Program za stočarstvo
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stočarstvo

Program za stočarstvo • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako vam je potreban program za uzgoj životinja, preuzmite ga sa službene web stranice USU Software-a. Naša institucija se profesionalno bavi kreiranjem kompleksnih rješenja koja vam omogućavaju potpunu optimizaciju poslovnih procesa. Korišćenje softvera za stočarstvo ovo neće otežati. Na kraju krajeva, ovaj proces je vrlo lako naučiti. Osim toga, stručnjaci iz softverskog tima USU pružaju kompletnu tehničku pomoć u upoznavanju sa proizvodom i instalaciji. Naša pomoć nije samo da vam pomogne da instalirate i konfigurišete potrebna podešavanja. Ako kupite naš softver za upravljanje stokom, nudimo i kvalitetan kurs stručne obuke. Pribavljač je u mogućnosti da konfiguriše program u rekordnom vremenu i započne njegov neprekidni rad. Osim toga, nećete biti ometani u interakciji sa interfejsom kompleksa. Uostalom, naši kompetentni i iskusni dizajneri su radili na tome. Stoga su sve komande dostupne u meniju programa ispravno dizajnirane. Naš stočarski i poljoprivredni proizvodni program je najaktualnija ponuda na tržištu. Malo je vjerovatno da ćete naći prihvatljiviji softver koji korisniku pruža tako dobar omjer kvaliteta proizvoda i cijene. Naš program kontrole stoke ima mogućnost interakcije sa svim pasminama životinja. Ovu informaciju možete sami unijeti u memoriju vašeg osobnog računara. Osim toga, možete koristiti ručni unos ili automatski uvoz informacija.

Da biste izvršili automatizovani uvoz, na raspolaganju vam je samo dokumentacija u obliku popularnih uredskih aplikacija. Softver za kontrolu stoke ima mogućnost interakcije s nekoliko digitalnih formata datoteka. Tako se postojeće baze podataka mogu prenijeti u našu razvojnu memoriju u rekordnom vremenu. Ovo je vrlo zgodno i praktično, jer vam takve mjere omogućavaju uštedu finansijskih i radnih resursa kompanije. Koristite naš računovodstveni program stočarstva u svoju korist. Vrlo je optimiziran i pogodan za interakciju s informacijama. Moći ćete izvesti operativni manevar, koji je vrlo praktičan. Zaista, menadžment institucije uvijek ima na raspolaganju najrelevantniji skup informacija. Mogu se koristiti za donošenje upravljačkih odluka koje više nisu problem.

Ako se bavite stočarstvom ili poljoprivrednom proizvodnjom, jednostavno ne možete bez našeg programa. Ovaj kompleks je posebno kreiran za ove svrhe. Zahvaljujući njegovom funkcionisanju povećava se kompetencija menadžmenta. Na kraju krajeva, nivo svijesti raste, a s tim se povećava i šansa za pobjedu u takmičarskom obračunu.

Posebnu pažnju posvećujemo stočarskoj i poljoprivrednoj proizvodnji, te stoga kreiramo specijalizirani softver za te svrhe. Naš složeni proizvod možete preraditi po individualnom zahtjevu objavljivanjem tehničkog zadatka na našem portalu. Koristite dnevnik da pratite prisustvo zaposlenih. Direktor uvijek može znati ko je i kada ušao ili napustio posao. Osim toga, imat ćete na raspolaganju širok izbor grafičkih dizajna.

Bilo koju odabranu temu dizajna možete promijeniti na Vaš individualni zahtjev. Dovoljno je ući u programski meni da izvršite potrebne radnje. Radite u režimu za više igrača i nemojte da vas zbuni dizajn koji su kreirali vaši operateri. Zapravo, unutar svakog naloga će biti sačuvane upravo one postavke koje je korisnik izabrao. Stoga, pojedinačna podešavanja konfiguracije na jednom nalogu ne utiču na drugog korisnika. Ove mjere obezbjeđuju normalnu interakciju sa korisničkim interfejsom za svakog pojedinačnog korisnika programa.

Lakoća korištenja je karakteristična karakteristika i know-how svakog proizvoda koji USU Software izdaje za izdavanje. Naš kompletan proizvod je najprihvaćenije rješenje na tržištu. Savremeni programi stočarstva i poljoprivredne proizvodnje mogu raditi sinhronizovano sa skladištem. Moći ćete pravilno raspodijeliti resurse, što znači da ćete postati najkonkurentniji poduzetnik. Savremeni softver za stočarsku i poljoprivrednu proizvodnju iz projekta USU Software pomaže vam da odredite prioritete postojećih zadataka.

Napravite ispravnu listu predstojećih događaja i upravljajte ovim informacijama u skladu s tim. Rad našeg programa stočarske i poljoprivredne proizvodnje je moguć bez naknade, ukoliko je korisnik zainteresovan za demo izdanje.

Nudimo vam besplatnu demo verziju koju možete preuzeti sa potpuno sigurnog linka. Samo trebate otići na naš službeni portal i postaviti odgovarajuću žalbu centru za tehničku pomoć.

Projektni tim USU Software razmatra vaš resurs i, na zahtjev, šalje vam besplatnu vezu za preuzimanje demo verzije programa za proizvodnju stoke i usjeva. Moći ćete samostalno testirati funkcionalnost, kao i upoznati se s korisničkim sučeljem. Moći ćete kontrolisati stočarsku i poljoprivrednu proizvodnju na odgovarajućem nivou kvaliteta, što znači da ćete nadmašiti sve protivnike u borbi za prodajna tržišta.

Po potrebi će biti moguće planirati zamjenu potkova ili trim životinja. Osim toga, moći ćete postati duhoviti u obavljanju vakcinacija ili medicinskih pregleda za pojedinca. Upišite u stočarski i poljoprivredni program nagrade koje su vaši ljubimci već osvojili.

Biće moguće raditi sa informacijama o stazi, savladavanju udaljenosti, primljenoj nagradi ili brzini pastuha. Pratite svoje radnike analizirajući informacije koje prikuplja softver za uzgoj stoke i usjeva. Možete izračunati najefikasnije bikove među svojim životinjama, što je vrlo praktično. Savremeni program za stočarsku i poljoprivrednu proizvodnju iz USU Software-a sam izračunava mnoge statističke pokazatelje. Softver za životinje pruža detaljne izvještaje o upravljanju. Bit će moguće otkriti razloge odlaska životinje putem specijaliziranih listova s podacima.