Računovodstvo poljoprivrednih preduzeća
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo poljoprivrednih preduzeća

Računovodstvo poljoprivrednih preduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u poljoprivrednim preduzećima često zahteva finansijske troškove, jer jedno lice nije sposobno da sprovede sveobuhvatno računovodstvo poljoprivrednih preduzeća. Na kraju krajeva, ovo zahtijeva mnogo truda i vremena. Računovodstvo troškova poljoprivrednih preduzeća je takođe važan proces jer finansijsko računovodstvo poljoprivrednih preduzeća omogućava poznavanje finansijske situacije organizacije i svest o troškovima i prihodima poljoprivrednih preduzeća. Kako uštedjeti finansije i troškove kompanije i samostalno i brzo voditi upravljačko računovodstvo u poljoprivrednim preduzećima?

Postoji izlaz - USU softverski sistem, koji pomaže u rješavanju bilo koje vrste računovodstvenih aktivnosti. Na primjer, računovodstvo osnovnih sredstava u poljoprivrednim preduzećima, računovodstvo materijala u poljoprivrednim preduzećima, računovodstvo finansijskog rezultata poljoprivrednih preduzeća, analitičko računovodstvo poljoprivrednog materijala, kao i katastarsko računovodstvo poljoprivrednih preduzeća i računovodstvo prihoda i rashoda u poljoprivrednim preduzećima. Ali ovo nije kraj liste funkcija našeg računovodstvenog programa. Softverski sistem USU pogodan je za bilo koju vrstu poljoprivredne organizacije. Upravlja troškovima finansiranja i prihodima bilo koje vrste preduzeća i, što je važno, sve radi automatski. Sve što se od vas traži je jednokratno popunjavanje raznih formulara vezanih za vaše poljoprivredne poduhvate nakon čega softverska platforma USU evidentira troškove obračunavajući finansije, poljoprivredni materijal, proizvode, robu, bilo šta., automatski!

Sa USU softverskim sistemom, troškovi vaše organizacije će biti kontrolisani i smanjeni, a finansijske transakcije mogu biti jasno prikazane na ekranu monitora! Osim toga, uspijevate kvalitetno upravljati svojom kompanijom i postati lider među konkurencijom!

Lakoća korištenja USU softvera omogućava vam da radite na njemu doslovno nakon nekoliko minuta od pokretanja. Brzina softvera USU omogućit će vam da ne gubite vrijeme čekajući sljedeći finansijski izvještaj. Postoji izvođenje bilo koje vrste finansijskog računovodstva. Računovodstvo finansijske vrednosti se knjiži automatski i može prikazati sve troškove uključujući materijal, finansije i cenu rada.

Komponenta izvještaja programa može prikazati finansijski položaj kompanije za odabrani period. Grafikoni i dijagrami jasno pokazuju finansijsku poziciju kompanije, koja se onda može koristiti za predviđanje daljeg profita i rashoda. Baza korisnika prima neograničen broj korisnika. Komunikacija sa telefonijom omogućava bolje upravljanje bazom, prikazuju se svi podaci o korisnicima. Bilo koja vrsta dokumenta može se pridružiti našem programu.

Štampanje dokumenata direktno iz prozora softverske platforme USU, sa vašim detaljima i logotipom.

Uvoz i izvoz word, excel, omogućava da se ne ispisuju svi podaci ponovo u našem programu, možete ih jednostavno prenijeti sa ovih platformi na našu.

Tu je i interakcija sa različitim tipovima programa, SMS poruke i glasovni pozivi, lista narudžbi, povrata, istovremeni rad više korisnika u softveru USU, zaštita podataka lozinkom, jedna datoteka baze podataka koja se lako uklapa na prenosive medije. Kontrola procesa poljoprivredne proizvodnje, od otkupa sirovina do puštanja gotovih proizvoda na police. Višekorisnički interfejs, u koji se može registrovati više zaposlenih u kompaniji, prema svojim funkcijama i stepenu pristupa softverskoj platformi USU. Daljinski pristup programu omogućava vam da radite bilo gdje gdje postoji internet mreža. Program USU softvera, koji se distribuira kao ograničena demo verzija, možete besplatno preuzeti sa linka ispod. U punoj verziji USU softvera ima još više funkcija, a detaljnije o programu i njegovim funkcijama možete saznati kontaktiranjem na dolje navedene brojeve.

Formiranje tržišnih ekonomskih odnosa nameće nove i sve veće zahtjeve za organizaciju računovodstva. Računovodstvo se razvija i poboljšava kao odgovor na promjenjive potrebe društva. Međutim, razvija se prema opšteprihvaćenim principima koje su razvile domaće, međunarodne i međunarodne strukovne organizacije. Osnovni zadatak računovodstva u organizacijama je da različitim korisnicima pruži ekonomske informacije neophodne za donošenje upravljačkih odluka. Bez strogog računovodstva i kontrole, nemoguće je organizirati racionalno i ekonomično korištenje proizvodnih resursa i rada, izbjeći nastanak neproduktivnih troškova i gubitaka, osigurati sigurnost materijalnih sredstava organizacije. Radikalno restrukturiranje ekonomskih odnosa u agroindustrijskom kompleksu zahtijeva racionalnu organizaciju računovodstva u svakoj organizaciji i povećanje njene uloge u upravljanju proizvodnjom. Kako bi se osigurala pravilna organizacija računovodstva u poljoprivrednim organizacijama u novim uslovima njihovog upravljanja i uspješan prelazak na međunarodni sistem računovodstva i izvještavanja, potrebni su naučno utemeljeni primarni računovodstveni dokumenti i računovodstveni zapisi, koji daju potrebne informacije o formiranju računovodstva za izradu upravljačke odluke.