Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo anti-kafea

Računovodstvo anti-kafea • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo anti-kafea
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Aktivnost protiv kafe karakteriše stres i potreba da se prati nekoliko procesa istovremeno, pa je za vođenje ovakvog posla potreban efikasan računovodstveni sistem. Upotreba općih računovodstvenih aplikacija, pa čak i standardnih kompjuterskih programa, neće donijeti željene rezultate, jer bi računovodstvena aplikacija protiv kafića trebala maksimalno automatizirati rad poduzeća, a također uzeti u obzir sve specifičnosti njegovih aktivnosti. Za uspješno rješavanje ovog problema razvili smo program pod nazivom USU Software, koji odgovara karakteristikama svakog pojedinog anti-kafea i omogućava optimizaciju svih područja radnih procesa. Imat ćete na raspolaganju kompletno održavanje baze klijenata i razvoj marketinških strategija u okviru CRM odjela, sastavljanje raznih informacionih imenika, kontrolu svake posjete, razne vrste kalkulacija, praćenje zaliha, finansijske i računovodstvene analize i još mnogo toga. Posebnost aplikacije koju nudimo je fleksibilnost podešavanja aplikacije, zahvaljujući kojoj su dostupna različita podešavanja aplikacije. USU softver vam omogućava da pratite računovodstvo protiv kafića, kao i igračke i kompjuterske klubove, pa čak i računovodstvo mačjih kafića. Njegova funkcionalnost je prilagođena uzimajući u obzir individualne potrebe svake kompanije, što garantuje efektivnost implementacije USU softvera u svakom radnom procesu.

Zgodna struktura i pojednostavljen korisnički interfejs programa garantuju trenutno izvršavanje radnih aktivnosti, dok svaki korisnik razume funkcije sistema, bez obzira na nivo poznavanja računara. Kada počnete da koristite USU softver, prvo ćete morati da popunite različite listove sa informacijama. Svi programski podaci su sistematizovani u katalozima radi automatizacije kvantitativnih i finansijskih proračuna i propisno ažurirani. Moći ćete unijeti informacije o načinima obračuna bonusa, skladištima i poslovnicama, kategorijama robe. Radeći sa referentnim informacijama, možete formirati nekoliko cjenovnika sa personaliziranim ponudama kupcima i koristiti gotove opcije u budućnosti. Cenovnici se ne mogu prikazati samo u digitalnom obliku, već i štampani u formi pogodnoj za sve vaše korisnike - kako u celini tako i za odabranu kategoriju proizvoda. U cilju optimizacije korišćenja magacinskih zaliha, moguće je definisati minimalne saldo vrednosti i pratiti njihovu dostupnost u potrebnim količinama, blagovremeno oblikovati narudžbenice za nedostajuću robu kako bi se garantovalo nesmetano funkcionisanje antikafea.

Osim toga, svaka uplata sadrži detaljne informacije o iznosu i datumu plaćanja, osnovici i inicijatoru. Ovo omogućava procjenu izvodljivosti trošenja novca i optimizaciju troškova organizacije protiv kafe. Računovodstvo u antikafeu postaje mnogo lakše zahvaljujući automatizovanom mehanizmu za evidentiranje poseta. Registracija svake nove posjete traje minimalno, što garantuje brz rad sa kupcima. Zahvaljujući automatskom fiksiranju vremena i izboru bilo koje plate, vaši zaposleni mogu lako pratiti trajanje posjeta i koristiti ispravne podatke o izračunatim iznosima novca za isplatu. Korisnici naše aplikacije mogu se toliko uključiti u prodaju robe. Možete procijeniti strukturu asortimana, odrediti najpopularnije proizvode, analizirati obim prodaje, identificirati proizvode koji nisu namijenjeni prodaji itd. Osim toga, anti-kafe računovodstveni sistem koji nudimo ima analitičku funkcionalnost i omogućava vam da radite sa dinamikom pokazatelja prihoda i rashoda, profita, profitabilnosti itd., što vam omogućava da procenite finansijski učinak svake agencije pojedinačno. Različiti analitički alati koje nudi naš računarski sistem doprinose efikasnom računovodstvu u organizaciji.

Osim toga, u softveru USU, imat ćete pristup korisničkom računu protiv kafića. Vaši menadžeri imaju priliku održavati kompletnu bazu kupaca, informirati posjetitelje, izraditi različite politike i strategije razvoja marketinga. Zahvaljujući širokim mogućnostima našeg programa, možete ojačati svoju tržišnu poziciju i razviti uspješne planove za daljnji razvoj! Kako biste optimizirali računovodstvo skladišnih aktivnosti, moći ćete preuzeti poseban izvještaj i karticu proizvoda, koja će odražavati sva kretanja zaliha u skladištu. U različitim direktorijima programa, korisnici mogu postaviti različite vrste cijena, kao što su cijene za jednu posjetu, snimanje posjeta po minuti i još mnogo toga. Dodatno, ovaj sistem vam omogućava da razvijete personalizovane promocije i posebne ponude sa ciljem pružanja kvalitetne usluge i povećanja konkurentskih prednosti vašeg anti-kafea. Kako bi informisali kupce o različitim promocijama i specijalnim ponudama vašeg anti-kafea, vaši menadžeri će imati uslugu slanja SMS poruka o aktuelnim akcijama i popustima, sa čestitkama i sl. Sva plaćanja za usluge će se obračunavati u posebnom bloku, dok aplikacija podržava obračune na različite načine, uključujući i bankovne kartice. U cilju efikasnije organizacije procesa izdavanja robe u zakup, sistem obavještava korisnike o potrebi povrata.

Da bi prodaja proizvoda bila što efikasnija i jednostavnija, vaši zaposleni će morati koristiti samo bar kodove koji su zabilježeni u bazi podataka programa. Automatizacija finansijskog obračuna cijena prema bilo kojoj odabranoj tarifi, kao i automatsko štampanje računa, također će ubrzati izvođenje operacija. Možete analizirati strukturu vašeg duga i pratiti blagovremena plaćanja dobavljačima i drugim kupcima. Osim toga, imat ćete pristup procjeni potraživanja i kontroli svih finansijskih kretanja. Pravilno računovodstvo može pomoći u analizi profitabilnosti i profitabilnosti poslovanja u bilo kom periodu, dok će informacije o finansijskim rezultatima biti prikazane u jasnim grafikonima i dijagramima. Unutar softvera USU moći ćete upravljati zalihama, planirati kupovinu i premještati zalihe u skladišta i filijale. Također je moguće procijeniti trenutnu finansijsku situaciju kompanije i napraviti predviđanja za budućnost. Praćenje svakog odeljenja u realnom vremenu će obezbediti uspešno izvršavanje zadatih zadataka i omogućiti vam da procenite rad svakog odeljenja. Da biste saznali više o drugim značajkama USU softvera, besplatno preuzmite demo verziju sa naše službene web stranice!