Programi skladištenja adresa na skladištu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Programi skladištenja adresa na skladištu

Programi skladištenja adresa na skladištu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za pohranjivanje adresa u skladištu bit će odličan dodatak arsenalu svakog menadžera, pružajući pristup bogatom kompletu alata za rješavanje širokog spektra zadataka koji se javljaju u modernom poslovanju. Program je pogodan kako za mala poduzeća koja se žele proširiti tako i za veliku kompaniju kojoj je za uspješno vođenje potreban inovativan pristup.

Ciljano plasiranje proizvoda u skladišta mnogo je efikasnije od tradicionalnog nasumičnog skladištenja. U svakom trenutku možete pronaći bilo koji proizvod koji vas zanima, a uslovi skladištenja se mogu lako prilagoditi na osnovu prirode proizvoda koji se nalaze u određenoj branši. Skladištenje adresa ne samo da pojednostavljuje pretragu, već vam omogućava i održavanje svih odjela kompanije u redu. Organizacija ima pozitivan učinak na imidž organizacije, kako u očima potrošača tako i u očima partnera.

Implementacijom ciljanog programa plasmana proizvoda možete poboljšati efikasnost proizvodnje automatizacijom procesa koji su se ranije morali raditi ručno. Kao rezultat toga, uštedjet ćete puno vremena i imati visoku preciznost u proračunima i proračunima. Na osnovu njih je lakše izvršiti sveobuhvatne analize poslovanja kompanije i uvesti nove tehnologije. Vrijeme koje je upravnik skladišta potrošio na rješavanje problema utrošit će se na rješavanje važnijih problema i poboljšanje cjelokupnog poslovanja.

Program za skladištenje adresa u magacinu od strane programera Univerzalnog računovodstvenog sistema počinje dodeljivanjem jedinstvenih brojeva svim kontejnerima, ćelijama i paletama dostupnim u preduzeću. Zajedno sa objedinjavanjem podataka iz svih skladišta i filijala u jedinstvenu informacijsku bazu, ovo daje potpune informacije. Možete pratiti dostupnost zauzetih prostora i slobodnih mjesta u skladištima, kretanje robe unutar odjeljenja ili neposredno između odjeljenja, možete vršiti statistiku potrošnje i još mnogo toga.

Program vam omogućava da registrujete neograničen broj robe, navodeći sve važne parametre i kontakt podatke kupaca kojima se proizvod šalje. Tako ćete omogućiti ne samo jednostavnu pretragu ciljanog plasmana, već i praćenje kretanja proizvoda od skladišta do odredišta kupca.

Ako vaša organizacija posluje kao privremeno skladište, program će automatski izračunati troškove održavanja, uzimajući u obzir predviđeno postavljanje i uslove skladištenja. Praćenje adrese tereta u skladištu će obezbediti visoku tačnost u proceni troškova usluge i kasnije dobro stanje robe. To ne može a da na pozitivan način ne utiče na reputaciju kompanije i lojalnost kupaca.

Vođenje evidencije o kupcima omogućava vam da pratite uspjeh svake reklamne kampanje, bilježeći dolazeće kupce i one koji su iz nekog razloga odbili usluge organizacije. Takvi potrošači se nazivaju spavačima, a program nudi i razne alate za rad s njima.

Jedna od karakterističnih karakteristika programa programera Univerzalnog računovodstvenog sistema je nevjerovatna lakoća savladavanja softvera. Moći ćete savladati program bez posebnih vještina i znanja potrebnih za pokretanje mnogih profesionalnih aplikacija. Čak i početnik može da upravlja programom za pohranjivanje adresa u skladištu USU, tako da je softver pogodan za timski rad menadžera zajedno sa timom. U tom slučaju, pristup određenim područjima može biti ograničen sistemom lozinki.

Još jedna prednost automatizovanog ciljanog plasmana je fleksibilna politika cena Univerzalnog računovodstvenog sistema. Za razliku od mnogih drugih programa, ovaj ne zahtijeva redovnu pretplatu, samo je plaćate jednom prilikom kupovine.

Prvo, program objedinjuje podatke o radu svih sektora kompanije u jedinstvenu informacijsku bazu.

Program se može koristiti u djelatnostima privremenih skladišta, transportnih i logističkih preduzeća, proizvodnih i komercijalnih organizacija, ili bilo kojih drugih kompanija čiji su menadžeri zainteresovani za optimizaciju svojih aktivnosti.

Svakoj ćeliji, paleti ili bilo kom drugom kapacitetu se dodeljuje individualni broj, što omogućava ciljanu lokaciju i laku pretragu robe u budućnosti.

Program automatski generiše dokumentaciju kao što su fakture, liste isporuke, specifikacije narudžbi, fakture i još mnogo toga.

U programu možete planirati sve važne stvari za organizaciju, na primjer, raspored prijema, smjene zaposlenika ili vrijeme za rezervne kopije.

Kontrola zaposlenih lako obavlja funkciju motivacije uz Univerzalni računovodstveni sistem, koji vam omogućava da automatski izračunate individualnu platu prema količini prethodno obavljenog posla.

Prečica do programa za skladištenje biće postavljena na radnu površinu vašeg računara.

Formiraće se jedinstvena baza kupaca sa svim potrebnim informacijama za budući rad i oglašavanje.

Prilikom registracije narudžbe navesti podatke kupca, rokove, prirodu posla i odgovornu osobu.

Upravljanje finansijama je već uključeno u mogućnosti USU-a, tako da za to neće biti potrebno preuzimati dodatnu aplikaciju.

Posjedovanje sigurnosne kopije će osigurati da se podaci brzo pohranjuju u određenom trenutku, tako da ne morate biti ometani od svog posla.

Korisničko sučelje će osigurati dostupnost programa za cijeli radni tim.

Softver podržava zajednički rad više ljudi u isto vrijeme.

Pristup nekim podacima može biti ograničen sistemom lozinki.

Više o mnogim drugim programskim značajkama za pohranjivanje adrese u skladištu od USU programera možete pronaći u kontakt informacijama na web stranici!

 


Vidi također