Program za agronoma
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za agronoma

Program za agronoma • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Povezane proizvodne i poljoprivredne industrije sve se više okreću principima automatizacije koji mogu poboljšati kvalitet operativnog računovodstva, uvesti red u radni tok i izvještavanje o pozicijama, te ugraditi funkcionalnost u svaki nivo ekonomske strukture. Program za agronoma je kompleksno rješenje koje kombinuje računske alate različitih specifičnosti. Tako se uz pomoć programa kontrolišu faze proizvodnje, rad skladišta i transportera, rešavaju logistički problemi, analizira asortiman itd.

Osnova softverskog sistema USU je dugoročna praktična upotreba industrijskih sistema, koji u teoriji mogu imati prilično širok spektar mogućnosti, ali samo praksa daje ton za rad. Računarski program agronoma se koristi svuda. Ne smatra se posebno teškim. Agronom ne mora imati odlične kompjuterske vještine da bi upravljao programom. Opcije su jednostavne za implementaciju. Dizajn je ergonomski. Radni prostor je lako prilagoditi vašim svakodnevnim potrebama.

U ovom modalitetu, agronom je suočen sa brojnim zadacima puštanja i registracije proizvoda, utvrđivanja snabdevanja i potrošnje resursa, obračuna troškova proizvodnje, štampanja propisanih dokumenata na računaru i drugih kontrola koje se lako mogu zatvoriti programom. Broj korisnika nije ograničen. Svako odeljenje može dobiti kopiju konfiguracije za potpunu kontrolu strukturnih odeljenja, praćenje trošenja finansijskih i materijalnih resursa i generisanje specifičnih izveštaja za menadžment.

Nije tajna da su ovi sistemi veoma pažljivi prema detaljima, tako da je podrška za pomoć na prilično visokom nivou. Agronom ima iscrpnu količinu informacija o korištenju zemljišta, vrši kompjutersku analizu zaposlenosti osoblja. Ukoliko dođe do najmanjeg odstupanja od zadanog proizvodnog toka, to neće ostati bez pažnje programskog algoritma. Korisnici dobijaju obavještenje. Lako je prilagoditi modul upozorenja kako biste pratili trenutne proizvodne događaje. Po želji, agronom može putem SMS-a stupiti u direktan kontakt sa grupama kupaca ili osobljem proizvodne jedinice, procijeniti finansijska ulaganja u reklamne aktivnosti, izvršiti kompjuterizirano praćenje prodaje, isporuke itd. Program pretpostavlja korištenje restriktivnih prava pristupa, koja uvijek štite povjerljive podatke od širenja i čuvaju računovodstvene operacije agronoma od uobičajenih grešaka. Svaki agronom dobija lične identifikatore, odnosno login i lozinku.

Ne zaboravite da u savremenim uslovima agronom ne može bez programske podrške. U ovom slučaju, izbor bi trebao biti zasnovan na kvaliteti kompjuterske analize, regulatornoj i referentnoj dokumentaciji, evidenciji funkcionalnih i integracionih mogućnosti. Na posljednju tačku treba obratiti posebnu pažnju. Kompletna lista je objavljena na našoj web stranici. Ovo je opcija za sigurnosnu kopiju podataka, komunikaciju s uređajima trećih strana, sinhronizaciju s web-stranicom itd. Predlažemo da počnete s probnim radom.

Programsko rješenje ima za cilj da pojednostavi vođenje poslovanja agronoma, pružanje podrške, popunjavanje dokumenata i finansijsku kontrolu.

Računska analiza se vrši u realnom vremenu, što korisniku pruža ažurne sažetke podataka, analitičke i statističke informacije.

Program ima vrlo informativne imenike u kojima agronom može izložiti glavne karakteristike preduzeća, kupaca, dobavljača. Troškovi, materijalni resursi i repromaterijali se automatski obračunavaju, dok će aktivnost samog odjela nabavke preći na potpuno drugačiji nivo kvalitete. Korištenje programa omogućava da se u potpunosti reguliše zapošljavanje osoblja, korištenje zemljišta i proizvodni transporter. Možete sami prilagoditi parametre analize.

Agronom ima pristup sveobuhvatnom obimu propisanih obrazaca, obrazaca i deklaracija.

Postavke kompjuterskog nadzora su dovoljno fleksibilne da poboljšaju kvalitet operativnog računovodstva, da se pravovremeno prilagode za proizvodnju, prodaju ili logistiku. Registracija proizvoda traje nekoliko sekundi sa sinhronizovanom skladišnom opremom. Također možete aktivirati funkciju za uvoz i izvoz informacija o proizvodu. Korisnici mogu lako promijeniti jezik, temu, radni način ekrana.

Program ima ugrađeni modul za obavještavanje koji signalizira najmanja odstupanja od rasporeda, sve važne događaje u životu preduzeća. Možete ga i prilagoditi. Agronom nije jedini koji može koristiti konfiguraciju, ona je dizajnirana za rad u nekoliko odjela kompanije, uključujući računovodstvo, skladište, maloprodaju. Po želji, proizvodni koraci se mogu pratiti zasebno kako bi se poboljšao kvalitet svakog koraka. Računarski proračuni odlikuju se besprijekornom preciznošću, odsustvom grešaka i brzinom, koju ljudski faktor ne može pružiti.

Razvoj IT proizvoda u velikoj meri zavisi od trenutnih potreba organizacije. Zasebno, vrijedi proučiti registraciju za integraciju i odabrati odgovarajuću opciju. Vrijedi isprobati sistem u praksi. Demo verzija se distribuira besplatno.