Program za farmu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za farmu

Program za farmu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program farme je odličan alat za upravljanje ovom vrstom aktivnosti i organizaciju internog računovodstva svih proizvodnih procesa. Takav program je poljoprivrednicima potreban kao alternativa ručnom popunjavanju posebnih registarskih dnevnika, jer je ovaj način računovodstva moralno zastario i neće moći pokazati efikasnost posebnog programa. S obzirom na multitasking prirodu ovog poslovnog sektora, podrazumijeva ispravljanje mnoštva transakcija koje se dešavaju iz dana u dan, a koje osim toga zahtijevaju brzu i kvalitetnu obradu pristiglih podataka. Za dobar razvoj farme potrebno je kontrolisati procese kao što su registracija i pravilno održavanje životinja i biljaka; organizacija vaše prehrane i rasporeda ishrane; računovodstvo osnovnih sredstava i posebne opreme; kontrola farmera; pravovremeno i bez grešaka upravljanje dokumentima i još mnogo toga. Kao što vidite, lista zadataka je prilično opsežna, a jedini automatizovani program njima upravlja efikasno i brzo. Njegovo uvođenje je neophodno radi automatizacije poljoprivrednih aktivnosti, što podrazumijeva potpuni prelazak sa ručnog računovodstva na digitalne alate.

To podrazumijeva potpuno odbacivanje papirnih računovodstvenih izvora i implementaciju kompjuterizacije radnih mjesta, u kojoj zaposleni koriste računare i posebne savremene uređaje za povećanje efikasnosti računovodstvenih radnji. Ovaj program za poljoprivrednike pomaže da se potpuno promijeni pristup upravljanju farmama i uvelike poboljša kvalitet kontrole. Instalacija programa ima svoje solidne prednosti. U prvom redu, to je povećanje produktivnosti, jer od trenutka implementacije programa malo zavisi od osoblja, budući da veliki dio svakodnevnih funkcija obavlja kompjuterska aplikacija, kvalitet od čega, kao što znate, ne zavisi od trenutnog prometa kompanije, obima posla zaposlenih i drugih eksternih okolnosti. Koristeći automatiziranu instalaciju programa na farmi, uvijek ćete imati najnovije i ažurirane informacije koje se kontinuirano prikazuju u online digitalnoj bazi podataka. Sama aplikacija se ne ruši niti minimizira pojavu grešaka u kucanju u zapisima. A to jamči odličan rezultat, tačnost i pouzdanost dobivenih podataka. Vjerovatnoća gubitka digitalnih podataka je minimizirana jer većina programa za automatizaciju ima sveobuhvatan sistem protiv upada.

Ova programska baza može sadržati kolosalne količine informacija i pohraniti ih veoma dugo, što vam daje mogućnost da u svakom trenutku preuzmete elektronski zapis iz datoteke i pronađete informacije koje su vam potrebne. Stoga ćete zauvijek, poput noćne more, zaboraviti vječito pretrpane prostorije papirne arhive, u kojima provodite po cijele dane tražeći željeni dokument. Prednosti i praktičnost automatizacije u razvoju farme su očigledne, ostaje samo odabrati optimalni program. Nažalost, trenutno nema toliko programa za poljoprivrednike, pa je izbor vrlo mali. Međutim, postoje sasvim pristojne programske opcije koje mijenjaju vaš odnos prema menadžmentu, ali i čine ga jednostavnim i pristupačnim.

Važeća opcija za platformu za praćenje farme je instalacija ekskluzivnog programa USU Software, koji je na tržište lansiran sa modernim tehnologijama prije više od osam godina od strane stručnjaka USU Software-a.

