizaciju skladišta, što omogućava kontrolu kvantitativnog i kvalitativnog sastava proizvoda.

USU održava stroge postavke privatnosti. Svaki zaposlenik dobija svoje lično korisničko ime i lozinku, koji pouzdano štite radne podatke.

Program adresnog skladištenja kontroliše proces transporta naručenih proizvoda i bilježi svaku promjenu robe.

Aplikacija ocjenjuje i analizira učinak svakog zaposlenika tokom mjeseca, što vam omogućava da svojim podređenima naplatite zasluženu i poštenu platu.

Softver automatski generiše razne izvještaje i druge papire i odmah postavlja zadani dizajn, što zaposlenima štedi mnogo vremena.

Vrijedi napomenuti da, ako želite, možete učitati vlastiti predložak dizajna u softver, koji će se u budućnosti aktivno koristiti za kreiranje i popunjavanje dokumenata.

Jasna karakteristika USU-a je da korisnicima ne naplaćuje mjesečnu naknadu. Potrebno je samo da platite kupovinu i instalaciju. Softver možete koristiti u budućnosti neograničeno vrijeme.

Preduzeće redovno analizira i procenjuje profitabilnost vašeg poslovanja, što vam omogućava da ostvarite konstantan profit i da nemate gubitak.

Aplikacija se lako može sinkronizirati s dodatnom opremom u organizaciji. Tako će sve informacije o procesima organizacije biti prikazane u jednom programu, što je vrlo zgodno i udobno.

USU će vam pomoći da u rekordnom roku dosegnete potpuno nove horizonte i zauzmete nove liderske pozicije na tržištu.

 


Vidi također