Program za poljoprivredna preduzeća
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za poljoprivredna preduzeća

Program za poljoprivredna preduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kompanije u poljoprivrednom sektoru često moraju da se bave najnovijim sistemima automatizacije, čiji je cilj smanjenje troškova, efikasno upravljanje strukturom na svakom od nivoa upravljanja i pristupačniji i pojednostavljeni tok posla. Program poljoprivrednih preduzeća u potpunosti reguliše proizvodne procese, analizira asortiman proizvoda, vodi računa o njihovom knjigovodstvu i registraciji, sastavlja analitičke izveštaje i pruža ogromnu količinu referentnih informacija.

Softverskom sistemu USU (usu.kz) nije strano rješavanje složenih industrijskih problema, gdje se svaki proizvodni program poljoprivrednih preduzeća smatra jedinstvenim, kako po širokom funkcionalnom rasponu, tako i po skladnom odnosu cijene i kvalitete. Ovakav program nije složen. Udobne su u svakodnevnoj upotrebi i imaju sve potrebne opcije za efikasno upravljanje poljoprivrednom instalacijom. Korisnik ne mora imati izvrsne kompjuterske vještine da bi savladao konfiguraciju u rekordnom vremenu.

Računovodstveni program za poljoprivredna preduzeća ima niz karakterističnih funkcionalnih alata, koji uključuju automatske kalkulacije troškova robe za proizvodni objekat, procjenu efikasnosti reklamne aktivnosti i izradu kalkulacije. Program održava dovoljno visok nivo detalja kako bi se osiguralo da kvalitet referentnih informacija zadovoljava industrijske standarde i propise. Istovremeno, sam imenik mogu održavati ne samo kupci, već i transport, dobavljači, osoblje, proizvodi itd.

Program brzo određuje proizvodne potrebe poljoprivrednih preduzeća. Dovoljno je da korisnik unese količinu proizvoda planiranih za puštanje u promet kako bi odredio troškove njihove proizvodnje. Digitalno računovodstvo olakšava život odjelu nabavke. Nema potrebe da ručno pripremate otkupne listove, primate sirovine i gotove materijale, registrujete gotove proizvode. Svako od ovih radnih mjesta je zatvoreno programom, uključujući - popuniti sve potrebne dokumente upisane u registar kao šablone. Možete ih sami napuniti.

Nije tajna da upravljanje poljoprivrednim preduzećima često uključuje kontrolu logističke strukture, regulisanje skladišta ili direktne prodaje, a ne samo samih proizvodnih procesa i nadgledanje rada osoblja. Program kvalitativno pokriva sve određene računovodstvene kategorije. Osim toga, korisniku nije teško uključiti se u praćenje marketinga, formirati ciljne grupe kupaca i dobavljača za slanje SMS poruka, kreirati kadrovsku tabelu i raspored proizvodnje. Teško je zamisliti poslovnu aktivnost modernih poljoprivrednih preduzeća bez podrške specijalizovanog softvera, koji se više puta dokazao doslovno na terenu. Vrlo je lako osigurati da je program nezamjenjiv. Vrijedi instalirati demo verziju kako bi se istaknuli pozitivni aspekti proizvoda i ukazala na raspon funkcionalnosti. Ako se ne čini dovoljno širokim, predlažemo da proučite integracijski dnevnik, gdje se nude dodatne računovodstvene opcije, funkcionalni moduli i podsistemi.

Programsko rješenje automatizira upravljanje poljoprivrednim preduzećima, naređuje cirkulaciju dokumenata i finansijsku kontrolu i pojednostavljuje rad odjela nabavke. Proizvodni procesi se mogu kontrolisati na daljinu. Konfiguracija ima višekorisnički način rada, dok je povjerljivost podataka zaštićena ličnim pravima pristupa. Digitalni katalozi programa odlikuju se visokim nivoom detalja, gdje možete postaviti informacije o bilo kojoj računovodstvenoj kategoriji.

Kadrovsko računovodstvo prelazi na potpuno drugačiji nivo, gdje se prezentiraju ugovori, ugovori i druga lična dokumenta, možete obračunati plate, napraviti promjene u proizvodnji ili računati dane godišnjeg odmora.

Poljoprivredni objekat ne mora trošiti dodatno vrijeme na izvještavanje. Neke vrste analiza kreirane su posebno za menadžment iu prirodi menadžmentskog izvještavanja. Parametri analize u programu mogu se nezavisno konfigurisati kako bi se isključila mogućnost grešaka u praćenju.

Kompanije su u mogućnosti da u potpunosti kontrolišu izvođenje pojedinačnih koraka proizvodnje, automatski biraju izvršioce, kontrolišu logistiku i prodajne parametre. Ključni pokazatelji učinka se dinamički ažuriraju. Mogu se pregledati, formatirati u tekstualni fajl i poslati na štampanje, učitati na prenosivi medij za skladištenje. Ako želite, možete promijeniti predložak dizajna konfiguracije, način rada jezika ili pojedinačne kategorije. Program sam izračunava trošak, utvrđuje izvodljivost ulaganja u oglašavanje, prilagođava kalkulaciju, prati korištenje resursa itd. U programu su prikazane i računovodstvene informacije za poljoprivredni objekat, uključujući pojedinačne parametre infrastrukture, transportni vozni park, dobavljače, prodajna mesta. Integracija programa kroz cijelu korporativnu mrežu je brza i bezbolna.

Lista zahtjeva proizvoda kreira se automatski, što eliminira mogućnost netačnosti i grešaka. Karakteristike se lako prilagođavaju.

IT proizvod se ubrzano razvija. Samo obratite pažnju na registraciju mogućnosti integracije. To se u potpunosti odražava na našoj web stranici, uključujući i sinhronizaciju programa s web-stranicom. Vrijedi testirati proizvod prije kupovine licence. Instalirajte demo verziju.