Program za uzgajivače
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za uzgajivače

Program za uzgajivače • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za uzgajivače koji se bave kreiranjem i selekcijom životinja, koji omogućava obračun i kontrolu svih oblasti rada, efikasan je alat za vođenje farme ovog tipa. Nije bitno sa kakvom životinjom uzgajivač radi. To mogu biti mačke, psi, krznene životinje, nojevi, trkaći konji, rasplodna goveda, merino ovce ili prepelice, a lista se može nastaviti još dugo. Najvažnije je voditi tačnu i pažljivu evidenciju za svaku životinju posebno, bilježiti sve promjene u njenom stanju, kontrolirati ishranu, potomstvo itd. Dakle, kompjuterski program za kreatora nije ni luksuz ni višak. Neophodan je i u savremenim uslovima već nezamenljiv alat za normalan rad.

USU Software je razvio jedinstveno računarsko rešenje za organizaciju rada kreatora koje zadovoljava savremene standarde programiranja. Emisiji nije bitno kakve životinje uzgajaju uzgajivači. Može se konfigurirati za ciklus bilo kojeg trajanja i uzimajući u obzir specifičnosti stvaranja, skladištenja, tretmana itd. raznih životinja. Ni obim aktivnosti nije bitan. Program mogu uspješno koristiti velike stočarske farme koje osim uzgoja goveda proizvode različite vrste mesnih i mliječnih proizvoda koristeći vlastite sirovine. I male kompanije specijalizirane, na primjer, za uzgoj i borbenu obuku ili, naprotiv, za dekorativne pasmine pasa, također će koristiti ovaj program za profitabilno upravljanje svojim aktivnostima.

Predloženi sistem upravljanja i računovodstva uzgajivača je vrlo logično organiziran i ima jednostavan i intuitivan korisnički interfejs za svakog uzgajivača. Čak i neiskusan kreator može brzo razumjeti funkcije programa i početi raditi u praksi što je prije moguće. Uzgajivačima je vrlo zgodno sastaviti dugoročne planove za uzgoj i uzgoj, uzgoj mladih životinja, provođenje potrebnih veterinarskih mjera, pregleda, vakcinacija i sl., kao i izradu analize planova u činjenica. trenutnog posla sa dodatkom odgovarajućih napomena. Ovaj program vam omogućava da pohranite istoriju bolesti životinje sa priloženim slikama, analizama i rezultatima posebnih studija. Protokoli tretmana se razvijaju i čuvaju za kasniju upotrebu u zajedničkoj bazi podataka. Računarski program za uzgajivače omogućava efikasno skladištenje, zahvaljujući integraciji barkod čitača, terminala za prikupljanje podataka, kontroli uslova skladištenja sirovina, stočne hrane, lekova, potrošnog materijala, preko ugrađenih senzora vlažnosti, temperature, osvetljenja, zaliha, prometa upravljanje kako bi se spriječilo oštećenje robe zbog isteka roka trajanja i još mnogo toga. Po potrebi i uz odgovarajuća ovlaštenja, na bazi USU softvera može se organizirati radnja koja prodaje hranu, lijekove, pribor i potrošni materijal za vlasnike kućnih ljubimaca. Dobro organizovan kompjuterizovani računovodstveni sistem omogućava korisniku da ima potpuno poverenje u tačnost računovodstvenih podataka i kalkulacija na osnovu njih, kao što su kalkulacije, cene koštanja, finansijski pokazatelji, rentabilnost i drugo. U okviru svakodnevnog upravljanja, menadžment farme ima izvještaje koji odražavaju efektivnost glavnih odjela i pojedinih zaposlenih, kontrolu radne discipline, realizaciju planova rada, analizu uzroka uočenih odstupanja i dr.

Računarski program za USU Software je namijenjen za korištenje na stočnim farmama, velikim i malim farmama, specijaliziranim rasadnicima itd. Ovaj razvoj se odvija na visokom nivou u skladu sa savremenim IT standardima. Konfiguracija i aktivacija računarskih radnih modula vrši se na individualnoj osnovi, uzimajući u obzir specifičnosti rada i želje klijenta. Specijalizacija i obim aktivnosti farme, broj mjernih mjesta, proizvodnih mjesta, veterinarskih odjela, skladišta, ne utiču na efikasnost programa.

Planiranje rada uzgajivači mogu vršiti kako za pojedina područja i područja djelovanja funkcionalnih jedinica, vrsta i rasa životinja, tako i za privredu u cjelini. Medicinski smjer je istaknut u posebnom modulu i omogućava vam kreiranje, pohranjivanje, održavanje medicinske dokumentacije sa priloženim slikama, rezultatima testova i posebnim studijama. Protokole tretmana formiraju stručnjaci farme i čuvaju ih za upotrebu i evaluaciju efikasnosti u opštoj kompjuterskoj bazi podataka. Prijava na tretman se vrši digitalno i po odobrenom rasporedu. Obračun lijekova, medicinske opreme i potrošnog materijala vrši se ručno i automatski pri implementaciji protokola liječenja.

Računarski program može kreirati trgovinu za prodaju lijekova, stočne hrane, potrepština za domaćinstvo i drugih materijala koji se koriste u stočarstvu. Ugrađeni alati omogućavaju vam da izračunate računalne proračune za sve vrste usluga koje pruža kreator i konfigurirate automatsko odlaganje potrošnog materijala. CRM sistem osigurava stalnu i efikasnu interakciju sa korisnicima, blagovremenu razmjenu informativnih poruka, izradu rangiranja pacijenata po isplativosti, razvoj i implementaciju mjera zadržavanja itd.

Svaka marketinška odluka, reklamna kampanja, program lojalnosti itd. biće analiziran prema ključnim kvantitativnim parametrima kako bi se ocijenili njegovi rezultati i perspektive u budućnosti. Posebni izvještaji menadžmenta su dizajnirani da prate i analiziraju potražnju kreatora i profitabilnost određenih usluga, područja rada, stručnjaka i još mnogo toga. Statističke informacije se obrađuju i pohranjuju u jedinstvenu bazu podataka, dostupne za pregled i proučavanje u bilo koje vrijeme.