U ovaj program za farmu uloženo je kolosalno dugogodišnje iskustvo programera, što ga je učinilo zaista potrebnim, praktičnim i efikasnim. Njegova upotreba donosi pozitivne rezultate u najkraćem mogućem roku, tako da sa sigurnošću možemo reći da je implementacija aplikacije najbolji alat u rukama preduzetnika koji je posvećen razvoju svog preduzeća. Odlikuje ga jednostavnost, pristupačnost i koncizan dizajn, kojim korisnici lako savladaju. Za razliku od drugih programa, ne morate proći posebnu obuku niti steći bilo kakve vještine prije početka rada u programu; savladavanje programske konfiguracije USU softvera oduzima maksimalno par sati slobodnog vremena, koje se skraćuje gledanjem besplatnih trening videa na web stranici naše kompanije. Među često deklarisanim prednostima ističe se interfejs sistema koji ima sve potrebne karakteristike za efikasan rad. Čak vam omogućava da kreirate dodatne ključeve koje korisnik zahteva ili da promenite dizajn interfejsa kako vam odgovara. Na njegovom glavnom ekranu prikazan je glavni meni koji se sastoji od tri sekcije, kao što su 'Moduli', 'Izveštaji' i 'Reference'. U svakom od njih ćete pronaći funkcionalnost različitog fokusa, što pomaže u uspostavljanju računovodstva u različitim aspektima farme. Glavna kontrola proizvodnih procesa odvija se u odjeljku Moduli, gdje se kreiraju digitalni zapisi o nazivima kako bi se formirala zajednička baza za životinje, bilanse skladišta, osoblje i dobavljače. Oni služe za ispravljanje podataka o svakoj od stavki i svim operacijama povezanim s njom. Uz tekstualni materijal, uz zapise koji se odnose na proizvode koji se nalaze u skladištu ili na životinje moguće je priložiti i fotografiju opisanog objekta, prethodno brzo snimljenu web kamerom. Vođenje evidencije omogućava ne samo automatsko generisanje svih navedenih baza podataka, već i njihovo automatsko ažuriranje i dopunu. Odjeljak 'Reference' u Farmer programu je odgovoran za strukturu kompanije, tako da je potrebno jednom detaljno popuniti, prije početka rada na USU softveru. Ove informacije se mogu unijeti, što će doprinijeti automatizaciji mnogih dnevnih funkcija.

Na primjer, ako unaprijed razvijete i pripremite predloške za različite dokumente koji prate proizvodnju na farmi, tada ih instalacija programa može automatski popuniti pomoću automatskog popunjavanja. Ovo je vrlo zgodno, jer ova opcija štedi vrijeme i omogućava vam da sastavite dokumentaciju na vrijeme i bez grešaka. Najvažniji u izgradnji uspješnog poljoprivrednog poslovanja je odjeljak Izvještaji, koji može analizirati sve poslovne procese koji se odvijaju u vašoj organizaciji. Pomoću njega možete pripremiti analize i statistike za bilo koju oblast djelatnosti, kao i postaviti raspored za automatsko generiranje izvještaja različitih vrsta, na primjer, poreskih i finansijskih. Ove i mnoge druge mogućnosti trebale bi vam biti dostupne nakon kupovine našeg softvera.

Kao što vidite, unatoč činjenici da programi za poljoprivrednike postoje u ograničenom broju, među njima je i tako divan primjer kao što je USU Software, koji zaista kvalitativno mijenja upravljanje farmom i jamči pozitivan rezultat u kratkom roku. Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte naše stručnjake koristeći bilo koji pogodan oblik komunikacije predstavljen na našoj službenoj web stranici.

Poljoprivrednici mogu pratiti farmu čak i na odmoru koristeći daljinsku vezu s programom s bilo kojeg mobilnog uređaja. U programu ćete pronaći potpunu finansijsku kontrolu, gdje su sve monetarne transakcije prikazane u softveru USU.

Lični nalozi kreirani za korisnike programa instaliranog u istoj kompaniji zaštićeni su prisustvom lične prijave i pristupne lozinke. Uz pomoć barkod tehnologije i skenera, lako spojenog na program, možete efikasno pratiti artikle u skladištima. Pristup svakom korisniku određenim kategorijama podataka menadžer može ručno podesiti tako da vidi samo ono što zahtijeva nadležno tijelo.

U modulu 'Izvještaji' moguće je pripremiti primarno analitičko računovodstvo, pomoću kojeg je moguće pratiti prognoze u razvoju za bližu budućnost. U automatizovanom programu možete pronaći bilo koji zapis za nekoliko sekundi po različitim kriterijumima, zahvaljujući inteligentnom sistemu pretraživanja. Za obavljanje zajedničkih aktivnosti u okviru aplikacije, poljoprivrednici moraju biti povezani na jedinstvenu lokalnu mrežu ili internet. Softver USU, mnoge funkcije se mogu konfigurirati, uključujući praćenje omjera životinja na farmi i njihov raspored hranjenja. Jednostavan program se instalira daljinski i pokreće sa prečice na radnoj površini, što će vam omogućiti da brzo započnete svoj posao. Poboljšana povezanost sa bazom korisnika je obezbeđena sinhronizacijom USU softvera sa internetom. Bilo koja dokumentacija može biti pripremljena korištenjem logotipa i detalja vaše kompanije, o čemu smo prethodno razgovarali sa našim programerima. Lako se povezuje s drugim računovodstvenim programima na farmi, tako da prijenos više elektronskih datoteka nije problem. Za svakog potencijalnog kupca naše kompanije dostupna je besplatna demo verzija instalacije sistema sa ograničenom funkcionalnošću, koju možete lako preuzeti sa sajta. Zahvaljujući postojanju ličnih računa za poljoprivrednike, biće mnogo lakše pratiti njihovu aktivnost i izračunavati plate na osnovu ovih pokazatelja. ''.

// Za sve programme na ovom jeziku //

uključiti '../inc/lang.php